icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

saji
5. říj 2019

@leontynkaa jee, taky vidim dusika🙂

saji
5. říj 2019

@petula.bir
@juliemichal holky dekujo, snad to bude do re a kdyz ne, tak me alespon potesilo, ze s otehotnenim asi velky problem nebude🙂

peke
5. říj 2019

Jsem asi ty testy kupovala zbytečně :( mam strašný bolesti na ms...

janickazabicka
5. říj 2019

@leontynkaa
@saji holky super vidím u obou. Hodně slabě ale vidím. 🍀

ebak
5. říj 2019

@juliemichal mohu mít dotaz? Řekl vám někdo, čím došlo k rozjetí alergie na sperma, když už spolu máte 2deti? A jak se alergie projevuje? Je šanci ji poznat i bez vyšetření? Děkuji za zkušenosti

janickazabicka
5. říj 2019

@petula.bir teda to je tak hezky 😊🍀😍

juliemichal
5. říj 2019

@ebak no je to už cca 4 roky zpět co mi zjistili tu alergii na sperma a pokud si dobře pamatuji,tak si myslím,že mi nikdo neřekl jak se tato alergie může rozjet.ale možná to bylo u mě tím předposledním porodem.alergii na sobě poznáš tak,že když se do tebe přítel či manžel udělá tak ti svědí pip.. tak se aspoň u mě tato alergie projevuje.

ebak
5. říj 2019

@juliemichal děkuju za odpověď, to je mazec, naštěstí tyto příznaky teda nemám🙂

juliemichal
5. říj 2019

@ebak vůbec není za co,je to maličkost ♥ ♥

petula.bir
5. říj 2019

Mě začíná strašně bolet spodek jako na ms 😢 ale četla jsem v jiné diskuzi, že ovulační test muže těhotenství ukázat dřív než test na hCG 😂

@janickazabicka
Jjj za 5.mesiců našeho vztahu mě požádal o ruku a minulý týden byla svatba. Děti ho mají radeji než bio otce.

janickazabicka
5. říj 2019

@petula.bir a dělala sis ovu test?

kocila
5. říj 2019

@saji no krasny dusik....zda,ze mame prvni vitezku...super....👍👍👍👍👍

kocila
5. říj 2019

@petula.bir ano,ovu test ukaze o trosku drive...

janickazabicka
5. říj 2019

@kocila no ale taky jsem viděla případy kdy sice ovu test byl pozitivní ale jen velmi slabě a tehu test byl pozitivní normálně. Takže bych na to úplně nespoléhala 😊😉

saji
5. říj 2019

@kocila dekuji moc, ale nechci predbihat, porad muze dojit MS🙂

hermij
5. říj 2019

@snazimese Ano, můžou. Zapsala bych to do záznamu jako okolnost. Pokud je to v období mimo ovulaci, tak klidně nepočítat, pokud jsi zrovna v období ovu, tak teplotu ponech a uvidí se, co to udělá s celkovou křivkou.

snazimese
5. říj 2019

@hermij nn jsem prave po ovu a zitra, nejpozdeji v pondeli by mela prijit ms

juliemichal
5. říj 2019

tak holky,hlásím,že zítra bude 1DC dnes na čípku krev.no konečně jsem se dočkala ms.a snad tento cyklus dopadne IUI a možná se zadaří,kdo ví 🙂 těším se na Vaše testíky z tohoto cyklu ♥ ♥ a možná se k Vám co jste otěhotněly v říjnu přidám 😀 😀 uvidíme koncem října 😀 😀

petula.bir
6. říj 2019

Krásné ráno holky 💐
Já dnes takto 🤔😔 12DPO a 28DC ať ms dorazí už 😂 ale jako říkám si, že pokud byla ovulace až 18DC byla bych 10DPO 😂

@kocila
Jako četla jsem to už dřív ale říkám si, ze ovulační reaguje na LH ne na hCG 😂
@janickazabicka
Ne, nedělala 😂 mám v zásobě těhotenské 🙈
@juliemichal
Ach jo :-/ tak třeba se taky přidám, kdy jdete do centra? 😂

janickazabicka
6. říj 2019

Děvčata nejkrásnější ráno na světě. Pořád se štěstím klepu a zároveň moc bojím aby tam bublinka zůstala. Ani nevíte jak 😍🍀🙏👶

petula.bir
6. říj 2019

@janickazabicka
Juuuuu 🥰🥰🥰 to je úžasný ❤️ Mám radost i za tebe 😘❤️
Gratuluji ❤️❤️❤️💐

janickazabicka
6. říj 2019

@petula.bir dekuju moc si zlaticko 😘 pevně doufám že to zvládneme tentokrát až do krásného cíle spolu 😍🍀🙏

peke
6. říj 2019

@janickazabicka to je moc krásný!!! Gratuluju ❤️❤️

peke
6. říj 2019

Já dnes takto, včera jsem zaspinila a dneska teplota klesla, šílený křeče na ms... Takze uz ji očekávám.
https://www.fertilityfriend.com/home/72058f

juliemichal
6. říj 2019

@petula.bir ach jo na dnešním tt nic nevidím ☹ ale BT strašně krásná ♥ jdeme do Fertimedu do Olomouce mám to cca 2 a půl hodiny cesty z Ostravy 😀 😀

@janickazabicka nádhera,nádhera moc ti to přeji ♥ ♥ gratuluji ♥ ♥

@peke ještě bych ms neočekávala,musí ti BT padnout pod čáru 🙂

peke
6. říj 2019

@juliemichal 2 a půl hodiny z Ostravy? V Olomouci jste za hodku po dálnici 😁 vlakem dokonce nějakých 50 minut 😁 Bydlela jsem v Ove a teď jsem kousek od Olo 🙂
A klesne to zítra asi, to bych to měla dostat.. Ale tehu to stejně nebude :(

juliemichal
6. říj 2019

@peke fakt? 😀 tak jak jedu já tak to je nějak kolem 2 hodin 😀 😀 jedu autem,ale ne po dálnici,dálniční známku nemám 😀 😀 takže v 50 jedu 50 😀 😀 ale je fakt,že jak manžel jede stejnou cestou a nedodržuje 50 tak je fakt,že tam je nějak do 45 minut? 😀 😀
poprvé co jsem tam jela sama tak jsem vyjela v 9 a byla jsem tam až v 11:20 😀 😀 ale to je fakt,že jsem si to brala přes Frenštát pod Radhoštěm 😀 😀

juliemichal
6. říj 2019

@peke a držím palečky aby zítra BT neklesla a stoupla krásně nahoru a byla jsi těhulka ♥

petula.bir
6. říj 2019

@juliemichal
Už kašlu na testy. My jdeme do CAR-u máme to busem jen přes město cca 10-15.mim což je super. Řekla bych, ze pondělí, úterý teplota klesne a přijde ms. Ale je mi špatně od žaludku a prsa bolí.
Proč jezdíte tak daleko?
Mě nikdy neklesne pod čáru vždy to dostanu 😂

Jsem nějaká smutná, ze zas tento mesic nic. I když jsem tomu nevěřila stejně jsem smutná

saji
6. říj 2019

Krasne rano holky, tak ja dnes 10dpo a takto, ale mam pocit, ze se vybarvil az tak za 10minut🤔. Ne nevim. Do grafu jsem ai to zaznamenala, at vim, pro pripadne dalsi pokusy. Co myslite? Neni to slabe? U prvniho jsem mela carky vyrazne teda.
@janickazabicka naaadhera💖gratuluji👏👏

Strana