icon

Kdy je nejlepší narození dítěte pro venkovní oslavy?

95newmommy2020
15. led 2023

Ahojky, kdybyste si mohly vybrat v jakem rocnim obdobi porodit, jake by to bylo?
Ja vzdy chtela miminko na prelomj jara/leta. Venku je uz teplo, ale neni horko. Pak jdou i venkovni narozeninove oslavy a je to takove prakticke. A snazily jste se planovat poceti, tak aby Vam to na nejake obdobi vyslo a povedlo se?

Strana
z4
jerrabina
21. led 2023

Ja mam dceru v březnu a syn má být v dubnu ale uz ted se cítím stejně jako u dcery v osmém měsíci těsně před porodem 🙈 Takže mi takhle na zimu nic není, fakt nemám co na sebe, ani vlněné "svetříkové" šaty které jsem s dcerou nosila až do porodu už mi teď nejsou. A tehdy jsem je tedy taky přešívala. Teda teď se ještě s úsilím do něčeho vejdu, ale za 14 dní už mám asi utrum a doma budu 😂 Ale co se miminek týká, je to asi nejlepší období ten začátek dubna. Už je celkem teplo a na všechno mají dost času do sněhu. Ovšem neplánovali jsme, dceru vůbec, ta se naplánovala úplně sama, teď syna jsme spíš plánovali svatbu na začátek srpna, aby nebyla v rouškách kdyby náhodou něco (tak nám to vyšlo na nejteplejší den, takže upocené fotky jsou jen o málo lepší 😂😂😂) a malý se nám povedl asi už z kraje července na výročí začátku vztahu 😁 (jsme to spustili už před svatbou, přecejen chlapovi je lehce přes 40, tak jsme nečekali takový fofr 😊)
@jaja01k nojo, to znám dobře... já mám doma parádní zimní boty, ale trochu mi otekly nohy a rvát se s nimi na nohy silou přes to břicho... Tak nosím kožené střevíčky s vlněnými ponožkami. Mají trochu vyšší podrážku a nepromoknou, takže i do sněhu dobrý 😂 stejně už toho teď moc neujdu aby se neozvalo břicho.

oliver11
21. led 2023

Tak my to máme celoročně. Od nejstarších červen, březen, září, červen a listopad je poslední zatím.😉 A všechny jsem si užila i tři s břichem.

lenatko91
21. led 2023

První, vymodlené, jsme vůbec neřešili, hlavně ať se podaří. Je listopadová, takže z pohledu těhotenství to bylo fajn, 6N končilo na Silvestra tak byl klid, jen ty oslavy budou horší. Druhé už jsem se snažila naplánovat po státnicích, takže na léto, ovšem miminko mělo svoji hlavu, přišlo nečekaně a termín mám v březnu 😃 Ale říkám si, že ty dětské oslavy pak budou fajn, že kluky pak vypustím na zahradu a bude klid 😃

kikhulka
24. led 2023

Tak my se začali snažit na dovolené. To se první dcera narodila v kvetnu .
A.moc se mi to zalíbilo mít letní miminko.
U druhého jsme se taky začali snažit o těch prázdninách a syna máme v červnu
A teď opět čekáme na červen
Jsem ráda za letní miminko.je to už pohodlnější ohledně oblékání,vozeni v kočárku atd...

Strana
z4