icon

Kdy je nejlepší narození dítěte pro venkovní oslavy?

95newmommy2020
15. led 2023

Ahojky, kdybyste si mohly vybrat v jakem rocnim obdobi porodit, jake by to bylo?
Ja vzdy chtela miminko na prelomj jara/leta. Venku je uz teplo, ale neni horko. Pak jdou i venkovni narozeninove oslavy a je to takove prakticke. A snazily jste se planovat poceti, tak aby Vam to na nejake obdobi vyslo a povedlo se?

Strana
z4
michaela666
15. led 2023

@klokanka31 Nevím jaké je to rodit na Silvestra, ale mít na něj narozeniny mě vždycky s... Letos mi bylo 30 a co si pamatuju, tak v dětství žádné oslavy s kamarády nebyli, protože všichni jezdili na hory nebo někam za rodinou. Odpoledne přišly babičky na rychle kafe a pak zase letěly domů chystat na večer.
Když to tak vezmu, nikdy jsem neměla oslavu narozenin. Vždycky to byla oslava Silvestra a k tomu "Jeee, ty máš dneska vlastně narozeniny." až když na to někdo upozornil. Jako dítě mě to hodně štvalo, teď už neřeším.

konidana
16. led 2023

@michaela666 tak dcera, kdyz chce, tak ma proste oslavu s kamarady kdykoli v prvni pulce ledna. No stress.

emillyhk
16. led 2023

Syn je lednový - jako na konec těhotenství a porod to bylo fajn roční období. Na narozeninové oslavy venku to bohužel nebude, no 🙈
Já jsem srpnová a nějaké velké oslavy s kamarády se většinou taky nekonaly, protože o prázdninách jsem byla buď pryč já, oni nebo všichni 😄

veru181
16. led 2023

Prvního máme květnového a přišlo mi to super. Už bylo teplo, ale ještě ne úplně vedro. Teď čekáme na konci února a předpokládám, že to bude náročnější - už jen na oblékání 🙂 Těhotenství jsem paradoxně snášela hůř teď, ta jarní zima mi pěkně hýbe s tlakem. Ale neplánovali jsme podle toho ani jedno těhotenství 🙂

nita1984
16. led 2023

O syna jsme bojovali pět let … fakt mi bylo jedno kdy se narodí. Ale za mě obě děti ideál. Syn půlka září, takže ještě krasne babi léto a když v šesti měsících začal lézt, bylo už jaro. Mladší kveten a to zas byli super, ze mohl být starší hodně venku. Podle mě vše má své pro a proti. Ja jsem šťastná ze je mám a je mi jedno, kdy

nita1984
16. led 2023

@honatko092 ja rodila 14.9., cely srpen teploty skoro 40 a bylo to o dost lepší než s druhou, kdy jsem celou zimu řešila oblékání přes pupek. Takže i tohle bude individuální.

cherie24
16. led 2023

@95newmommy2020 já mám první přes 2 antikoncepce, takže dost neplánovaná 😁 je zářijová a to jsem řekla, že už nikdy v životě nechci dítě na konci léta!! Hrůza děs, venku 40 stupňů a já s tím největším břichem seděla celý den před větrákem a myslela, že zdechnu. Druhá je lednová, protože partner potřeboval nutně dítě začátkem roku. Kvůli sportovním aktivitám, aby bylo dítě v ročníku nejstarší a tudíž bylo ve výhodě nad těmi "mladšími". 😄😄. Ale vypravit dítě, miminko a sebe uprostřed zimy, byla taky katastrofa. Buď řvala jedna, druhá nebo obě a já zpocená až na zádech kvůli půl hodině venku. 🤦 Taky jsem přemýšlela nad tím březen, duben, květen? Ale dost možná je to naprd v každém ročním období 😂

michaela666
16. led 2023

@konidana To je super 👍u nás už se to bohužel bralo, že mám po narozeninách, takže se nedělalo nic. Naši tohle pojali dost nešťastně.

prejeta_zaba
16. led 2023

My máme jaro, léto, podzim a nejlepší na konec těhotenství, mimino a časem na oslavy mi přijde to jaro. Přijatelné počasí, máš před sebou léto, nemusíš řešit deprese ze zimy a nabalování oblečení. Pak bude chodit zase už v teple, nemusíme řešit první boty zimní, ale nějaké lehké capáčky. Oslavy si může dělat se spolužáky venku a nemusí někoho shánět uprostřed prázdnin. Nejtěžší byl podzim. Léto fajn, akorát těhotenské břicho ve vedrech nic moc. Ale to jde o měsíc života, brzo na to člověk zapomene. 😉

nicollbc
16. led 2023

No naplánovat se to moc nedá, až se "to" chytí, tak se to chytí. Ale my máme květen a srpen a za mě ideální. I my jsme v červenci a srpnu, takže veškeré oslavy venku. Kamarádka, co má děti v únoru a v lednu už si stěžovala, že je to na prd. Oslavy pouze uvnitř a ještě stejně většina lidí nemůže, protože v tuto dobu bývá nejvíce lidí nemocných. Tak si to spočítejte a hupněte na to, aby vyšel porod někdy v období květen až září 😁.

anika6
16. led 2023

@95newmommy2020 chceš rozesmát Boha tak mu řekni o svých plánech !🙂.Ať má krásný život a hodně lásky tohle je důležité ,každé období má své kouzlo .

marty154
16. led 2023

Mame deti unor,brezen,cerven,cervenec,listopad a prosinec....super je leto,ze muzeme slavit narozeniny venku....🙂

lenkapanenka
Odpověď byla odstraněná
nijij
16. led 2023

No jednoho mám narozeného v lednu druhého v červenci. A musím říct že v lednu to bylo lepší. Mimino zabalis do fusaku a můžeš jít ven. V létě už do sporťáku.
Ten červencový jsme si to leto stejne moc neužili, v těch horkách jsme byli zalezou doma, najednou září -zima, říjen -zima. Pak už jen zima..

mirecka.jaroscakova
16. led 2023

Nesnáším vedra a fakt si nedovedu představit v létě rodit. Obě děti mám zimní, starší je 16.2., mladší 27.12.

pavcatko
16. led 2023

Já jsem chtěla děti mít květen -cerven, nakonec říjen je vlastně super.Mladsi je totiž 21.12.a to je fakt naprd...

callipsa
17. led 2023

@95newmommy2020 já chtěla chodit a pupíkem v létě ,to nám moc nevyšlo,ale zase na druhou stranu mám termín přelom května června a to si myslím že je super pro Mimi . Žádné navlikani na zimu

nicollbc
17. led 2023

@lenkapanenka tak ještě jedno v červnu 🤭

viktorieraketka
17. led 2023

Jarní děti jsou moc fajn. Má takhle kamarádka. Nám vyšlo jen jedno letní. Jinak vše kolem zimy. Co už 😀

ladyhacek
20. led 2023

Početí nejde naplánovat přesně.
Někomu se podaří hned, jinému za půl roku někdo čeká přes rok a déle.
Nejlepší mi přijde asi jaro
První syn je ke konci března, venkovní oskavy dělat ještě nejdou, ale v dubnu už bylo teplo a mohli jsme chodit tak jak byl doma a v kočárku deka. Bylo to fajn.
Mladší je v srpnu a taky jsem si nestěžovala

lvl16
20. led 2023

Syn je listopadový a je to super. Druhé by se mělo narodit v červnu a je fajn, že se vyhnu těhotenství v létě, ale zase mě štve, že bude vedro v šestinedělí a ani se nevykoupu :D. Já myslím, že každé období má něco do sebe a v něčem je na prd.

martinka0209
20. led 2023

Já chtěla letní,no a dvě děti mám podzimní a třetí bude v červnu,početí jsem neplánovala,nechali jsme tomu volný průběh,ale vždy jsem vysadila prášky na konci léta,aby nám vyšel rozdíl mezi dětmi +- 3 roky a te první dcery jsme se rozhodli,že chceme děti,tak jsem vysadila prášky

pupinda
20. led 2023

Mám dceru narozenou v Dubnu a za mě úplně super a neplánovali jsme to..❤️

kate02
20. led 2023

První dcera je v květnu a to je ideální. Druhá v únoru a to je na prd, brzo po vánocích, nevíme co jí koupit a pak celý rok nic nemá

veronikav31
20. led 2023

Ne,nám bylo jedno kdy se děti narodí, hlavní pro nás bylo,že je budeme mít. Dcera je v prosinci,těsně před Vánoci, narozeninové oslavy má dvě,jednu s kamarády týden před narozeninami,druhou s rodinou přímo na narozeniny,oboje s dortem a dárky.druhy den je Ježíšek. Syn narozen v únoru. Takže obě děti jsou zimní,neměnila bych.

veronikav31
20. led 2023

@konidana já měla u dcery termin 24.12 a narodila se 23.12. večer. A bezproblemu, dvě oslavy narozenin s dorty a dárky,pak Ježíšek. První vymodlene dítě pod stromeček.

veronikav31
20. led 2023

@jako_mala_holka dcera má narozeniny 23.12. a pohoda.oslavy dvě narozenin,dorty, dárky, krásné šaty na narozeniny,jiné na Štědrý večer.vse jak má být a je ráda,že má víc dárků druhý den,nemusí čekat.nase děti jsou vysloveně vymodlene,tak nám bylo jedno kdy se narodí.oba jsou zimní a neměnila bych

lucluclucluc
21. led 2023

Mám děti v březnu a červenci. Březen pro mě top, kdyby to šlo plánovat, byl by i druhý v březnu...

andelka
21. led 2023

@kate02 já mám nejmladšího cca měsíc po Vánocích. Navíc třetího kluka. Jednak po Vánocích,jednak už skoro není co kupovat, všechno máme a místa málo. Opravdu oříšek. A svátek má v říjnu. Ale mezi tím průběžně mají oslavy jeho sourozenci, my rodiče, jsou Velikonoce, den dětí, Mikuláš..nepřijde mi,že by měl chudák moc velké pauzy od dárků a oslav.

marcicek84
21. led 2023

Mam obe holky narozene v rijnu a nemenila bych.Pres leto pekne s brichem v satech uzit si cast leta s materskou,kterou muzes spojit i s klasickou dovolenou,takze ja jsem uz moc do prace nechodila a jeste si uzila leto a pohodu,pekne vyprala a nachystala vybavicku,kdyz rodis neni tak horko a to nejhorsi odkojis v zime,schovas pod kabatem bricho nez se das na jare po porodu dokupy.Ale je dost oblikani,tedy je dulezite mit prakticke dobleceni,aby to bylo fajn,ruzne fusaky nebo overalky a je to v klidu,kdyz ma nejake dite problem s kyclemi s dostane perinku,tak mu v tom neni horko a da se to,na jare a v lete v trictvrte roce dite na vylety uz ve sportaku,nektere zacinaji chodit,na dovcu uz ho vezmes...no u skoly nemusis resit pripadny odklad,tim,ze jdou blbe roky tak to dite je ve tride vzdy uprostred vekove a jde skoro o rok ppzdeji a vzdy dostatecne zrale.Vic by me stvalo u jarniho mimca v lete byt porad uvazana u novorozene a nikam pomalu se nedostat a jeste sedet jen ve stinu a resit co udelat,aby se dite neprehralo.Myslim si,ze to tak melo byt,ze mam deti v rijnu,nebo jsem prodna hlavne v lednu 😉

Strana
z4