icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kristynaa_23
18. srp 2017

@dasa.77
@simi1510
Dobře ráno, tak bohužel, dnes ráno jsem začala špinit a čekám že se mi to dnes rozjede :-\

dasa.77
18. srp 2017

@kristynaa_23 to ještě nemusí nic znamenat 😉

kristynaa_23
18. srp 2017

@dasa.77 už jsem ale 14 DPO tím pádem.

dasa.77
18. srp 2017

@kristynaa_23 nic proti ničemu 😝
my chceme test! my chceme test 😀

dasa.77
18. srp 2017

@katmir Tak u mě se o žádné biochemko nikdy nejednalo. Testy sílily 5 dní,pak už začaly slábnout....
Prostě buď to tam bylo a nebo ne.
Každopádně tento cyklus držím palce do zdárného konce 😉

kristynaa_23
18. srp 2017

@dasa.77 myslím, že teď už je test zbytečný úplně. Mrcha se rozjela. Zase se mi o něco zkrátil cyklus.

katmir
18. srp 2017

@kristynaa_23 jee,to je mi lito. Ale neboj...musis verit

dasa.77
18. srp 2017

@kristynaa_23 to je fakt škoda..... příště to určitě klapne

kristynaa_23
18. srp 2017

@dasa.77 snad jo.

toryt
19. srp 2017

@llenka_li tak jsem nakonec skoncila ve spitale podle krve zanet v tele na sonu a rtg nic, hcg 0, krece mam furt dostala jsem antibiotika a ted znovu lehce krvacim, dr nic nerekla jiste ale rikala bud zanet pobrisnice a nebo nahla prihoda brisni

llenka_li
19. srp 2017

@toryt hezky 😏😓 tak hlavně, ze jsi v nemocnici a tam už ti pomůžou..bylo úplně jasné, ze tohle není normální. A vymen doktora....ať jsi brzy zase v pořádku..

dasa.77
19. srp 2017

@toryt Takže jsem nakonec měla pravdu - s tím zánětem pobřišnice. Taky jsem za,abys vyměnila doktorku.
Teď už bude jen líp, přeji rychlé uzdravení.Drž se

katmir
19. srp 2017

@toryt drž se, bude líp.

toryt
20. srp 2017

@llenka_li
@katmir
@dasa.77
Diky uz je mi mnohem lip. Po jine dr se podivam.

setba
22. srp 2017

Ahoj, potřebovala bych se poradit 🙂
Mám teď čerstvě vysazenou antiko, měla jsem MS, 12. den cyklu jsem měla něco co jsem považovala za ovulační bolesti (jednostranné křeče v třísle). Ale ovu testy to nepotvrdily- buď byly negativní nebo nevyšly vůbec (házelo to takové podélné pruhy). No a od té doby mám bolesti v podbřišku, oboustranné, postupně nabývající na intenzitě :/ přemýšlím jestli by s mohlo přeci jen jednat o těhotenství? V že to mi nikdo z vás neřekne, spíš třeba jestli má někdo podobnou zkušenost. U prvního dítěte jsem nevěděla že jsem těhotná dost dlouho tak nemám s čím porovnat.. doktorka má 2 týdny volno tak tak stejně teď nevyřeším. A na tehu test je moc brzo...

llenka_li
22. srp 2017

@setba a zkoušela jsi ovu testy i dal? Třeba i teď? 12dc je na ovu docela brzy, i když ovu muže být kdykoli...jak dlouhé mas cykly?

setba
22. srp 2017

@llenka_li popravdě ne, dost mě naštvalo jak jich několik vůbec nevyšlo tak jsem trochu zanevřela :/ ale asi to teda ještě zkusím. Jak dlouhé cykly mám nevím, brala jsem ty prášky a teď mám teprv první cyklus bez nich. No je mi jasné že budu muset vydrzet, ale ty bolesti podbřišku jsou už fakt nepříjemné, obtěžuje mě to i v práci atd...

simi1510
22. srp 2017

@setba ono nemůže být člověk naštvaný, když neví, jak dlouhý cyklus bude 😉 ono i těmi prášky ti funguje tělo jinak, reaguje jinak, dává se dohromady.... Je možné, že ovu teprve probíhá, nebo bude, když máš takové bolesti případně... Ale je to jen "možná". Jistější bys měla skočit si za doktorem, aby to nebylo případně něco horšího - třeba cysta nebo tak....

llenka_li
22. srp 2017

@setba myslím, ze pokud to nejsou křeče nebo velká bolest se spinenim, bude to OK. Buh vi, jestli v tomto cyklu ovu bude, s tělem se opravdu muže dít cokoli a můžeš být i tehu. Hodně se v tomto cyklu snažte. Já 3x otěhotněla pravé takhle hned po vysazeni antikoncepce ;)

setba
22. srp 2017

@simi1510 já byla naštvaná na ty testy co nevyšly nijak, jak jsem psala výše, místo dvou proužků házely jakési podélné pruhy, bylo jich několik po sobě takže jsem nemohla pořádně testovat. Samozřejmě že je otázkou jestli to není jen stav kdy se tělo dává dohromady a začíná samo fungovat..
Tak zkusím ještě dál ty ovu testy.

simi1510
22. srp 2017

@setba jaké testy vůbec používáš?

setba
23. srp 2017

@simi1510 Pepino 🙂

simi1510
23. srp 2017

@setba zkus pouzivat comfort ovu testy, lepe ukazuji 😉

katmir
26. srp 2017

Ahoj holciny. Dnes ma dorazit ms a asi i dorazi. Vcera jsem si delala test-maxe a comfort a na maxovi dusik,na comfortu vubec nic. Dnesni comfort taky nic a dalsi prip.testovani necham az na zpozdeni.
@setba ja pouzivam ovulacni jenom comfort. Jsou asi i za nejlepsi cenovou nabidku 6+ 2 tehu. Ale stejne to chce tuleni,a porad se tulit.
Drzim palecky.🙂

setba
27. srp 2017

Tak Dr.Max nakonec nezklamal, test z dnešního rána 🙂 (jiné testy jsem neměla k dispozici), takže ovulace nakonec přeci jen mnohem později, děkuji že řadu pokračovat v testování dál.

dasa.77
27. srp 2017

@setba Tohle je ovulační test Dr. max? Zaráží mě ta růžová barva. Mám pocit,že já měla vždy zelené

jullli
27. srp 2017

@setba tohle je pepino

setba
27. srp 2017

Jasně Pepino omlouvám se sekla jsem se 🙂

pollini
30. srp 2017

Holky, myslíte, že 23.proběhla ovulace? Dnes na testu opět slabý duch, na fotce nejde moc vidět. Je možné, že přijde ovulace podruhé?

neria55
30. srp 2017

@pollini mě tyto testy nikdy nevyšli pozitivní, ale vypadá, že ovu vážně proběhla toho 23.....za mě jedině ovulační testy Comfort !! Ty mi vždy vysly správně pozitivní a nyní 10tt 👍

Strana