Kapky Gynex a vaše zkušenosti-pomohly vám k otěhotnění?
Ahoj, je tady někdo, komu se nedařilo otěhotnět a při užívání kapek GYNEX se vám to povedlo ? Jaké jsou vaše zkušenosti s kapkami Gynex, jak dlouho jste je užívaly, případně pozorovaly jste nějaké vedlejší účinky ? Děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti 🙂
Brala jsem kapky v rámci jednoho cyklu a hned jsem otěhotněla
Já jsem brala kapky Gynex 3 měsíce a neotěhotněla jsem, pak jsem je vysadila. Žádný extra pozitivní ani negativní účinek jsem moc nepozorovala nebo možná vlastně zmírnil se mi PMS... Teď už je neužívám a nechám tomu volný průběh. Ale třeba to někomu pomůže - a celkový účinek posiluje asi i placebo efekt, že tomu věříte 🙂
Moje zkušenost s Gynexem. Vysadila jsem po cca 9 letech HA, plánovali jsme mimčo. První dvě MS jsem měla hrozně slabé, ve druhém jsem začla pít kontryhelový čaj a nasadila Gynex s tím, že třeba napomůžu tomu, aby se mi cyklus a hormonální hladiny po HA stabilizovaly. Třetí MS už proběhla klasicky a čtvrtou už jsem nedostala neb jsem objevila na testu // 🙂 jestli to pomohlo nevím, ale zhruba ty 2 měs. jsem měřila i BT (spíš ale kvůli tomu, že mě zajímalo, jak moje tělo bez HA funguje..) a tak vím, kdy mi naskočila ovulace- ve 3.cyklu, to jsem užívala kapky asi měsíc a ten další jsem otěhotněla. Tak držím palce všem snažilkám 😵
Přemýšlím, zda ty kapky zakoupit;) člověk se už chytá jakéhokoliv stébla..zatím ode dneška piju čaj báby radnické...snaha 5 let o mimčo, IVF, ET, KET, nikdy nic :( možná to je vážně i placebo efekt.. 😒
Dobry den, take se chystám začít užívat tak jsem rada ze jsem nasla tuto diskusi.
Mohu se zeptat jestli je může užívat i muz? Případně co vam pomohlo pokud byl "problem" i může.
Děkuji
Gynex mohu jen vychválit, pomohl mi srovnat cyklus a otěhotnět. Mj.mám ještě polovinu jedné lahvičky na prodej (osobní předání možné v Praze či v Berouně). V případě zájmu prosím o zprávu, cena dohodou.
Tak tady ctu prispevky a jsem z toho jelen 🙂 snazime se 3/4 roku a zatim nic. Asi zkusim kapky jako vy 😉
@barunkastastna Ahojky,taky uvazuji o kapkach gynex,po poprecteni diskuze,jdu do nich,taky jsem vysadila HA,po 6 letech,2,5 mesice a menzea nikde,uz se snazime,tak jsem rada za kazdou radu a ze nejsem sama...
Po vysazení HA jsem měla velmi nepravidelnou menstruaci a po Gynexu se vše upravilo a 2 měsíce na to jsem otěhotněla a to jsme se ani nijak moc nesnažili 😀
@errrrricka hodně štěstí 🙂
Holky chci se zeptat,kdyz pujdu na vyvolavacku,nastane po menstruaci ovulace? Vim ze je to individualni,ale ti je 10-17 den od zacatkubmenstruace? Nebo si mam koupit radeji ovulacni testy? Dekuji
No já bych na vyvolávačku asi nešla a zkusila bych nejdřív ten Gynex, mě se to opravdu upravilo
Gynex mohu jen doporučit... Krvácela jsem mimo cyklus cca rok a po gynexu se mi cyklus upravil a hned jsem otěhotněla 🙂
@majkelina Uz si ho kupuji, tak to zalezi na doktorce asi, uvidime no...
Ahoj holky,po precteni vsech prispevku jsem se Gynex take rozhodla,neni tady nekdo,kdo ma cerstve nacaty a uz nepotrebuje?Rada odkoupim...piste do zprav prosim,dekuji 🙂
Prasky jsem vysadila po 9letech v srpnu a vsechno mam hezky na cas,stale se ale nic nedeje,nechtela jsem to hrotit,ale naposledy jsem mela zpozdeni 6dni,tak uz jsem trochu doufala,nakonec nic ☹ Asi to bylo zpusobene stresem z prace,ma sefova se po mne zacala po letech bezduvodne "vozit".Prave proto bych tomu chtela nenasilne pomoci 😉
Zdravím. Gynex jsem zakoupila před 2 měsíci s nadějí, že mi po půl roce snažení pomůže k otěhotnění (a když to ne, že mi třeba pomůže s malým myomem, který mám na děloze..) Po měsíci užívání jsem měla 4 dny zpoždění a poprvé se mi na tt objevil duch.. Bohužel, po 2 dnech se ukázalo, že šlo o biochemické těhotenství :( Gynex užívám dál, ale tento cyklus neumím ani z naměřené BT vyčíst, jestli jsem vůbec ovulovala.. začínám z toho být dost zoufalá :(
Gynex jsem brala a otehotnela hned po mesici brani, ale jestli pomohl, to nevim. Mela jsrm i clostylbegit a utrogestan a samo femibion 1.... no dohromady to pomohlo 🙂
Jak dlouho jste užívaly ?jedno balení nebo i více ?beru je týden tak uvidíme ale taky už by SME si přáli miminko
Konečně vidim na nějaký prostředek tolik pozitivních komentářů.. Snažíme se už 13 měsíců a teď se jdu poprve vrhnout na nějakou takovou pomoc...😊🤩