Pomohl vám Duphaston a Clostilbegyt k otěhotnění?
Ahoj holky. Před týdnem mi gynekoložka napsala prášky Duphaston na srovnání cyklu,a Clostilbegyt na vyvolání ovulace. Prý bych mohla i do dvou měsíců otěhotnět,pokud teda nebude problém u manžela. A tak se chci zeptat,pomohly vám tyhle prášky k otěhotnění?
Den Cyklu
Holky,mate po clostilu pravidelný cyklus? Já 2x MS 27 a 28DC..Nyní 33 a tt negativní...Stalo se vám to některé?
Holky, mám se do zítřeka rozmyslet, jestli chci Clostil. Mám svou ovu, vždy jedno vajco. Dr prý nechá na mně (a manželovi), jestli budeme riskovat případné vícečetné těhotenství. Co si o tom myslíte vy? Manžel by Clostil dal, já nevím...braly jste Clostil s normální ovulací a měly pak víc vajíček? Nebo ty dvojčata? Děkuju za odpovědi.
Zatím jsem se nesetkala s vicecetnou clostilkou
Ahojky holky, mě clostíka také doktor předepsal, tak snad se zadaří 🙂
Ahojda, já beru klostík s duphastonem druhý cyklus, taky doufám, že by to mohlo vyjít v den ovulky 🙂
@lucinka0602 Ahoj, tak co u tebe, jak zabral klostík? U mě první cyklus nic...tak uvidim co ten druhý... 😕
Asi to nebudeš chtít slyšet, ale mně nezabral. Po clostíku jsem měla folikul max. 12 mm, většinou ale jen 8 mm. Brala jsem několik měsíců, pořád lítala na UTZ a nic.
Clostik mi pomohl k dvěma kloučkům,vždy se povedlo do půl roku od zahájení léčby. 🙂
Ahoj holky, po clostíku jsem měla folikul velký 19mm ted mam 30 den ale bolí mě břicho jak kdybych to měla dostat. tak nevím ☹
To nevadi,to boli 🙂
Ahojky holky ted jsem dobrala 4 měsíc clostik a 12DC jdu na ult. folikuli vždy mám myslíte že mi to někdy už konečně vyjde je clostík spolehlivej?
AHojte...chtela bych se zeptat, zda mate nekdo predepsany Clostil i presto ze mate pravidelnou menstruaci i ovulaci? Premyslim, ze bych zasla k doktorovi se na to pozeptat, pac uz mooc chceme a porad nic, tak jestli by mi to trebas nepomohlo. Nebo ma nekdo zkusenost prosim s necim jinym? predem dekuji
Ale pozor !!!!!!
Je třeba vyšetřit chlapa! Jinak to nemá smysl to že to trvá dyl, je už ve spermijich ja jsem antiovulka úplně a clostil stačil!
Mě duphaston myslím u druhého těhotenství pomohl, zvýraznil mi ovulaci
ahojte snazilky, ja som zacala brat duphaston v roku 2014, lebo som mala nepravidelny cyklus. Brala som 3 mesiace a potom niekedy sme sa rozhodli pre babatko. Podarilo sa na prvykrat. Teraz sa snazime o druhe uz 5 mesiacov. Myslela som, ze sa nam podari na prvykrat, ale zatial nic. Berem opat duphaston, uz treti mesiac, ale vyzera, ze mi nepomohol. Tak neviem ci prve babo bola nahoda, alebo pomoc duphastonu 🙂 Je mi z toho duphastonu aj zle pred menstruaciou. mam navaly, a je mi na zvracanie, ale tak vydrzim to posledny mesiac a pruceno panu bohu 🙂 Drzim vam palce
Holky prosim jak dlouho dopredu doktor pozna ze bude ovu? Abych tam nesla trebas zbytecne brzo...dekuji moc 🙂
Az budeš něco brát řekne ti přesně kdy bude ovu podle ultrazvuku

@kamca88 Jsem zvědavá na odpovědi....Mě se to stalo 21 a 22DC.... črkám, jestli to byla nidace nebo jen hormonální nerovnováha 😢