Pomohl některé Inofolic nebo Nosifol s otěhotněním?
Ahoj holky,
pomohl některé z vás INOFOLIC nebo NOSIFOL s otěhotněním?
Moc děkuji za odpovědi
Rolfinečka
Holky zbylo me cele balení nosifolu a jo kontryhelového čaje kdyby mel někdo zajem
ja beriem fembion infolic pijem konryhelový čaj astáal nič 😨
Ahoj holky, doma mi zbyly nějaké sáčky Nosifolu (35ks), min. trvanlivost až do 07/2016. Kdo by měl zájem, pište prosím zprávu do IP. Na ceně se domluvíme. Předání možné v Praze, nebo samozřejmě můžu poslat poštou.
takže tento mesiac zas nic ach jaj 😢
Ahoj holky,
take se pridavam do diskuze.
Predloni jsem se snazila otehotnet a kdyz to par mesicih neslo, zacala jsem pit kontryhelovy caj a uzivat nosifol. DObrala jsem 2 baleni a nasla jsem //. Tezko rict, jestli to prisuzovat Nosifolu nebo ne 🙂 Kazdopadne se zadarilo.
Ted se snazime o druheho prcka, myslela jsem si, jak to bude hned a ono ne :( Takze uz druhy mesic piju prvni pulku cyklu kontryhel a ted prvni mesic jsem si koupila i Nosifol. S tim, ze druhy mesic merim bazalni teplotu. Vim, ze ovulaci mam kolem 21.-22.dne, takze docela pozde :( No, ale uvidime. Ted na konci tydne cekam MS. Tak pripadne bych se pak wendisskovi nebo lohartep ozvala, jestli budou mit jeste volne sacky Nosifolu? ;) Drzte palce, doufam, ze nebudou treba 🙂
Ahojky,chtěla bych se zeptat...může se pít kontryhelový čaj po celý cyklus až do očekávané menstruace? Nebo to po ovulaci už není vhodné? Díky za info 😉
Ahojky holky,
takže na mě bohužel inofolic asi nezabral ☹ dobrala jsem ho druhý cyklus a asi nic s toho nebude,sice jsem předevčírem našla krásného ducha na testu,ale asi byl bohužel falešný ☹ tak od dalšího cyklu budu brát gynex,tak doufám,že ten mi pomůže 🙂
Kontryhel do ovulace a Inofolic bez přestávky. Zabralo 2. měsíc!
@malyprcek Já nevím, prý je to takto lepší, ale nicméně já jsem ho byla vždycky už pak celkem přepitá a bollela mě prsa, tak jsem si dělala pauzy (jak se mi chtělo, zhruba v půlce). Nemyslím, že by to něčemu uškodilo, pokud nepiješ 2 litry denně, přece jen, s bylinkama se musí opatrně a nepřehánět.
@rolfinecka Ahoj, tak přidám svoji zkušenost 🙂 v květnu jsem po 10ti letech dobrala poslední antikoncepci, začali jsme snažení, bez nějakého měření, hlídání plodné a neplodné dny. Ale přelom září/říjen už jsem byla nervózní a doporučení tady na konikovi jsem koupila inofolic a pila jsem 1 sáček denně a dnes jsem v 6.týdnu...tak nevím, zda je to opravdu jeho zásluhou, ale možná jo 🙂
ja som brala infoli femibion pijem kontryhel kde je chyba ked stale nic 😨
Holky, máte některá volný k odkoupení Nosifol?
takže holky ja včera som bola na sono vyšetrenie a bol mi na otehotnenie prredpisaní clostybegil dufam že zabere držte palexc
Holky prosim mam otazecku nezbyl některé clostilbegyt nebo utrogestan? A nevyužijete ho-odkoupila bych ho.
Pomohl někomu Inofolic a nebo Nosifol k otěhotnění?
Brala jsem Inofolic, ale musela jsem přestat, měla jsem z něj hrozné průjmy... 😒 Zkouším kontryhelový čaj i vzhledem k tomu, že jsem čerstvě po revizi.
Me inofolic nepomohl pila sem ho 8 mesicu a nic jen sem pribrala ☹
Mne asi Inofolic pomohl,brala jsem ho vlastne 2 cykly (dlouhe cca 40 dni) a ten druhy jsem otehotnela. Ale pila jsem i kontryhel a kapala Gynex,takze otazka je,co z toho pomohlo 😉
já jsem pila Nosifol a otěhotněla jsem hned první cyklus 🙂 (nic jiného jsem nebrala, takže to bylo určitě tím) takže první cyklus po 10 cyklech marného snažení 😠 😀
Holky a Nosifol jste pily 1sáček nebo 2sáčky? Ta cena je šílená ☹ ale tonoucí se stébla chytá ☹
@janunulinka ja jeden sacek a na internetu jsem nasla nejlevnejsi baleni za 405,- a videla jsem i kolem 600,- takze se mi to zdalo celkem prijatelne
Já teda piju Nosifol přes 2 týdny a byla jsem 14DC a 18DC na folikulometrii a folikuly všechny moc malé..myslela jsem, že u mě ovu probíhá podle BT ale asi ne tak často..Na ně to pozitivní vliv nemělo ☹ ale možná taky užívám fakt krátce..Ale doporučila bych ho vyzkoušet hodně dobrých je na něho 🙂
Holky prosim mam otazecku nezbyl některé clostilbegyt nebo utrogestan? A nevyužijete ho-odkoupila bych ho.
Holky jaky Je rozdil mezi Nosifolem a Inofolicem? Chci zitra koupit 🙂 dekuji

@sabina82 může býti tak počkejte ještě tak týden a zopakujte ale vypada to nadějně 🙂