icon

Pomohl vám Duphaston a Clostilbegyt k otěhotnění?

myska26
14. čer 2015

Ahoj holky. Před týdnem mi gynekoložka napsala prášky Duphaston na srovnání cyklu,a Clostilbegyt na vyvolání ovulace. Prý bych mohla i do dvou měsíců otěhotnět,pokud teda nebude problém u manžela. A tak se chci zeptat,pomohly vám tyhle prášky k otěhotnění?

sandrax25
3. kvě 2016

28.4. jsem měla dostat Menstruaci dnes je 3 května a nikde nic v sobotu jsem si delala TT a byl negativní s Clostíkem jsem vždy docházela na Ult. 12 den cyklu a vždy mi to vyšlo 7mýho což to vychází ted v sobotu a to těch 12 dní není... Měl jste někdo opožděnou menstruaci s clostíkem ? Nebo můžu být Těhu??? Děkuji za odpovědi 😒

sies
3. kvě 2016

@kuliskaa já zas slyšela, že se nemá jít po sexu hned sprchovat, říkala mi to i gyndařka..a na ten gel jsem taky četla samou chválu tak jsem zvědavá...

kuliskaa
4. kvě 2016

Zkusit můžeš všechno ...

lilavatty
4. kvě 2016

Tak ja po tom, co sem dobrala platicko Duphastonu, jsem do tydne dostala MS. Vcera jsem byla u doktorky , neudelala mi.zadne vysetreni. Ale rekla mi, ze se Duphaston predepisuje na pul roku. Takze jsem opet dostala recept na 4 mesice. Mate to taky nekdo tak? Mam zadat nejake vysetreni? Tohle mi prijde hrozne zdlouhave.... 😕😕😕 uz je to pul roku co mi teprve rovna MS....

kajunka01
5. kvě 2016

Holky ten duphaston se pouziva presne na co ?? nasadila jsem ho po prokazane ovulce a myslite ze je jako k udrzeni vajicka aby se otehotnelo??

sies
10. kvě 2016

@kajunka01 duphaston na srovnání MS a k udržení vajíčka určitě...ale když nedojde zrovna k oplodnění a MS je pravidelná tak je to zbytečný brát a cpát do sebe hormony si myslim..ještě k tomu se po tom dost přibere, já už mám nahoře 6 kg ☹

kajunka01
10. kvě 2016

já už ho beru od ledna, a clostil od tohoto cyklu,ms mám mít asi v sobotu ,ve čtvrtek beru poslední prášek duphastonu a tak vypadá můj graf
@sies

sies
12. kvě 2016

@kajunka01 já těm grafum zrovna nerozumím tak neporadím...

misina01
20. kvě 2016

Já jsem vysadila koncem února, dostala jsem pseudomenstruaci a od té doby nic. Po 65 dnech mi píchli agolutin, přišlo jen minimální dvoudenní zpoždění. Hned po tom jsem šla na gyndu a dostala jsem duphaston. Od pondělka ho mám začít brát dvakrát denně po dobu 10 dnů, pak by měla přijít MS a opět mi rozepíší duphaston. Piju kontryhelový čaj, beru listovku, kapu už pár dní i jeřáb ptačí.. ovulační testy zatim negativní, od pondělka začínam ten duphaston. Pomohl Vám na srovnání cyklu a pak na otěhotnění? Mám po MS k tomu všemu zkusit ještě inofolic?

Děkuji za reakce.

misina01
20. kvě 2016

Dvoudenní špinění jsem chtěla napsat v předešlém příspěvku 🙂

tess007
23. kvě 2016

Holky, beru clostilbegyt 3-7DC, pak duphaston 17-23DC. Kdy po dobrani by mela prijit MS?

sies
23. kvě 2016

@tess007 mě vždycky přišla MS 3 až 4 dny po dobrání duphastonu

tess007
23. kvě 2016

@sies diky za odpoved...Na me to asi zas nefunguje :-\

kuliskaa
24. kvě 2016

Duposan jsem nikdy nebrala ... na co srovnavat cykly? jak prijde ms nasadit clostik a jedem to se srovna stím..

svobodka86
12. zář 2016

holky potřebuji poradit. cykly jsem zatím měla od začátku snažení 30-50 a teď bude asi taky 30 (jsem 26DC a doufám že to vyjde), ale Dr. mi dala Clostybegyt a pak utrogestan....ale přemýšlím jestli nemám užívat jen Clostylbegyt....ale utrogestan upravuje cyklus...a mám strach, že když ho brát nebudu, bude cyklus 50 dní ne-li víc a pak si budu nadávat...zatím co tu čtu tak jsou dobré ohlasy...já tenhle cyklus pila kontryhel a pak od 1dc začal Gynex a měla jsem zatím vše dobré, tak pořád váhám...

katkavfr
13. zář 2016

Holky prosím nemate někdo clostilbegyt?

snazilka09
Odpověď byla odstraněná
sedmikraska000
Odpověď byla odstraněná
martinika
17. lis 2016

@sedmikraska000 Ahoj, koupila bych ten clostilbegyt. Za jakou cenu ho prodáváte?

sedmikraska000
20. lis 2016

@martinika klidně si napište cenu ;)

martinika
23. lis 2016

já vůbec netuším kolik to stojí a kolik je tam tablet? Co já vím, třeba 200Kč?

sedmikraska000
23. lis 2016

@martinika je tam jen 5 tablet a bylo jich tam 10.. Stál 35,-

martinika
25. lis 2016

Tak třeba 20Kč? A jaká je tam expirace? A číslo účtu mi napiště, pošlu vám ty penízky na účet, ju?

brambora28
11. pro 2016

Ahoj holky, prosím dotaz. Snažíme se 7 měsíců, beru 1.mesic 5-10 den Clostilbegyt, a 15-25 den Duphaston. Ted beru tedy 2.den Duphaston a dnes dopoledne docela silne bolesti hlavy, trošku nevolnost, a odpoledne až doteď bolest v podbřišku - jsou tyto příznak normální? Jinak jak jste dopadly vy, to jste braly taky tyto hormony? Hodně holek psalo v době, kdy je bralo, ale už nenapsaly, jak dopadly 🙂 Díky za odpovědi 😉

lucie7411
15. pro 2016

Ahoj holky, beru třetí den Duphaston a jsem po něm totálně mimo, závratě, jsem apatická, oči mě pálí a slzí, bolí mě snad celé tělo :( to bude tak pokaždé když ho budu brát? :( začnu k němu brát i clostík, jsem z toho na nervy, je možné že mě to tak rozhodilo? Nejsem schopna normálně fungovat :( Moc děkuji za zkušenosti a všem přeji co nejdříve najít // 🙂

brambora28
15. pro 2016

@lucie7411 cítila jsem se podobně, ale dalo se to přežít a normálně fungovat.. v příbalovém letáku tyhle příznaky píšou jako docela obyvklé, ale že prý za pár dní vymizí.. Já beru 6. den a už jsem ok 😉 Taky přeji brzy dvě čárky 😉

martinika
22. pro 2016

@sedmikraska000 Pošlete mi prosím č. účtu, ať vám můžu poslat ty penízky na účet.

kotito
18. led 2017

Holky dostala jste některý Clostilbegyt i když jste ovulovaly? Já dostala Clostík 3-7 den cyklu 1-0-1 a Duphaston 16-25den cyklu 1-0-1 ovulaci mám, ale většinou 23 nebo 25 den cyklu MS přichází 7-8 den po ovu

absintka19
18. led 2017

U me to nezabralo, ani clostyk ani duphaston. Pomohlo az IVF.

absintka19
18. led 2017

Holky bacha na kupovani leku, ne nadarmo se tam pise nespotrebovane vratte do lekarny. Jeste si tema hormonama muzete ublizit...ach jo

Strana