icon

Otěhotnění. Za jak dlouho se Vám podařilo?

herousek
11. říj 2019

Ahoj holky vím že je to velmi individuální ale chtěla jsem se zeptat zhruba za jak dlouho se Vám povedlo otěhotnět 😊 děkuji

Strana
z2
papousekpaja
12. říj 2019

Ahoj, s byvalym manzelem (ted je mu 49 let, ma 2 dospele deti) jsme se pokouseli o mimi 5 let a nic, s byvalym pritelem (45 let bezdetny) rok, byla jsem tehdy i na genetice, test pruchodnosti vejcovodu, inseminace a nic. Ted, po prvni zkousce se soucasnym partnerem (47, dve deti) nam to vyslo hned, ted jsem v sestem tydnu je mi 32 let. (maminky, nekoukejte na me skrz prsty, uz od ditete jsem byla na starsi 😉)

nanyh
12. říj 2019

Minulý rok jsme se snažili 3/4 roku. Celou dobu nic. Já doma jak šílená lítala a dělala si jak ovu tak k těhu testy. Byla jsem z toho mimo. V srpnu jsem řekla, že to zkusíme znovu a absolutně jsem se tím dál nezabývala. No a jsem v 9tt 🤷🏼‍♀️😀

martinawe
12. říj 2019

Poprvé po pěti mesicich, bohužel ale ve 12.týdnu zamlkle těhotenství. A podruhé v podstatě napoprvé. Žádnou antikoncepci jsem předtím ani mezi těhotenstvími nebrala.

laka_lacenda
13. říj 2019

Na poprvé, já 33 a partner 43 let. Prášky jsem ale nebrala už tak 6-7 let.

alexhonza
13. říj 2019

Poprvé jsem otěhotněla po roce a podruhé po mesici 😂

kudelkabudouci
13. říj 2019

Ahoj holky je v pořádku LF 15 dnů?

jaja01k
13. říj 2019

Poprvé po roce, podruhé na první pokus.

kikkulina
13. říj 2019

@kudelkabudouci to by melo být úplně v pohodě.. Někde uvádí minimum 11dni.. Taky jsem resila.. Měla jsem LF 9 dní.. Teď se snad protáhne díky pyridoxinu

leymea
13. říj 2019
ja_osobne
13. říj 2019

My se s manželem snažíme 15ty měsíc o 1. Dítě, mně je 32, manžel 37. příští týden jdu na laparoskopii , tak uvidíme, zda se pak povede, manžel je v pořádku🙂

amazonkajanik
13. říj 2019

@kafr u nás 6let
Od roku 2012 neberu HA, 2014 tehu pro komplikace ukončeno,2016,2017 duch a pak MS. 2018 jsem nastoupila k jiné doktorce, dala hormony na srovnání cyklu a do dvou měsíců jsem měla // a teď máme 4,5měsíčního kulíška. Tak doufám,že to druhé půjde snáz

herousek
autor
14. říj 2019

Je tak to je bezvadny. To ti moc preju 🙂 tak uvidime nechavame tomu volny průběh tak snad se zadaří co nejdřív

biedronca
14. říj 2019

@herousek Snažíme se více jak dva a půl roku. Rok a půl už jsme na reprodukční klinice. Mám za tu dobu zasebou 4x potrat.
Ale bojujeme dál, zrovna jsme podstoupilil první IVF.

barcachejn
16. říj 2019

Poprve to bylo neplanovane ale skoncilo to SP v 6tt a podruhe jsme si rekli ze zacneme po svatbe,zacali jsme se snazit hned tyden po svatbe na svatebni ceste a uz jsme z ni prijeli 3 😂 takze vlastne hned 🙂 ale kazda to mame bohuzel uplne jinak,preji ti at se co nejdrive zadari🍀🤰

pajulisek
16. říj 2019

Nám se povedlo otehotnet po 7 měsících 🙂 Nikdy jsem antikoncepci nebrala a měla jsem 1 biochemické

herousek
autor
16. říj 2019

Tak uvidime. 🙂 a jak ste to na sobě poznali samozřejmě kromě vynechane MS? Četla jsem že některé holciny to na sobě vůbec nepoznali.

barcachejn
16. říj 2019

@herousek Ja to napriklad vim od 2 tydne 🙂 zacala me palit zaha a zacala jsem mit pocit plneho briska a to se mi nikdy pred tim nestalo a to jsem byla jeste 2 dny pred ocekavanou ms 🙂 a uz tehdy jsem mela dusika 🙂 pak jsem si ho delala v den kdy mela prijit menstruace carka byla silnejsi a zhruba 3 dny po vynechane ms jsem si delala digitalni clerblue ktery mi ukazal 1-2 tydny 🙂) jinak do zhruba 7tt jsem nemela vubec zadne nevolnosti pak to prislo😅

lenula4
16. říj 2019

První po vysazení HA 7 měsíců, druhé hned.

pajulisek
16. říj 2019

@herousek začal mi vadit pach česneku 😂😂 cítila jsem ho snad na 10 kilometrů 😂nebrala jsem to v potaz až pak jsem si nějak vzpomněla že jsem to asi měla dostat a už tam byla dálnice

herousek
autor
16. říj 2019

Jee tak to je pěkné. Já bych měla správně MS dostat až zítra ale včera jsem začala spinit a dnes me poboliva v podbřišku. MS je spis takova jak když konci než začíná většinou to mam hodne silné nazacatku tak nevim zda to může být nějaký signal nebo ne 🙂

slunickoseznam.cz
16. říj 2019

První rok,druhé jsme se snažili s bývalým 4 roky a nic nepomohly hormony,plodne dny atd..rozvedli jsme se a s nynějším přítelem jsem otehotnela hned první měsíc že si nebudeme dávat pozor a vyšlo to na první dobrou😁

Strana
z2