icon

Otěhotnění před MS. Je možné, že by se to povedlo?

saphii
18. kvě 2020

ahoj. Za mesic to bude rok od porodu, pred mesicem jsem to dostala poprve , rozhodli jsme se o druhé miminko a zkoušeli jsme to 2 dny před Ms , od te doby porad nic. Myslíte ze je možné ze by se nám to povedlo?

tasimia
•
18. kvě 2020

@saphii udělej si těhotenský test, takhle tu všichni můžeme jen hádat🙂.

leniczka23
•
18. kvě 2020

Zalezi na ovulaci..pokud 2 dny pred ms byla (coz je mala pravdepodobnost ale stava se to) tal je to mozny..urcite ti test rekne vic.

jaja01k
•
18. kvě 2020

Udělej si těhotenský test. Jestli jsi měla teprve první menstruaci po porodu, nemusíš ještě mít srovnaný cyklus, jak jsi byla zvyklá. Takže jsi klidně mohla mít posunutou ovulaci a můžeš být těhotná. A nebo máš jen zpožděnou menstruaci.
Já to měla taky tak, že jak jsem to poprvé po porodu dostala, rozhodli jsme pro druhé miminko, a hned ten první měsíc to vyšlo. Držím palce, ať i vám to vyjde 🙂

kiluau
•
18. kvě 2020

Ja jsem poslední MS měla 31.12., cyklus cca 34 dní, takže jsem to měla dostat kolem 04.02.... MS nedorazila a k oplodnění došlo 31.01... možné je všechno.... 🙂

sudylichozrout
•
18. kvě 2020

@kiluau Coz znamena, ze kdyby k nemu nedoslo, mela bys vyrazne prodlouzeny cyklus, cca 50 dnu by trval. Prosze se ti posunula ovulace.