Pomohl vám Duphaston a Clostilbegyt k otěhotnění?
Ahoj holky. Před týdnem mi gynekoložka napsala prášky Duphaston na srovnání cyklu,a Clostilbegyt na vyvolání ovulace. Prý bych mohla i do dvou měsíců otěhotnět,pokud teda nebude problém u manžela. A tak se chci zeptat,pomohly vám tyhle prášky k otěhotnění?
Nečetla jsem předchozí příspěvky. Ale taky jsem dostala Duphaston na srovnání cyklu (vůbec jsem neměla menstruaci) a za 2 měsíce jsem otěhotněla 🙂
@jitule007 Ahoj, já na ULT chodím vždy 10-13 den, to tam vždy vidí krásné folíky..😉 tak to prubni některý z těchto dnů a uvidíš..🙂
@sies otázka sice na mě ale já ho beru vždy od 16DC..😉
@terka_85 díky moc no, já ho tedy začnu brát už 16DC stejně jako @drabkova_zuza (držím palce) po dobu 10 dní tak moc doufám, že mi zabere a taky, že se z těch hormonů nezbláznim 😀
nevím, jestli za to mohl přímo Duphaston. Brala jsem ho tři měsíce před začátkem snažení a otěhotněla sem na první pokus
Holky a mela jste nektera nejaly vedlejsi ucinky? Ja zacala brat Duphaston teprve vcera, mam v sobe tedy ted 3 prasky. Ale vcera mi bylo cely den divne... mela jsem cervene oci,uslzene,leskle... vecer se mi tak divne klepaly nohy... nevim,mozna me bolely jen z prace-jsem cely den na nohou... ale bylo mi divne... 😕
Tak mě zatím clostil ani duphaston nepomohl k těhu ani druhý cyklus dávkování, tak zkusím do třetice 🙂
Musime byt holky trpelivy..
😕😕 ikdyz to leze na mozek... ale po tech praskach mi moc ok neni... kazdy den sem ospala, usnu v 8 u televize...
Jak se pak ma ale clovek snazit, kdyz kazdy den usne? Jsem rada ze se v 11 vzbudim,umeju a prelezu do postele... 😕😕 holky, komu opravdu pomohl??? A za jak.dlouho?
Já ho ted dobrala 4 měsíc i s duphastonem a nic vubec mi to nepomohlo každý měsíc Ultrazvuk foli v normě ale prostě nic hruzaaa tak jsem si řekla že ty prášky už nebudu brát a byla jsem po nich hrozně unavená vydržela jsem max. do 21:00 :(
Ahoj 3DC (utery) jsem nasadila clostil jeden prasek rano na 5 dnu.Dnes jsem si udelala ze zvedavosti ovulacni test a slaba carka a ted odpoledne hodne silna.Prikladam foto.Ja myslim ze by mohl byt zitra pozitivni co myslite?? je to mozny pri clostilu neni to brzy?? dnes jsem 5DC a zitra budu volat dr aby me vzala na ultrazvuk,co si o tom myslite??BT jsem pri ms nemerila a zacla jsem az dnes a 36,9.diky
Já beru clostíka už druhý měsíc, a pořát nic. 16. DC jsem měla pozitivní ovu test, tak jsem zvědavá zda to dostanu, nebo se konečně usměje štěstí🙂
@lucinka0602 usměje
@lucinka0602 držím palce, já to měla stejný jako ty,ale ani druhý cyklus nic..tak zítra jedu na třetí s clostikem a taky už naposledy ..tak dej pak vědět, jak jsi dopadla 😉 bereš k tomu i duphaston?
Také beru duphaston s clostribegydem už třetí měsíc duphaston 17 den 2x denně po deset dnů a clostribegyd 4 den 2x denně po pět dnů .... Příznaky jako těhotná testy negativní a MS rozhozená ☹
Jeden měsíc jsem si u toho měřila teplotu a maximální teplota byla 37,4 takže mám obavy jestli vůbec mám ovulaci ☹ navícjsem z ttěchp prášků jak praštěná☹ nikdy jsem žádný nnežádoucí účinek neměla až po této kkombinaci ☹
Jinak se snažíme snad kdy to jde ☹