Jaká je pravděpodobnost otěhotnění v šestinedělí?

verusch
26. bře 2017

Ahoj strasne by me zajímalo jaka je pravepodobnost otehotneni v sestinedeli nemyslim ted po porodu ale spíš po revizi

martinka_33
26. bře 2017

Ovulace může být už v šestinedélí, takže možné to je, ale mám pocit, že po revizi vétšina dr. doporučuje počkat aspoň jeden cyklus menstruace..

verusch
autor
26. bře 2017

@martinka_33 to mas pravdu takze kdyby nebyla ovulace tak je riziko male? Nebylo to schvalne stala se nam takova mehoda noo

martinka_33
26. bře 2017

@verusch podle mě je to málo pravděpodobné, abyste se trefili jednou nehodou rovnou do první ovulace, i když zase v plodných dnech bývá větší chuť na sex

verusch
autor
26. bře 2017

@martinka_33 no hodne lidi mi rika ze v sestinedeli to jde prave jednoduse otěhotnět

jezz13
27. bře 2017

Jde to celkem lehce, tělo je ještě nabité hormony, jak dokazuje i několik případů z diskuze "podařilo se vám otěhotnět po revizi" (nebo tak nějak). Ale gynekologové to nedoporučují. Takže pokud už se stalo, nezbývá než počkat na výsledek, ale rozhodně bych se o to nesnažila cíleně.

verusch
autor
27. bře 2017

@jezz13 tak to je jasne meli jsme to vplanu az po prvni ms...

jezz13
28. bře 2017

@verusch Ono ani hned po první MS to není úplně optimální. Podle mého doktora si to mám představit jako puchýř na patě - kůže sice vypadá za pár dní zahojená, ale pokud si vezmete stejné boty, udělá se puchýř ještě rychleji, protože tkáň prostě ještě není dost pevná.Asi bych počkala aspoň do té druhé, přece jen je lepší přijít o jeden měsíc než o další 3, kdyby se kvůli špatné sliznici znova nezadařilo..
Prý hrozí taky prorůstání placenty do děložní sliznice, což může být fakt problém při porodu.

prostejina
28. bře 2017

Znám holku, co otěhotněla 14 dnu po revizi 🙂 ma zdravy mimco, takže to jde 🙂