icon

Jak na kluka?

krmv
26. pro 2014

prvni ditko mame holcicku po iui a druhe se nam zatim nedari,tak nevim zda taky nepujdemd3 na iui a poradite,jak na chlapecka kdyztak.dekuji

Strana
z3
evelp
5. led 2015

pošlu vám mýho manžela a máte kluka zaručenýho 😀 😀 😀 a celé rodině se nenarodila jediná holčička už po 3 generace!

ckei
5. led 2015

@rousse můj známý byl u "takového" pána také, v roce 2011, přesně mu řekl, kdy se mají s manželkou snažit, přesně den, a řekl, že pokud se budou snažit do určité hodiny ten den, bude to kluk, pokud od určité hodiny do půlnoci, bude to holka...strašně chtěl holku, tomuto bláhově uvěřil....a nevím, též šance 50:50 a v roce 2012 se jim fakt narodila holka...udělal vše dle instrukcí onoho pána.....takže někdy se nad takovýma případama člověk jen pousměje....ale co si o tom myslet... 🙂)

rousse
5. led 2015

@ckei tak to byl určitě ten samý výpočet - mamka mi říkala, že se tomu rpej začal věnovat i syn toho pána a mají na tom postavený byznys - nevím, jak se jmenoval, jestli Jonáš? Asi..... ale těžko říct, jestli to fakt funguje, nebo je to fakt jen náhoda - konec konců šance fifty fifty je docela vysoká🙂

hojda
5. led 2015

@rousse Kamarádka si to nechala počítat a má 3 kluky (chtěla holčičku).

hojda
5. led 2015

Jinak sousedka dneska oznámila, že čekají čtvrtého kluka, moc ráda by holčičku.

hojda
5. led 2015

Ještě statisticky se prý vegetariánům rodí více holčiček, mam kamarády vegetariány a mají dvě holky 😉 .

nonacek
5. led 2015

@hojda
@rousse ......
holky zajímalo by mne jestli jste se některá ptala ginekologa , zda je nějaka pravděpodobná metoda?

hojda
5. led 2015

@nonacek Já četla knížku Dcera na přání a ta je o tom, jak chce maminka holčičku a jsou tam vyjmenované nějaké možnosti, jak na to🙂, ale stejně je to asi malá šance, jak to ovlivnit🙂. Jinak kluci myslím, užívat hořčík a holky vápník...

rousse
5. led 2015

@hojda jo to je ta pravděpodobnost 50:50:-) já za sebe říkám: jako biolog tomu nevěřím🙂

@nonacek na gyndě jsem to neřešila - já tomu fakt moc nevěřím - vždycky, když máma vykládá, jak si nechala spočítat bráchu (viz můj starší příspěvek v této diskusi), tak jí to odkývu, ale jinak to neřeším🙂

nonacek
5. led 2015

@rousse asi máš pravdu,si člověk který o tom víc ví,na rozdíl...... ode mne,ale ta teorie se my zdála byt relativně
možná,že před ovu jsou holky a v den ovu kluci,ale asi ani ta nefunguje že?
(ptám se tě ,protože to mu zřejmě jako biolog rozumis💋)

rousse
5. led 2015

@nonacek 😀 bacha nejsem ani gynekolog ani genetik - neřeknu ti, jestli ta teorie možná je....jen mě osobně se moc nezdá to, že když proběhne oplodnění dopoledne, doplave k vajíčku plavec X a když odpoledne, doplave k vajíčku plavec Y a bude z toho kluk🙂 ale já jsem cynik a bezvěrec, takže mě neberte vůbec v potaz 😀 stejně jako mámě nevěřím historku o vypočítaném bráchovi, tak nevěřím ani jejím horoskopům nebo feng šui a třeba to fakt funguje 😎

nonacek
5. led 2015

@rousse i tak díky za nazor😉💋💋💋

marecek4
5. led 2015

tak my měli sousedy se třema holkama a pořád chtěl pán kluka a tak jim kdosi poradil že prý zezadu 🙂 nevím jak to tenkrát bylo,nebyla jsem u toho-samozřejmě,ale toho kluka nakonec měli,já osobně bych tohle zařadila mezi hospodský povídačky,ale jako všecky rady-není šprochu aby na něm nebylo pravdy trochu

nessik
5. led 2015

Ahoj, já myslím, že je to náhoda, mám dvě holky, obě zplozené v den ovulace, my se teda o kluka nesnažili, bylo nám to jedno 😉

nonacek
5. led 2015

@marecek4 ptala jsem se ségry která má 3 deti ...
ségra prosím tě co myslíš že budu Mít??? a ona tak na mne koukala a pak řekla ... no ty Budez Mít určíte... na 100% to vím!!!...............................ďíte 😀 😀 😀

nonacek
5. led 2015

@nessik a ovulaci jsi věděla jak že ji máš?

nessik
5. led 2015

@nonacek měřila jsem teplotu a dělala ovu testy (je to takový můj koníček 🙂 , takže vím, že styk byl v den ovu.

nonacek
5. led 2015

@nessik mne zrovna tahle metoda podle ovu zajímá,zda to funguje💋

petrikaaa
5. led 2015

Taky si myslím,že tohle prostě neovlivníš a vše je prostě 50:50 někomu to vyjde někomu ne,nám to tedy vyšlo podle ovulace prvního máme kluka a počali jsme ho přesně v den ovulace druhou máme holčičku a povedla se 2 dny před ovulací... Takže možná na tom něco bude,ale jak říkám nám to vyšlo ale sousedce ne...

nessik
5. led 2015

@nonacek a ty bys chtěla chlapečka?

nonacek
5. led 2015

@petrikaaa tak to gratuluji😉🍀🍀🍀🍀

nonacek
5. led 2015

@nessik ne ten mi sedi u pc 😀 Já chci holcicku😇

petrikaaa
5. led 2015

@nonacek děkuju no je fakt že u prvního nám to bylo úplně jedno a u druhého jsem si přála holčičku,tak jsem záměrně chtěla vynechat sex v ovulaci a spali jsme spolu 2 dny před ovu a fakt to vyšlo,ale i kdyby to byl nakonec chlapeček tak bych byla ráda jen sem to chtěla zkusit 🙂

nessik
5. led 2015

@nonacek tak to moc držím pěsti, ať to je ta vytoužená holčička 🙂

nonacek
5. led 2015

@nessik zkoušeli jsme to 2-3 dny před ovu a nic.... tak sme to zkoušeli o ms až po ovulaci,otěhotněla jsem a teď nevím který tam dorazily dříve?
vím,že to tady nezjistím,ale baví mně to zjistovat😉

nonacek
5. led 2015

@petrikaaa
@nessik
holky moc Děkuji za Vaše názory a zkusenosti😉💞💋💋💋

nessik
5. led 2015

@nonacek určitě dorazila první nějaká pěkná holčičkovská 😉 🙂 Mně to taky zajímá, ale u nás to evidentně nefunguje, v den ovu a holčičky 🙂

nonacek
5. led 2015

@nessik hm... nic není na 100%,ale moc děkuji,kéž bys měla pravdu😉😉😉

nessik
5. led 2015

@nonacek určitě to bude holka 😉 Já jsme v tipování dobrá, představ si, že všem mým kamarádkám jsem pohlaví tipla správně 😀 Loučím se, jdu do hajan, zítra mám náročný den v práci 🙂

petrikaaa
5. led 2015

@nonacek ještě ti dám jeden tip,zkoušely jsme to 4 holky v těhotenství a všem nám to vyšlo,ale ber to spíš pro pobavení... Načůrej do skleničky a dej tam 1 lžičku jedlé sody.. Pokud to začne pěnit (bude to vypadat jako pivo) tak je to chlapeček a pokud to neudělá vůbec nic a soda zůstane na dně tak je to holčička 🙂 sousedce to začlo pěnit a má kluka mě to neudělalo nic a mám holku

Strana
z3