Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tak to si akorát v půlce to by mělo být už zítra,zkus testnout zítra a rozhodne ti to buď bude slabší tak bych brala pozitivní ten ze dneška a pokavaď bude silnější tak je to jasné😉☺️ A měříš BT?
Pozdě určitě ne to bych si nebála😉 Já bych to radši posichrovala i dnes kdyby náhodou☺️ Zkus udělat ten test ještě večer nebo zítra a uvidíš...někdo má ovu pozdějc někdo zas brzy to je můj případ mám jí 11DC každej to má jinak,zkoušej zkoušej...
Tak moc děkuji, Myslela jsem spíš jestli už není pozdě dělat test v těch 11 večer, všude se doporučuje 10-20 hodina.
Mas pravdu,pár korun za test mě nezabije 🙂 . děkuji moc!!!!
@pisislatko doufejme 🙂
@luciasek1987 jak jsi dopadla?
@monichka ahojky co mas presne na mysli?
@luciasek1987 no jestli se zadařilo
@monichka jo takhle 🙂 zatim nevim jsem cca 6 dpo a jsem ve Francii az do nedele bez tt, nastesti 🙂 ms ma dorazit pristi sobotu tak uvidime.. Zadne priznaky ale nemam...
Ahoj holky, tak se konečně začínám vybarvovat. Dnes 18DC, čípek hodně vysoko, hlen vodnatý. Tak co si o tom myslíte, máme posichrovat už dnes nebo to nechat až na zítra? 🙂 je možné že mám ovu už dnes, akorát mám třeba zředěnou moč? Ráno kafe, sklenička vody, ale 2-3 hodky poté jsem moc nepila, test dělaný cca před hodkou..neumím moc nepít, proto ty testy dělám tak nerada 😒 Děkuji za rady!
@adelaide88 Jistit dnes, zítra i pozítří..... 😀
@pisislatko krasny. Ja zkousim od 9 DC a zatim uplne bilo. Dneska jsem taky 13DC jako ty 🙂
@leymea určitě se taky brzo dočkáš 🙂
@pisislatko uz aby to bylo 🙂
Holky, vím, že není ještě sto pro pozitivní, ale mužu vědět, zda je normální že včera odpoledne ta druhá čárka nebyla více méně vůbec (hooooodně slabě) a dnes dopoledne tohle? Normálně mívám slabou ale více viditelnou čárku celý cyklus, a tenhle cyklus nic 😕 uvidím teda zítra jaké budou // 😅 zda stejné .....

@vggzg no přijde mi právě že není úplně stejně silná ta testovací čárka jako kontrolní, ale znamenalo by to tedy,že ovulace teprve proběhne?