icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
pollini
30. srp 2017

@neria55 Snažíme se o druhé a první vyšel na poprvé s těmito testy. Možná to byla náhoda. Teď u druhého zkoušíme delší dobu a stále nic...

kacasa
30. srp 2017

@pollini ducha nevidim..myslim ze OVU byla 23. den

slayc
30. srp 2017

@pollini já měla slabého ducha na OT skoro každý den, nikdy, ani po ovulaci nevymizel, nevim jestli někdy nebo pořád ten LH hormon prostě v těle je, ducha bych ignorovala, pokud není stejně silná, tak je prostě negativní 🙂

pollini
30. srp 2017

@kacasa 21, 23 a 24 jsme se snažili, 26 jsem slabě špinila po ránu, myslíte, že se mohlo zadařit? Děkuji 🙂

setba
31. srp 2017

@simi1510 @llenka_li k těm mým bolestem kvůli kterým jsem vlastně prve psala, skončila jsem na ATB, mám zánět dělohy :/ Do toho byla potvrzena ta ovulace a samozřejmě jsme měli sex. Takže teď budu čekat na vše nebo nic..celkem hitparáda.

skillever
Odpověď byla odstraněná
llenka_li
31. srp 2017

@setba ty jo, to je teda hezky 🙄 Tak hlavně ať se dáte brzy do kupy...

pollini
3. zář 2017

Holky, je možné mít ovulaci dvakrát? Za poslední tři dny čárka opět sílí.

jullli
3. zář 2017

@pollini Uz bych nedelala ovu testy ale za chvili tehu ;)

lucy0511
3. zář 2017

@pollini ahoj jen sem ze zvedavosti nakoukla a to že ti znovu sílí ovu test bude spíš počínající těhu než další ovu 😉😉😉

pollini
3. zář 2017

@jullli Myslíte, že se mohlo zadařit?

jullli
3. zář 2017

@pollini nemusi. To znamenat nic ale jsi cca 10dpo tudiz bych zkusila i tehu test

pollini
3. zář 2017

@lucy0511 kéž by ❤️ Děkuji za odpověď.

katmir
3. zář 2017

@pollini mne ted taky ovu test silil pred ms. Ale bylo by fajn,kdyby byl pozitivni i tehu test. Drzim palce

dasa.77
3. zář 2017

@pollini Souhlasím s julllii. Zkus zítra těhotenský test

pollini
4. zář 2017

Opravdu vyšly dvě // ❤️

katmir
4. zář 2017

@pollini super. Mám radost. 😉

jullli
4. zář 2017

@pollini no tak uzasne hlavne at sili 🙂

nikynikol25
4. zář 2017

@jullli Ahoj,kolikrát si my pomohla,rekneš my prosím jestli opravdu ovu proběhla nebo ne,moc ti děkuji

jullli
4. zář 2017

@nikynikol25 ahojky jasne probehla potvrzeno testem i BT co meris 🙂
Ted jen vydrzet

nikynikol25
4. zář 2017

@jullli moc ti děkuji,ptám se kde se to dá,akorát tady na koniku my poradite nejlíp,jinak každá my říká že ovu byla podle teploty až 29.8,ale to ovu test už je úplně slabej,to by predce ovu nemohla bejt 4 den po pozitivním ovu testu,ze ne?

biedronca
4. zář 2017

@nikynikol25 s uz spíše zkuste tehu test.

jullli
4. zář 2017

@biedronca aby nikca zkousela tehu test je brzo, je cca 8dpo

jullli
4. zář 2017

@nikynikol25 mohla testy reagiji na LH hormon ten jsi zachytila nejvic toho 25.8 ale nez prasklo vajicko a dobre dozralo mu to trvalo tim si vubec nelamej hlavu. Ovu byla to je dulezite

nikynikol25
4. zář 2017

@biedronca jsem přesně tak ca 8Dpo,to se nic my neukaze

nikynikol25
4. zář 2017

@jullli ja jen aby jsme se trefili,toho se trochu bojím,aby to nebylo nějak mimo

nikynikol25
4. zář 2017

@jullli me toho 25.26 strašně bolel levej vajecnik a trošku podbřišku,to asi jak se uvolnovalo to vajíčko vid.

jullli
4. zář 2017

@nikynikol25 jj urco a kdy byl sex? Pokud jsou to ty krizky tak nacasovani akorat ;) Ted jen cekat

nikynikol25
4. zář 2017

@jullli jo jo to jsou ty krizky

nikynikol25
4. zář 2017

@jullli radši to nebudu zakrikavat a ted jen čekat,moc děkuji

Strana