Jak na kluka?
prvni ditko mame holcicku po iui a druhe se nam zatim nedari,tak nevim zda taky nepujdemd3 na iui a poradite,jak na chlapecka kdyztak.dekuji
@rousse můj známý byl u "takového" pána také, v roce 2011, přesně mu řekl, kdy se mají s manželkou snažit, přesně den, a řekl, že pokud se budou snažit do určité hodiny ten den, bude to kluk, pokud od určité hodiny do půlnoci, bude to holka...strašně chtěl holku, tomuto bláhově uvěřil....a nevím, též šance 50:50 a v roce 2012 se jim fakt narodila holka...udělal vše dle instrukcí onoho pána.....takže někdy se nad takovýma případama člověk jen pousměje....ale co si o tom myslet... 🙂)
@ckei tak to byl určitě ten samý výpočet - mamka mi říkala, že se tomu rpej začal věnovat i syn toho pána a mají na tom postavený byznys - nevím, jak se jmenoval, jestli Jonáš? Asi..... ale těžko říct, jestli to fakt funguje, nebo je to fakt jen náhoda - konec konců šance fifty fifty je docela vysoká🙂
Jinak sousedka dneska oznámila, že čekají čtvrtého kluka, moc ráda by holčičku.
Ještě statisticky se prý vegetariánům rodí více holčiček, mam kamarády vegetariány a mají dvě holky 😉 .
@nonacek 😀 bacha nejsem ani gynekolog ani genetik - neřeknu ti, jestli ta teorie možná je....jen mě osobně se moc nezdá to, že když proběhne oplodnění dopoledne, doplave k vajíčku plavec X a když odpoledne, doplave k vajíčku plavec Y a bude z toho kluk🙂 ale já jsem cynik a bezvěrec, takže mě neberte vůbec v potaz 😀 stejně jako mámě nevěřím historku o vypočítaném bráchovi, tak nevěřím ani jejím horoskopům nebo feng šui a třeba to fakt funguje 😎
tak my měli sousedy se třema holkama a pořád chtěl pán kluka a tak jim kdosi poradil že prý zezadu 🙂 nevím jak to tenkrát bylo,nebyla jsem u toho-samozřejmě,ale toho kluka nakonec měli,já osobně bych tohle zařadila mezi hospodský povídačky,ale jako všecky rady-není šprochu aby na něm nebylo pravdy trochu
Ahoj, já myslím, že je to náhoda, mám dvě holky, obě zplozené v den ovulace, my se teda o kluka nesnažili, bylo nám to jedno 😉
Taky si myslím,že tohle prostě neovlivníš a vše je prostě 50:50 někomu to vyjde někomu ne,nám to tedy vyšlo podle ovulace prvního máme kluka a počali jsme ho přesně v den ovulace druhou máme holčičku a povedla se 2 dny před ovulací... Takže možná na tom něco bude,ale jak říkám nám to vyšlo ale sousedce ne...
@nonacek ještě ti dám jeden tip,zkoušely jsme to 4 holky v těhotenství a všem nám to vyšlo,ale ber to spíš pro pobavení... Načůrej do skleničky a dej tam 1 lžičku jedlé sody.. Pokud to začne pěnit (bude to vypadat jako pivo) tak je to chlapeček a pokud to neudělá vůbec nic a soda zůstane na dně tak je to holčička 🙂 sousedce to začlo pěnit a má kluka mě to neudělalo nic a mám holku

pošlu vám mýho manžela a máte kluka zaručenýho 😀 😀 😀 a celé rodině se nenarodila jediná holčička už po 3 generace!