Jak dlouho se snažíte?
Ahoj, chcela byť som sa spýtať, máte to niektorá tak, že ste sa snažili alebo snažíte o miminko ale ste často v práci a z partnerom máte proste málo možností sa snažiť? Po akej dlhej dobe to vyšlo, prípadne ako dlho skúšanej? Ja som momentálne 5 až 6 dní v týždni v práci a mám a mám samé poobedné, zatiaľ čo on končí zrovna keď ja idem do práce. Spíme spolu tak raz za týždeň a snažíme sa už deviaty mesiac a zatiaľ nič.
prve dieta vzniklo z jedneho sexu za mesiac asi, lebo bolo skuskove a nebola chut. Druha dieta sme plodili hlava nehlava, lebo bol cas aj chut a nedarilo sa 7 mesiacov.
Po roce a čtvrt snažení jsem dostala pilulky a s první dávkou se povedlo.
Děti (jedno už skoro třilete, druhé čekám) plánované. Dohromady se mi podarilo otěhotnět čtyřikrát. Taky se doma těžko potkáváme. Dělala jsem si ovulacni testy s ve vhodné době jsme se prostě domluvili, že se doma "sejdeme". Takhle to plánovat není pro každého, ale nám to nevadilo. Čekat, až se nějak potkáme spontánně v místě, čase, chuti, energii, tak jsem těhotná kdoví kdy.
Muž jezdil do zahraničí a povedlo se po 3 letech 😊
@marselina keď môj chlap je skôr v tomto taká žena, že už aj keď je možnosť tak vymýšľa že je príliš teplo, alebo je príliš unavený a podobne. Neviem si predstaviť ani že by som ho na nejaký spermiogram ukecala, on to berie tak, že deti chce ak sa podarí prirodzene a ak nie, tak nie.
@17mia17 Dovolena. Spocitat si priblizne dny ovulace a neuprosne na tyto dny naplanovat spolecne volno. A holt nepripustit zadne protesty a skocit na manžela. 🙂.
@17mia17 manzel byl taky takový, ale když dva roky stále nic, jednou jsem se objednala na konzultaci do caru, on byl zrovna doma tak jel se mnou. V tu dobu mi začala ms, tak jsme začali hned se stimulaci.Manzel u lékaře vůbec neprotestoval a ještě si Dobre pokecali. V den odběru vajicek zároveň odebrání sperma na oplodnění a udělali i ten spermio.
Druhy odber sperma jsme uz pak nechali zamrazit ať pripadne nemusi manzel porad opakovat odber a hlavně když je v zahraničí by se to cele komplikovalo.

@17mia17 u prvního syna jsem měli sex opravdu jen jednou v tom týdnu a otěhotněla jsem. Ted podruhé cca 3-4 týdně a otěhotněla jsem