icon

Pomohl vám Duphaston a Clostilbegyt k otěhotnění?

myska26
14. čer 2015

Ahoj holky. Před týdnem mi gynekoložka napsala prášky Duphaston na srovnání cyklu,a Clostilbegyt na vyvolání ovulace. Prý bych mohla i do dvou měsíců otěhotnět,pokud teda nebude problém u manžela. A tak se chci zeptat,pomohly vám tyhle prášky k otěhotnění?

kajunka01
Odpověď byla odstraněná
jitule007
7. dub 2016

@kuliskaa To by mel i kdyz nic neberu zatim ne? Si teda myslim ja 🙂

terka_85
7. dub 2016

Nečetla jsem předchozí příspěvky. Ale taky jsem dostala Duphaston na srovnání cyklu (vůbec jsem neměla menstruaci) a za 2 měsíce jsem otěhotněla 🙂

drabkova_zuza
7. dub 2016

@jitule007 Ahoj, já na ULT chodím vždy 10-13 den, to tam vždy vidí krásné folíky..😉 tak to prubni některý z těchto dnů a uvidíš..🙂

sies
7. dub 2016

@terka_85 ahoj, chtěla jsem se tě zeptat, nepamatuješ si, od kterého dne cyklu jsi Duphaston užívala? Díky 🙂

drabkova_zuza
7. dub 2016

@sies otázka sice na mě ale já ho beru vždy od 16DC..😉

terka_85
7. dub 2016

@sies od 17. dne 2x denně po deset dnů

sies
7. dub 2016

@terka_85 díky moc no, já ho tedy začnu brát už 16DC stejně jako @drabkova_zuza (držím palce) po dobu 10 dní tak moc doufám, že mi zabere a taky, že se z těch hormonů nezbláznim 😀

terka_85
7. dub 2016

@sies Přeju hodně štěstí ať se brzo zadaří 🙂

lilavatty
12. dub 2016

@terka_85 opravdu se zadarilo tak brzy? Jq take nedostavam MS,az po injekci. Zitra mam zacit brat duphaston, tak doufam.... 😕

terka_85
12. dub 2016

@lilavatty Jj 🙂 Někdy v únoru jsem vysadila antikoncepci a ms nikde. Ani náznak. Dělala jsem si i ovulační testy a nic. Červen a červenec jsem brala Duphaston a v září jsem objevila 2 čárky 🙂

krejci1510
12. dub 2016

nevím, jestli za to mohl přímo Duphaston. Brala jsem ho tři měsíce před začátkem snažení a otěhotněla sem na první pokus

lilavatty
14. dub 2016

Holky a mela jste nektera nejaly vedlejsi ucinky? Ja zacala brat Duphaston teprve vcera, mam v sobe tedy ted 3 prasky. Ale vcera mi bylo cely den divne... mela jsem cervene oci,uslzene,leskle... vecer se mi tak divne klepaly nohy... nevim,mozna me bolely jen z prace-jsem cely den na nohou... ale bylo mi divne... 😕

terka_85
14. dub 2016

@lilavatty Já měla jen trochu větší chuť k jídlu, přibrala jsem asi 4 kg. Ale jestli to bylo tím Duphastenem, nevím 🙂
Ale co jsem četla z jiných diskuzí, tak někomu po něm také nebylo dobře...

sies
15. dub 2016

@lilavatty já měla taky po tom duphastonu lesklé oči a navíc mě bolela hlava, no jsou to hormony, je to driják pro tělo...jinak ještě mě bolí v podbřišku, ale raději si nedělám naději, že by to byly příznaky...jinak jsem brala dvě tablety denně - jednu ráno a večer po 12 hodinách.

lilavatty
17. dub 2016

@sies me uz se to uklidnilo... v podbrisku me nekdy taky trosku boli... nebo se citim.nafoukla... mam take 1 rano a 1 vecer...

sies
18. dub 2016

@lilavatty já už začala špinit 4 dny po dobrání duphastonu...tak nevim zda to má cenu brát dál..

kuliskaa
19. dub 2016

@lilavatty u ckostiku jsem byla jak sjeta ale to přejde

sies
19. dub 2016

Tak mě zatím clostil ani duphaston nepomohl k těhu ani druhý cyklus dávkování, tak zkusím do třetice 🙂

lilavatty
20. dub 2016

Musime byt holky trpelivy..
😕😕 ikdyz to leze na mozek... ale po tech praskach mi moc ok neni... kazdy den sem ospala, usnu v 8 u televize...

lilavatty
20. dub 2016

Jak se pak ma ale clovek snazit, kdyz kazdy den usne? Jsem rada ze se v 11 vzbudim,umeju a prelezu do postele... 😕😕 holky, komu opravdu pomohl??? A za jak.dlouho?

sandrax25
20. dub 2016

Já ho ted dobrala 4 měsíc i s duphastonem a nic vubec mi to nepomohlo každý měsíc Ultrazvuk foli v normě ale prostě nic hruzaaa tak jsem si řekla že ty prášky už nebudu brát a byla jsem po nich hrozně unavená vydržela jsem max. do 21:00 :(

kajunka01
21. dub 2016

Ahoj 3DC (utery) jsem nasadila clostil jeden prasek rano na 5 dnu.Dnes jsem si udelala ze zvedavosti ovulacni test a slaba carka a ted odpoledne hodne silna.Prikladam foto.Ja myslim ze by mohl byt zitra pozitivni co myslite?? je to mozny pri clostilu neni to brzy?? dnes jsem 5DC a zitra budu volat dr aby me vzala na ultrazvuk,co si o tom myslite??BT jsem pri ms nemerila a zacla jsem az dnes a 36,9.diky

lucinka0602
21. dub 2016

Já beru clostíka už druhý měsíc, a pořát nic. 16. DC jsem měla pozitivní ovu test, tak jsem zvědavá zda to dostanu, nebo se konečně usměje štěstí🙂

kuliskaa
22. dub 2016

@lucinka0602 usměje

sies
23. dub 2016

@lucinka0602 držím palce, já to měla stejný jako ty,ale ani druhý cyklus nic..tak zítra jedu na třetí s clostikem a taky už naposledy ..tak dej pak vědět, jak jsi dopadla 😉 bereš k tomu i duphaston?

iritia
23. dub 2016

Také beru duphaston s clostribegydem už třetí měsíc duphaston 17 den 2x denně po deset dnů a clostribegyd 4 den 2x denně po pět dnů .... Příznaky jako těhotná testy negativní a MS rozhozená ☹

sies
23. dub 2016

@iritia snažíte se v době ovulky? Já si dělám ovu testy a když je test pozitivní tak se snažíme...výsledek je ale MS ☹ a prý clostik někdy zabere až když se vynechá další cyklus...aspoň jsem to četla na diskuzi,dost holek psalo,že se zadařilo po vynechání tak aspoň nějaká naděje...

iritia
23. dub 2016

Jeden měsíc jsem si u toho měřila teplotu a maximální teplota byla 37,4 takže mám obavy jestli vůbec mám ovulaci ☹ navícjsem z ttěchp prášků jak praštěná☹ nikdy jsem žádný nnežádoucí účinek neměla až po této kkombinaci ☹
Jinak se snažíme snad kdy to jde ☹

sies
24. dub 2016

@sandrax25 já na ultrazvuk ani nechodim..ale taky začínám pochybovat, že to zabere třeba ten další měsíc, někdo prý bral jeden clostik před spaním a pak se další cyklus zadařilo...byli jste na spermiogramu? Mýmu se moc nechce, komu by se taky chtělo, je to někdy na palici..

Strana