icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
dashenka1
17. říj 2016

dekujem 🙂

veru908
17. říj 2016

Mohu poprosit o názory? 🙂
Můžu brát jako pozitivní ten 16.10.? Ten den mě šíleně bolel podbřišek, večer jsem mela pocit, ze rodim jak to bolelo 😀 (Ovulaci mam dřív každý měsíc)
Jestli byl pozitivni ten 16. tak ovulace je 17.10. ? Moc děkuji

jarmulka
17. říj 2016

@veru908 ahoj, ano, řekla bych, že pozitivní byl 16. a OVU tedy asi o den později... 🙂

jarmulka
17. říj 2016

Holky, mě bolí břicho, ale OVU test teda dle mého nic moc.... Podle mě je do OVU ještě,, daleko,,.. Ale ty bolesti ☹

pear
17. říj 2016

@jarmulka Takhle přesně je u mě ovulace - bolesti, takovýhle test a druhý den už jen duch na testu - nikdy nemám silnou čárku.

dasa.77
17. říj 2016

@jarmulka na nějakou dobu jsi se odmlčela a já si myslela,že už jsi někde ve skupince těhulek ☹

dashenka1
18. říj 2016

@jarmulka klidne se tulte 🙂 spermie mohou byt pripraveny 🙂 a testuj te dale vypada to slibne jinak to ma vypadat takto 🙂 mela jsem strasnou radost 🙂

jarmulka
18. říj 2016

@dasa.77 ahoj... jj - nedávala jsem to - bylo to náročné ☹ ... Tak snad už brzy... A co Ty??? 🙂

dasa.77
18. říj 2016

@jarmulka Ahoj,tak snad už bude zase vše v pohodě. Já jsem teď den,dva,maximálně tři dny před MS.Test jsem zkoušela včera,byl negativní,takže výsledek už vím 😉

jarmulka
18. říj 2016

@dasa.77 to me mrzi.... ☹.... Já dnes takto test, myslim, že to už vypadá lépe

dasa.77
18. říj 2016

@jarmulka taky by to mohl být těhotenský 🙂

jarmulka
18. říj 2016

@dasa.77 no, je to opravdu ovu test :-/.... Tak ale aspoň něco pozitivního 😀

tuzemka
19. říj 2016

Ahoj holky, dnes mi to po praci nedalo a zkusila sem ovu test. Jsem teprve 7 DPO, citim se uplne jinak, tak divne. Myslite, ze by to mohlo neco naznačovat? Myslela jsem, ze po ovu testy takto vyrazne nejsou... Diky za nazory

dashenka1
19. říj 2016

@tuzemka jsou mnohem vyraznejsi a tim padem bude ovu do 24-48hod 🙂 testuj ted aspon 5dni po sobe mel by silit 🙂 jinak to vypada tak to 🙂

dashenka1
19. říj 2016

@tuzemka promiiiiiin ja si to spatne precetla!!!!! neumi to smazat :(

tuzemka
19. říj 2016

V pohodě 😉 co si o tom myslíš, ja nikdy nedělala testy do konce cyklu. Vzdy jsem po ovulaci přestala a teď mi to vrta hlavou... to cekani je hrozne
@dashenka1

dashenka1
19. říj 2016

@tuzemka hele ani nevim 😀 vim ze se tu diskutovalo o tom ze i ovu ukaze tehu ale jak u koho zdrejme neni to 100% leda pockat do.ms a treba zrovna budes tehu 😉

tuzemka
19. říj 2016

@dashenka1 to je jeste doba prave ☹ vim no ale 7 DPO by to asi neukazalo jeste. Spis mezajima jestli ty testy po ovu jsou bile nebo taky delaji carku...

dashenka1
19. říj 2016

@tuzemka jejda to.nevim... uz tu zadny nemam abych skusila 😑treba nekdo poradi

tuzemka
19. říj 2016

@dashenka1 uvidime treba je někdo dela cely mesic.. sem hrozna vim ☹ nedočkavec

lentilkah
19. říj 2016

@tuzemka Uz jsem u nekoho videla, ze mel druhou carku i po ovulaci.

tuzemka
19. říj 2016

@lentilkah Dekuji za odpověd. Uvidime co z toho vyleze.

dasa.77
19. říj 2016

@tuzemka ohledně těch ovu testů,celkově některé ukazují čárku silnější,jiné slabší a třeba testy Dr.Max většině ukazují pozitivní až v den kdy nastane ovulace a pak už na nich není pomalu ani duch...... ten,kdo má vyšší hladinu LH,klidně může mít desítkový test pozitivní pomalu celý měsíc 😉 , a tak si myslím,že 7DPO v tomto případě asi nic nenapoví. I když tady pár případů bylo,tak já stejně tak nějak nevěřím tomu,že ty ovulační testy ukazují těhotenství.Každopádně držím palce

kalabnika
20. říj 2016

Ahoj holky.Prosim o vas nazor ohledne mych ovu. testu.Ten vcerejsi bude asi TOP 🙂 tak kdy je dobre tuli-tuli? Dekuju vam

dashenka1
20. říj 2016

@kalabnika je dobre se tulit i pred ovu +- den 🙂 at jsou spermie nahystany 🙂 kazdopadne ovu muze byt dnes! ale taky do 24-48hod 🙂 tak ze dnes zitra a po zitri 🙂

dashenka1
20. říj 2016

@kalabnika myslim od pozitivniho ovu testu 24-48hod... pokud jste se vcera tulili tim lip! dnes tez...

kalabnika
20. říj 2016

Dekuju moc za radu 🙂 No tak uvidime co z toho nakonec bude

vanea
20. říj 2016

@tuzemka Ahoj, může to značit buď těhotenství, nebo zvýšenou hladinu hormonu🙂 mně to třeba tento měsíc od ovu ukazuje slaboulinkou čárku každý den, mám asi vyšší hladinu...ale pokud to bude čím dál víc vidět i před MS, tak by to fakt mohlo značit těhotenství=)

jullli
22. říj 2016

Ahoj holky prosim jeste neni uplne pozitivni ze?? Dnes 12dc a je to tedy i 12dni od laparoskopie.. V pondeli mam jit na kontrolu jak rostou folikuli ale mam strach ze ovu prosvihneme a bohuzel manzel chce se sexem pockat az na pondeli kde dr rekne jak jsem na tom... Jinak na laparce mi odstranili srusty nic jineho tam nebylo a na pravem mi udelali drilling trosku popostrcili. Obu jsem nemela asi rok a pred tim rokem ovu byla cca 17-²ⁿdc jak kdy. Kazdopadne mam dalsi otazku merim i bt a zaskocilo me tedy ze z niceho nic teplota skocila ba 36,8 proto jsem test delala i hned rano. Zachytila jsem zrovna probihajici ovu? Kdyz uz byla i teplota nahore? Pritom vcera ten 11dc vecer vidite na fotce jak to vypadalo.. Jo a jine teda priznaky nemam zadne boleni nic.. Diky za kazde info

janccaaa
24. říj 2016

Ahoj holky, tak už jedeme zase další měsíc.. a je tu už tradiční otázka... jak "naplánovat" sex, aby to klaplo ? Už jsme zkoušeli různý varianty načasování... a zatím nic ... pořád mám za to, že je lepší obden než denně.. ale kdo ví ? 🙂 před chvíli mi vyšel pozitivní ovul. test... sex byl včera a 12 DC. ...ty, kterým se už zadařilo, máte doporučení ?Děkujuu 😉

Strana