Pomohl některé Inofolic nebo Nosifol s otěhotněním?
Ahoj holky,
pomohl některé z vás INOFOLIC nebo NOSIFOL s otěhotněním?
Moc děkuji za odpovědi
Rolfinečka
Me pomohl inofolic comby, 4 roky jsem nemohla otěhotnět a po dvou měsících užívání jsem otěhotněla.
Me vubec nepomohl
Prodej a poptávky na fórum nepatří. Reagujte prosím jen na otázku zakladatelky.
Na upravení menstruačního cyklu a PCOS je nejlevnější Fertiprona. Dá se koupit v lékárně. Doporučil mi gynekolog. Má i dobré složení.
Ahoj. Kdy se Nosifol má začít užívat? Když mám teď po ovu, před MS a nevím, jestli náhodou nejsem už těhu... Mám začít brát až první den cyklu? To by pro mě bylo logické, ale nechám si poradit. Díky za radu;)
Mne jednoznačne pomohol nosifol inofolic upravil ms
Holky jaký je rozdíl mezi tou štěpenou kyselinou listinou a nestepenou? Beru nosifol forte a k tomu zvlášť listování ž dr.maxe...a taky jak poznám jestli je štěpena?
Zdravim všechny, nevim jestli tuto diskuzi jeste nekdo cte, ale kdyby nekdo preci jen tak chci pridat kladnou zkusenost 🙂 ...Beru Inofolic asi 5 mesicu, zacala jsem snim po zamlklem tehu prodelanem v lednu tohoto roku. Priteli jsem nasadila Fertilan 3 mesice a pote mesic Fertilman, a svete div se, v cervenci jiz mrcha neprisla 🙂 ...takze za me nevim cim se to stalo, ale nyni jsem v 8tt. Pred lednovym zamlklym tehu jsem nemohla 2,5roku otehotnet. Za me INOFOLIC rozhodne ANO 🙂
PS: beru 1 sáček denně, párkrát do týdne ještě do sebe sypnu listovku 800 prosichr :D
Mohu doporucit Inofolic. Brala jsem ho mesic a na testiku vysly 2 carky. Ted me ceka kontrola u lekare tak snad bude vse ok.
Ahojte holky, prosím o radu. Koupila jsem si inofolic..nyní očekávám menstruaci, kdy začít tedy s užíváním? Počkat po menstruaci a nebo i během? Děkuji moc
@akinorev10 na nic necekej a ber 😉 hodne stesti preju🍀
@hlamic děkuji 😍 Snad se povede, s přítelem bychom si mimi moc přáli..tak uvidíme ❤️
@akinorev10 ver ze to pujde. Ja se bala, je mi 33 a vse dopadlo dobre. Ted mam za sebou prvni screening a vse dopadlo ok a v dubnu se snad dockam😉 dej pak vedet!
@akinorev10 dala jsem si te do sledovanych (poprve co zkousim tuhle funkci) a budu drzet pesti!
@hlamic já jsem zde dnes poprvé a také poprvé se zde zapojuji do diskuzí, takže také zkouším, co vše je tady možné 🙂 budu podávat info, děkuji moc! Viděla jsem na tvém profilu zářijový ultrazvuk, to je nádhera ❤️
@akinorev10 ted uz mam novejsi fotecku...dite ma okolo 10 cm ale ta fotka ze zari je podle me nej😉
Také Inofolic doporučuji, koupila jsem ho na srovnání prodlouženého a nepravidelného cyklu a aby se po vysazení antikoncepce co nejdříve objevila ovulace. Pila jsem sáček denně. Za 3 měsíce se povedlo. Hodně štěstí všem.
@janulitko pila jsi kazdy den bez prestavky? 🙂
@fikus12 máš ještě na prodej?
@akinorev10 Tady na bazárku se mrkni na inzeráty...... tyhle příspěvky admini mažou
@akinorev10 ano, stále mam

Mne