Pomohl vám Duphaston a Clostilbegyt k otěhotnění?
Ahoj holky. Před týdnem mi gynekoložka napsala prášky Duphaston na srovnání cyklu,a Clostilbegyt na vyvolání ovulace. Prý bych mohla i do dvou měsíců otěhotnět,pokud teda nebude problém u manžela. A tak se chci zeptat,pomohly vám tyhle prášky k otěhotnění?
@iritia tak to je hloupé, že to nechce řeśit. Musím říct že na tohle je můj manže opravdu úžasný. Na spermio šel hned, jak jsem řekla že by to bylo vhodné, do CARu se mnou chdí také téměř na každou návštěvu. Možná si sednout a promulvit, jestli by třeba pochopil, že Ty nemůžeš nic dělat bez jeho vyšetření...
@iritia tak ten můj taky nechce jít na spermio protože to vědět prý ani nechce jestli má pomalý spermie..ale třeba nemá, ale to bez vyšetření nikdo neví že..no tak jsem mu vysvětlila než abych do sebe cpala hormony , po kterých muže být i snad rakovina no a pak přišel s tim, že teda zajde do IVF Cube to si našel na netu pro náš klid ať víme oba na čem jsme...
Ahoj, na srovnání jsem měla Utrogestan, pak Clostilbegyt, pak jsem dostala při dozrálém vajíčku injekci a zadařilo se napoprvé 🙂 Zrovna vrcholiky oslavy narozen prvorozeného syna, tak jsem neměla moc čas to řešit, a to bylo dobře. Psychika (a vynechávání cyklu) u mě zahrála roli i než jsme měli jeho...
No já každý měsíc čekala a řikala jsem si že menses nepřijde a furt přišla Ano byl je v pořádku i ja jsem v pořádku tak uvidím co se bude dít dál ale už to nějak ani neřeším kašlu na to jednou to prijit musí :D
Ahoj holky jsemv9DC a 3den cyklu jsem brala na 5 dni clostil a chci sebzeptat jestli je normální když me neboli břicho podbřišek?? Bojím sebze mi nerostou vajíčka když nic neciim,jen včera menší tlak a píchání u vajecniku
Holky všem vám držím Palceee aŤ vám to vyjde já brala clostík 4 měsíce a nic ... Měla jsem bolesti hlavy,bricha,prsou i hrozný nálady tak nic vevzdávejteee 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Holky ty návaly ,deprese a tlaky jsou jen zpočátku
Holky mužů udělat ovulacni test?? Clostilbsem brala naposled v sobotu a bolí mevlevy vajecnikvtakove píchání, jdu zítra na ultrazvuk ale jsenvteprliva 😀 nebude to ty hormony z prášku ovlivňovat ten test když už je neberu Jsem 10DC
Dobrý den, mám za sebou treti cyklus s clostilem, 13 DC zraly folik a sliznice 12 mm, pichnuty pregnyl, 14DC probehla ovulace podle testu a bolesti. Sex byl po pregnylu a 15 DC rano. Od 15.DC do 22 DC zavadim vecer Duphaston. Dnes 7 DPO, pregnyl uz v tele nemam, priznaky tehotenstvi tsky ne. Tusim ze to nevyslo jen nevim proc. Jedno dite mame, jdou spermie behem 2 let se tak pokazit? Nebo cim to nejak podporit? Nebo nam blbe vysel sex? ☹ uz jsem z toho unavena.
@sies ten jsme ted zkusili po druhé a asi nic. Uprimne, pri sexu spis skodi, je strasne tekutej a mazlavej 😀. A staci min nez je uvedeno. Ale cetla jsem recenze a dost parum pomohl. U nas bude asi nejaky problem, ptz ted ukazkova sliznice, folikuli, a nic. Sex co dva dny. Ale jedno dite mame, na prvni dobrou, tak by v manzelovi problem byt nemel... ☹
Gel jim může uškodit ,je spíš lepší voda,sprcha po sexu ..ve vodě žijí déle a ještě je posune 🙂

@iritia já mám ovulaci po tom clostiku vzdy 14.den, ale teplotu neměřim..byl tvuj na spermiogramu? Já doufám, že toho mýho tam už dokopu..jinak taky mi je z těch prášku divně; začne mě po tom vždy bolet hlava a jsem unavená, kdyby měl aspoň člověk nějakou jistotu, že to zabere, ale je to jak sázka do loterie :-/