Otěhotnění. Za jak dlouho se Vám podařilo?
Ahoj holky vím že je to velmi individuální ale chtěla jsem se zeptat zhruba za jak dlouho se Vám povedlo otěhotnět 😊 děkuji
Minulý rok jsme se snažili 3/4 roku. Celou dobu nic. Já doma jak šílená lítala a dělala si jak ovu tak k těhu testy. Byla jsem z toho mimo. V srpnu jsem řekla, že to zkusíme znovu a absolutně jsem se tím dál nezabývala. No a jsem v 9tt 🤷🏼♀️😀
Poprvé po pěti mesicich, bohužel ale ve 12.týdnu zamlkle těhotenství. A podruhé v podstatě napoprvé. Žádnou antikoncepci jsem předtím ani mezi těhotenstvími nebrala.
Na poprvé, já 33 a partner 43 let. Prášky jsem ale nebrala už tak 6-7 let.
Poprvé jsem otěhotněla po roce a podruhé po mesici 😂
Ahoj holky je v pořádku LF 15 dnů?
Poprvé po roce, podruhé na první pokus.
@kudelkabudouci to by melo být úplně v pohodě.. Někde uvádí minimum 11dni.. Taky jsem resila.. Měla jsem LF 9 dní.. Teď se snad protáhne díky pyridoxinu
@kudelkabudouci ano
My se s manželem snažíme 15ty měsíc o 1. Dítě, mně je 32, manžel 37. příští týden jdu na laparoskopii , tak uvidíme, zda se pak povede, manžel je v pořádku🙂
@kafr u nás 6let
Od roku 2012 neberu HA, 2014 tehu pro komplikace ukončeno,2016,2017 duch a pak MS. 2018 jsem nastoupila k jiné doktorce, dala hormony na srovnání cyklu a do dvou měsíců jsem měla // a teď máme 4,5měsíčního kulíška. Tak doufám,že to druhé půjde snáz
Je tak to je bezvadny. To ti moc preju 🙂 tak uvidime nechavame tomu volny průběh tak snad se zadaří co nejdřív
Poprve to bylo neplanovane ale skoncilo to SP v 6tt a podruhe jsme si rekli ze zacneme po svatbe,zacali jsme se snazit hned tyden po svatbe na svatebni ceste a uz jsme z ni prijeli 3 😂 takze vlastne hned 🙂 ale kazda to mame bohuzel uplne jinak,preji ti at se co nejdrive zadari🍀🤰
Nám se povedlo otehotnet po 7 měsících 🙂 Nikdy jsem antikoncepci nebrala a měla jsem 1 biochemické
Tak uvidime. 🙂 a jak ste to na sobě poznali samozřejmě kromě vynechane MS? Četla jsem že některé holciny to na sobě vůbec nepoznali.
@herousek Ja to napriklad vim od 2 tydne 🙂 zacala me palit zaha a zacala jsem mit pocit plneho briska a to se mi nikdy pred tim nestalo a to jsem byla jeste 2 dny pred ocekavanou ms 🙂 a uz tehdy jsem mela dusika 🙂 pak jsem si ho delala v den kdy mela prijit menstruace carka byla silnejsi a zhruba 3 dny po vynechane ms jsem si delala digitalni clerblue ktery mi ukazal 1-2 tydny 🙂) jinak do zhruba 7tt jsem nemela vubec zadne nevolnosti pak to prislo😅
První po vysazení HA 7 měsíců, druhé hned.
Jee tak to je pěkné. Já bych měla správně MS dostat až zítra ale včera jsem začala spinit a dnes me poboliva v podbřišku. MS je spis takova jak když konci než začíná většinou to mam hodne silné nazacatku tak nevim zda to může být nějaký signal nebo ne 🙂
První rok,druhé jsme se snažili s bývalým 4 roky a nic nepomohly hormony,plodne dny atd..rozvedli jsme se a s nynějším přítelem jsem otehotnela hned první měsíc že si nebudeme dávat pozor a vyšlo to na první dobrou😁

Ahoj, s byvalym manzelem (ted je mu 49 let, ma 2 dospele deti) jsme se pokouseli o mimi 5 let a nic, s byvalym pritelem (45 let bezdetny) rok, byla jsem tehdy i na genetice, test pruchodnosti vejcovodu, inseminace a nic. Ted, po prvni zkousce se soucasnym partnerem (47, dve deti) nam to vyslo hned, ted jsem v sestem tydnu je mi 32 let. (maminky, nekoukejte na me skrz prsty, uz od ditete jsem byla na starsi 😉)