icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
22. led 2017

@evzenie2016 zítra budu volat,tak snad mě vezmou. Určitě dám vědět 😀

simi1510
22. led 2017

@evzenie2016 to máš pravdu 😀 By nám ji @terka228 mohla nahrát 😀

dasa.77
22. led 2017

@terka228 testy nádhera!!!! koukám,že ty první nejdou skoro vidět. Je to tak,že když úplně zaschly,čárka už je nepatrná?
Tak já věděla už dva dny zpátky,že máš vyhráno😍

dasa.77
22. led 2017

@jullli Ahoj,hezky Ti to stouplo,držím palce

dasa.77
22. led 2017

@vanea skvělé...vidím,že testů máš pořádnou zásobičku 🙂

dasa.77
22. led 2017

@sedlackovak ahoj,já měla v minulém cyklu slabounké špinění a nevolnost

dasa.77
22. led 2017

@simi1510 zvířátka těhotenství vycítí.Sice nevím,zda v počátku,ale poznají to.Lepší jsou v tom kočky než psi. Ale já jsem měla kdysi kokra. Ona NESNÁŠELA (cizí) ženské. Vlastně jí vadila skoro každá dívčí návštěva,krom jedné kamarádky,kterou vídala často od štěňátka. Jednu kamarádku dokonce napadla,chlapi byli ok. A tehda k nám přišli a ona byla těhotná. No to bylo divadlo. Nacpala se jí na klín,vyloženě si lehla na klenoucí se bříško a nechtěla dolů.😉

dasa.77
22. led 2017

@simi1510 jinak bolesti v podbřišku jsem taky měla několik dní od ovulace a trvaly vlastně pořád. Jen v pátek odpoledne ustaly a dnes večer přišly už ty pravé na MS

simi1510
22. led 2017

@dasa.77 právě jako vím, že se to říká, a kolikrát i o malých dětech, že to vědí dřív než maminky... Ale že tenkrát kočka u nás nic prostě, nezájem, nic nedělala a tahle malá starší fenka hned na té návštěvě. Jindy jen přijde, podrbej mě a jde si po svém, jde spát a tak... a dneska právě zase se snažila na mě vyškrábat... Ale nevím 😀 je to podle mého brzy a nepochopitelné, pokud to tak je... A stejně nevím no :-/ Hold ještě týden čekání

simi1510
22. led 2017

@dasa.77 a testy u tebe nic?

dasa.77
22. led 2017

@simi1510 omlouvám se,že to píšu takhle na etapy,ale od včera Vás dočítám a snažím se reagovat......
myslím si,že snad všechny "podporováky" nějak ovlivní cyklus. Ať už pozitivně a nebo ho totálně rozhází.

simi1510
22. led 2017

@dasa.77 právě jako s tím femibionem a nosifolem jsem nic moc nezaregistrovala... ale teď? 😀 myslím že jsem fakt tento měsíc mimo s tím grafem... všichni se diví, co to je 😀

dasa.77
22. led 2017

@simi1510 já a testy ........ tak ten 11-12DPO to vypadalo nadějně,ale už včera tam nic nebylo.Prostě nesílily a naopak bych řekla,že zeslábly.
Dnes mám první MOŽNÝ termín MS... nemívám stejnou LF...když je ovu dřív,tak i LF mám kratší a když později,tak malinko se natáhne. Ale už to na sobě poznám a tak se v noci,či zítra rozjede a pak to bude přesně podle očekávání. Nalila jsem si 2 decky bílého a mám ji jak vidle 🙂))
Zapíjím žal 😀

sedlackovak
22. led 2017

@dasa.77 Dáši a jak to dopadlo

simi1510
22. led 2017

@dasa.77 jeeeee, to mě mrzí ☹ A co teplota? Ta ráno byla ještě vysoká?

dasa.77
22. led 2017

@simi1510 já si myslím,že té fence "jinak voníš".... ale ony kolikrát reagují i na MS.
Kočky- ty poznají i nemoci,nádory,když má panička velký splín... ale to právě spíš chodí,mňoukají a otravují. Od ségry kočka mi lezla právě na klín,jinak mě nemusí. Věděla proč 😉

dasa.77
22. led 2017

@sedlackovak pokud se ptáš,jak dopadl TENTO cyklus,testy atd..tak nedopadl..... sice se ještě nerozjedla,ale už je za dveřma...bez šancí

dasa.77
22. led 2017

@simi1510 teplota klesá...dá se říct,že je ještě relativně nahoře,ale pokles je nekompromisní
36,9 padá už dva dny

simi1510
22. led 2017

@dasa.77 to naše tedy ne - je ti špatně, straní se tě atp 😀

tak ms podle toho, že jsem cca v půlce ovulky, ještě není za dveřmi 😀 tedy doufám... To bych měla ms brzy.

Ale když si tak vzpomínám, stalo se párkrát, že jsme tam u nich byly, když jsem to měla, ale toto nedělala tedy 😀

Ale nic si nevsugerovávám 😀

simi1510
22. led 2017

@dasa.77 To jsem tedy na tebe zvědavá, co zítra ráno a jestli ti tedy dorazí :-/ Jak dlouho se jinak snažíte případně?

sedlackovak
22. led 2017

@dasa.77 tak třeba né naděje umírá poslední

dasa.77
22. led 2017

@sedlackovak to sice ano,ale vzhledem k tomu,že jsem tento cyklus dělala TT,tak to neodpovídá,že by mohla být ještě šance😉

simi1510
22. led 2017

@dasa.77 asi je vážně lepší se na ty testy před vykašlat, co? V termín ms je to pak jednodušší... :-/

dasa.77
22. led 2017

@simi1510 přesně tak,říkala jsem si to několikrát,ale když ten graf byl tak ukázkový...

simi1510
22. led 2017

@dasa.77 no právě, měla si ho krásný! Jaká je u tebe nejnižší teplota kolem ms?

dasa.77
22. led 2017

@simi1510 je to individuální.... pokles je většinou den před,ale už se stalo,že byl až v den MS. Poslední dobou to mám tak,že se rozjede kolem půlnoci
Ale průměr je těch 36.6-7

simi1510
22. led 2017

@dasa.77 je vážně zajímavé, jak jsme každá jiná. Já před létem měla po ovu před ms v den kdy přišla sestup prudký. A teď? Dva tři dny je nižší než po ovu a mrcha pak přijde.

Tak uvidíme, co u tebe bude, jestli skutečně přijde 🙂

terka228
23. led 2017

@dasa.77 Ahoj, a no, čárka je na nich nepatrná...jsou to takoví dušíci, ale okem jdou hezky vidět 🙂 Jsem zvědavá dnes na tu krev...Dnes je testík stejný jako včera, ale uklidňuji se, že mají sílit po dvou dnech🙂 Cítím se dobře, žádné bolesti...už jen rýma. Na ní bohužel kapu kapky, protože jinak bych se asi udusila....Myslím, že takle brzy to nevadí...
A jak jsi na tom Ty???? Už všechno nestíhám dočítat...

arielka222
23. led 2017

Holky tak dnes by měla dorazit ms a test ráno vypadal takhle. Ve skutečnosti jde krasne vidět 🙂 tak. Uvidíme. Na to ze tam před dvěma dny jeste nic nebylo tak dobrý 🙂

evzenie2016
23. led 2017

@terka228 držím pěsti na dobré zprávy z krve! Určitě dej vědět 🙂 Doufám, že Tě vezmou hned dneska. Však to není na dlouhej čouhej.

Strana