icon

Moje zkušenost.

makob
19. dub 2020

Ahoj, chtěla jsem se podělit o zkušenost,třeba tím někomu odpovím na jeho otázky. Dva roky se snažíme o miminko. První dítě napoprvé. Už chodím k odborníkovi. Manžel je v pořádku. Já zatím vše v pořádku, mělo se mi zkontrolovat žluté tělísko, ale protože je situace jaká je, tak vše se pozastavilo.Před rokem jsem měla biochemické a tenhle měsíc opět. Piju kontryhel, před ovulací maliník, zobu bromelain a drmek forte. Po prvním měsíci se zadařilo, ale po čtyřech dnech zpoždění je po všem. Pila jsem už čaj Mojžíšové atd. Testy mi sílily, digi test negativní. Čípek celou dobu tvrdý, ale pak se trochu víc pootevřel a hlen byl vodnatý a už to bylo jasné. Všem přeji, ať se vám co nejdřív zadaří. Nemyslet na to, fakt nejde😣

Strana
z3
katka9184
19. dub 2020

@emamir Jdu do něj 🤗

makob
autor
19. dub 2020

@katka9184 a je fakt krev? Já jsem s dcerou špinila dost čtyři dny, ale hnědě

katka9184
19. dub 2020

@makob spíš růžové, vyloženě krev to není a hnědý výtok taky ne

papousekpaja
19. dub 2020

@katka9184 ja jsem zacala spinit 4-5 dni pred MS a MS se nedostavila, zato jsem s pauzama spinila temer 2 mesice a zitra zacinam 34 tehu tyden. mela jsem ruzove spineni a obcas i slabe krvaceni, proste to vypadalo jako cerstva krev, ale v malem mnozstvi.

katka9184
20. dub 2020

@papousekpaja No, já si naděje vážně nedělám. Pěkně mě bolí břicho, MS určitě dorazí.
Holt budu doufat zase další cyklus 😥

makob
autor
20. dub 2020

U prvního jsem taky měla bolesti a nafouklé břicho, vše jak má při menstruaci být. Ale přisuzuju to tomu, že jsem měla tu ovulaci posunutou a uvnitř bojovalo kdo z koho a dcera vyhrála. Moje mamka menstruovala tři měsíce, když mě čekala.

katka9184
20. dub 2020

No, nevím. Špiním více než včera, takže se ms rozjíždí. Při malém jsem ms vůbec nedostala.

makob
autor
20. dub 2020

@katka9184 to jsi začala špint nějak brzy, když to máš dostat až ve středu?? To tak máš vždy?

katka9184
20. dub 2020

@makob Noo, spíš ne. Taky jsem se divila. Ale beru už 3ti týden gynex, teď mám pauzu, tak mi to mohl drobet upravit

katka9184
20. dub 2020

Holky, co ten Drmek, brát nebo je to vyhození peněz? Dělám si objednávku v lékárně.

makob
autor
20. dub 2020

@katka9184 aha to máš pravdu, můžeš to mít z toho rozházené. Uvidíš, příští měsíc se ti to ustálí už budeš "nachystaná" 🙂

makob
autor
20. dub 2020

Já piju kontryhel, na urovnání cyklu. Když ho nepiju, klidně to dostanu dvakrát do měsíce. Pak po konci MS piju maliník, aby manželovo kámoši, měli snažší cestu. Zobu bromelain na u hnízdění. A protože se mi víckrát stalo, že se to ve mě neudrží, usoudila jsem, že mi chybí progesteron a ten je v přírodní složce v tom drnku. Pomáhá prodloužit i LF a když někdo špiní dlouho před MS.

katka9184
20. dub 2020

@makob No, taky si myslím, že to může být tím. Přitom to tento cyklus vypadalo tak nadějně

katka9184
20. dub 2020

@makob kontryhel jsem pila od ledna, jen měsíc... Prodloužil mi pak cyklus, tak nevím, zda ho pít znova, já věřím bylinkam, ale zarazilo mě to prodloužení. Jak ho pijes, jen do ovulace?

makob
autor
20. dub 2020

@katka9184 tři týdny, ještě týden po ovulaci. Já jsem cyklus potřebovala prodloužit, ptz se mi stávalo, že jsem ho měla jen 21dni. A teď to mám v rozmezí 26-30 podle toho kdy byla ovulace

katka9184
20. dub 2020

@makob Tak já ho ještě zkusím, už jsem si ho udělala. Tak snad mi to zase nerozhodí.

makob
autor
20. dub 2020

@katka9184 někde píšou, že sypaný je silnější než sáčkový. Na mě hned všechno zabírá a nevšimla jsem si rozdílu. Teď jak jsem doma, tak jsem i dodržovala 2x denně, v práci se mi to nedařilo. A hlavně MS je s tím čajem mnohem líp snesitelná.

katka9184
20. dub 2020

@makob já piju bylinky jedině sypané nebo doma nasušené🤗.
No, mám v sobě jeden hrnek, možná odpoledne udělám ještě jeden.

lenickamimi
20. dub 2020

Ahoj děvčata prosím o radu už 3 měsíc beru femibion 1 a piju kontryhel ale už druhý cyklus mě to úplně zastavilo MS už jsem si musela jít pro Duphaston na přivolání MS oohh už nevím jak a čím by se mi nejlíp stovnal cyklus 😓🤷‍♀️

katka9184
20. dub 2020

@lenickamimi Nechceš zkusit ten gynex?

lenickamimi
20. dub 2020

@katka9184 no už jsem si ho objednala vyšel docela levné v eshopu tak to zkusím uvidíme

lenickamimi
20. dub 2020

@katka9184 ale když začnu brát ten gynex tak musím vysadit ten kontryhel protože beru už 3 měsíce femibion 1 nebo co myslíš

katka9184
20. dub 2020

@lenickamimi Já to beru vše najednou, dneska jsem zase začala pít kontryhel... Nevím, no. Jsou to bylinky. Když kolikrát čtu, co holky berou vše za léky a vitamíny najednou, co jim předepíše lékař... Tak tohle snad neuškodí

lenickamimi
20. dub 2020

@katka9184 aha no tak jo určitě to nijak neuškodí akorát teď mám problém s MS nechce se sama spustit no

katka9184
20. dub 2020

@lenickamimi A byla si u lékaře, to není normální 🙄😑.

lenickamimi
21. dub 2020

@katka9184 ano byla v pátek a hned mi napsal Duphaston a až se MS dostaví tak 5 den cyklu mi napsal ještě clomiphen na rozbehnuti ovulace a 12 den cyklu mám znovu přijít na ultrazvuk

lenickamimi
21. dub 2020

@katka9184 ještě sme se dohadováli že pravý vaječník je neprůchozí že mám tam cystu podle me doktorky v Česku 😔 ale on mi to ukazoval na ultrazvuk že to není pravda že tam nic nemám a že vaječníky oba sou v pořádku tak už nevím komu věřit 🙏

katka9184
21. dub 2020

@lenickamimi Aha, to je dobré teda, dva doktoři, dva názory... Jedině zajít ke třetímu. Ale pokud si tam sama nic neviděla. Nebo tam mohla být a mohla odejít s MS. To je těžké no...

lenickamimi
21. dub 2020

@katka9184 no on mi doktor právě říkal že každý cyklus to je jiné tak teď až doberu Duphaston tak začnu brát clomiphen a 12 den Teda se uvidí jestli to pomůže k ovulaci ja doufám že jo 🙏🙏

lenickamimi
21. dub 2020

@katka9184 možná jak jsem spinila v půlce cyklu tak to mohlo být že ta cysta praskla protože jsem měla bolesti jako při MS tak nevím co se děje

Strana
z3