Jak počít holku/kluka?
Holky, rádi bychom počali holku. Podle babských rad se říká, že holka se počne tak 3-4 dny před ovulací. Když bychom měli sex tedy 3-4 dny před a pak ještě třeba v den ovulace, jak to pak je, aneb "co se počítá"? Díky 🙂
@bluecate85 hele,holky se prej povedou z vydrznejch spermii,kluci z tech rychlejch. Takze holky jako ze kdyz "jednou za cas", kluci kdyz "kazdej den a nejlip 2x" 😀 Takze my mame prvniho kluka a pak uz jenom holky 😀 😀
@odula tak to dává smysl... rodičovská frekvence je krapet jiná:DDD
@normalnimatka no ja znam rodiny ,kde maj 5 kluku 😨 😀
@odula tak maj asi hodně hodný kluky, že maj večer ještě energii:D
@podaji
@odula
@verusky
Tak mně nevychází ani stáří krve, ani jednou za čas, ani muž si to plně užil 😅 fakt mi vyšel jen ten čínský kalendář.
Podle výše uvedených rad by ten poslední chlapeček měl být holčička 😝
a moje ženská doktorka zase přišla s tím, že starší rodiče mívají holčičky. No, nepovedlo se 😉 ale je to náš miláček 😘 holt se uměl narodit
A pry kdyz ma zena orgasmus, je to kluk:D
@bluecate85 😀DDDDDD to na nás taky nesedí
@bluecate85 holku jsme počali 2 dny před ovulací, vím podle měření bazální teploty. Kluka nevím, to jsem se těhotenství dozvěděla v 3 měsíci a nevěděla kdy byla poslední menstruace a už vůbec který den početí

u sebe vim, proc mam tri holky a jednoho kluka... a je to tak i dle me babicky, ktera porodila deti deset... holka se povedla, kdyz jsem byla muzi oddana (takze si to plne uzil on), chlapec, kdyz jsem si to zase uzila ja.....