icon

Kapky Gynex a vaše zkušenosti-pomohly vám k otěhotnění?

radiz
12. dub 2015

Ahoj, je tady někdo, komu se nedařilo otěhotnět a při užívání kapek GYNEX se vám to povedlo ? Jaké jsou vaše zkušenosti s kapkami Gynex, jak dlouho jste je užívaly, případně pozorovaly jste nějaké vedlejší účinky ? Děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti 🙂

Strana
z5
katkavfr
Odpověď byla odstraněná
gretynka
26. kvě 2016

Brala jsem kapky v rámci jednoho cyklu a hned jsem otěhotněla

darmiana
26. kvě 2016

Já jsem brala kapky Gynex 3 měsíce a neotěhotněla jsem, pak jsem je vysadila. Žádný extra pozitivní ani negativní účinek jsem moc nepozorovala nebo možná vlastně zmírnil se mi PMS... Teď už je neužívám a nechám tomu volný průběh. Ale třeba to někomu pomůže - a celkový účinek posiluje asi i placebo efekt, že tomu věříte 🙂

sweetest
Odpověď byla odstraněná
katkavfr
Odpověď byla odstraněná
sweetest
26. kvě 2016

@katkavfr Aha..tak nic.

evalk
28. čer 2016

Moje zkušenost s Gynexem. Vysadila jsem po cca 9 letech HA, plánovali jsme mimčo. První dvě MS jsem měla hrozně slabé, ve druhém jsem začla pít kontryhelový čaj a nasadila Gynex s tím, že třeba napomůžu tomu, aby se mi cyklus a hormonální hladiny po HA stabilizovaly. Třetí MS už proběhla klasicky a čtvrtou už jsem nedostala neb jsem objevila na testu // 🙂 jestli to pomohlo nevím, ale zhruba ty 2 měs. jsem měřila i BT (spíš ale kvůli tomu, že mě zajímalo, jak moje tělo bez HA funguje..) a tak vím, kdy mi naskočila ovulace- ve 3.cyklu, to jsem užívala kapky asi měsíc a ten další jsem otěhotněla. Tak držím palce všem snažilkám 😵

fresijka
2. črc 2016

Přemýšlím, zda ty kapky zakoupit;) člověk se už chytá jakéhokoliv stébla..zatím ode dneška piju čaj báby radnické...snaha 5 let o mimčo, IVF, ET, KET, nikdy nic :( možná to je vážně i placebo efekt.. 😒

cabo
6. črc 2016

Dobry den, take se chystám začít užívat tak jsem rada ze jsem nasla tuto diskusi.
Mohu se zeptat jestli je může užívat i muz? Případně co vam pomohlo pokud byl "problem" i může.
Děkuji

mignona
Odpověď byla odstraněná
blanchehanke
5. říj 2016

Gynex mohu jen vychválit, pomohl mi srovnat cyklus a otěhotnět. Mj.mám ještě polovinu jedné lahvičky na prodej (osobní předání možné v Praze či v Berouně). V případě zájmu prosím o zprávu, cena dohodou.

8karolina4
6. říj 2016

Tak tady ctu prispevky a jsem z toho jelen 🙂 snazime se 3/4 roku a zatim nic. Asi zkusim kapky jako vy 😉

errrrricka
24. říj 2016

@barunkastastna Ahojky,taky uvazuji o kapkach gynex,po poprecteni diskuze,jdu do nich,taky jsem vysadila HA,po 6 letech,2,5 mesice a menzea nikde,uz se snazime,tak jsem rada za kazdou radu a ze nejsem sama...

majkelina
24. říj 2016

Po vysazení HA jsem měla velmi nepravidelnou menstruaci a po Gynexu se vše upravilo a 2 měsíce na to jsem otěhotněla a to jsme se ani nijak moc nesnažili 😀

barunkastastna
24. říj 2016

@errrrricka hodně štěstí 🙂

errrrricka
24. říj 2016

Holky chci se zeptat,kdyz pujdu na vyvolavacku,nastane po menstruaci ovulace? Vim ze je to individualni,ale ti je 10-17 den od zacatkubmenstruace? Nebo si mam koupit radeji ovulacni testy? Dekuji

majkelina
24. říj 2016

No já bych na vyvolávačku asi nešla a zkusila bych nejdřív ten Gynex, mě se to opravdu upravilo

nikolka066
24. říj 2016

Gynex mohu jen doporučit... Krvácela jsem mimo cyklus cca rok a po gynexu se mi cyklus upravil a hned jsem otěhotněla 🙂

errrrricka
24. říj 2016

@majkelina Uz si ho kupuji, tak to zalezi na doktorce asi, uvidime no...

prisil
12. pro 2016

Ahoj holky,po precteni vsech prispevku jsem se Gynex take rozhodla,neni tady nekdo,kdo ma cerstve nacaty a uz nepotrebuje?Rada odkoupim...piste do zprav prosim,dekuji 🙂

prisil
12. pro 2016

Prasky jsem vysadila po 9letech v srpnu a vsechno mam hezky na cas,stale se ale nic nedeje,nechtela jsem to hrotit,ale naposledy jsem mela zpozdeni 6dni,tak uz jsem trochu doufala,nakonec nic ☹ Asi to bylo zpusobene stresem z prace,ma sefova se po mne zacala po letech bezduvodne "vozit".Prave proto bych tomu chtela nenasilne pomoci 😉

helenas92
20. pro 2016

Zdravím. Gynex jsem zakoupila před 2 měsíci s nadějí, že mi po půl roce snažení pomůže k otěhotnění (a když to ne, že mi třeba pomůže s malým myomem, který mám na děloze..) Po měsíci užívání jsem měla 4 dny zpoždění a poprvé se mi na tt objevil duch.. Bohužel, po 2 dnech se ukázalo, že šlo o biochemické těhotenství :( Gynex užívám dál, ale tento cyklus neumím ani z naměřené BT vyčíst, jestli jsem vůbec ovulovala.. začínám z toho být dost zoufalá :(

gabulisky
Odpověď byla odstraněná
blanchehanke
Odpověď byla odstraněná
sdu
9. črc 2017

Gynex jsem brala a otehotnela hned po mesici brani, ale jestli pomohl, to nevim. Mela jsrm i clostylbegit a utrogestan a samo femibion 1.... no dohromady to pomohlo 🙂

biedronca
Odpověď byla odstraněná
sdu
Odpověď byla odstraněná
saja13
14. bře 2018

Jak dlouho jste užívaly ?jedno balení nebo i více ?beru je týden tak uvidíme ale taky už by SME si přáli miminko

600den994
14. bře 2018

@saja13 ja ho zacala uzivat se zacatkem noveho roku,je brezen a stale nic...taky jsem do nej vkladala nadeje po precteni vsech diskuzi tady...uzivam 5 kapek 3 x denne 21 dni a tyden pauza,ale jak dlouho se smi uzivat netusim...

lukyhomazel
8. srp 2018

Konečně vidim na nějaký prostředek tolik pozitivních komentářů.. Snažíme se už 13 měsíců a teď se jdu poprve vrhnout na nějakou takovou pomoc...😊🤩

Strana
z5