Pomohl některé Inofolic nebo Nosifol s otěhotněním?
Ahoj holky,
pomohl některé z vás INOFOLIC nebo NOSIFOL s otěhotněním?
Moc děkuji za odpovědi
Rolfinečka
Mě možná jo, těžko říct. Ale brala jsem i dva denně - inofolic. Ale myslím si, že mi pomohl i kontryhel.
Užívala jsem asi měsíc, ale nepomohlo. Ani nemohlo, na PCT zjistili neprůchodnost, takže nám pomohlo až IUI. Ale to zase hned na první pokus 🙂
Ahoj, kdybyste nektera chtela Inofolic, zbylo mi baleni 3x20 sacku. Jsem se predzasobila na delsi snazeni ale povedlo se hned🙂
@journals Já osobně si myslím,že samotný prášek "musí " být lepší..... proč by jinak 60 tablet vycházelo cenově stejně jako 60 sáčků? Když jsem koukala na ten,tak vesměs to tak bylo a nebo byly tablety naopak LEVNĚJŠÍ (prostě množství v tabletách nebo v prášku na stejný počet dní)
Holky, díky a ještě jeden dotaz. Omlouvám se, fakt vůbec netuším co s tím... jde o to, že po Vánocích odjíždíme na čtvrt roku do ciziny a tam to chceme nechat náhodě. Ráda bych měla něco s sebou. Pokud se nám zadaří už tam, nebudu mít asi možnost hledat lékárnu a zjišťovat, co bych měla brát při zjištění těhotenství. Můžu ten ifolic brát případně i pokud se zadaří ihned, nebo je lepší koupit třeba Fembion, který se doporučuje před otěhotněním i po otěhotnění do 3 měsíců?
Eh, chápete můj dotaz? 😀 nechci hysterčit a vozit s sebou x produktů - pro případ 😀
@journals femibion je štěpená kys.listová,která je proti některým poškozením plodu a měla by se brát alespon tři měsíce před plánovaným početím.
Inofolic je inositol,který působí na dozrání a kvalitu vajíček a tudíž na pořádnou ovulaci.
A jestli toho nechceš vozit tolik,nakup fertipronu,která má štěpenou listovku i inositol a pij dva sáčky denně 🙂

Diky moc,o cenach uz tak trochu mame prehled,koukali jsme na to...Ale o te fertiprone mi doktorka nic nerikala,ani o ni nevim...Je to nase posledni nadeje prirozeneho otehotneni,tak chci uzivat to nejucinnejsi!!! I kdyz vim,ze to nemusi vyjit...Kazdopadne diky za info...