icon

Pomohl vám Duphaston a Clostilbegyt k otěhotnění?

myska26
14. čer 2015

Ahoj holky. Před týdnem mi gynekoložka napsala prášky Duphaston na srovnání cyklu,a Clostilbegyt na vyvolání ovulace. Prý bych mohla i do dvou měsíců otěhotnět,pokud teda nebude problém u manžela. A tak se chci zeptat,pomohly vám tyhle prášky k otěhotnění?

mku
18. led 2017

Ahoj, ja jsem zkusila snad vsechno co je popsano vyse... a nic... 15mesicu to trvalo... mudr uz nas chtela hnat na vysetreni, ze je urcite problem u partnera. A pak stacilo "vypnout" hlavu a dalsi mesic jsem byla tehotna - bez prasku, bez vitaminu, bez mereni kdy mam nebo nemam ovulaci, bez lezeni s nohama nahoru po sexu... 😉

m.monica
24. led 2017

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s užíváním clostibegytu a tvoření cyst na vaječníku? Bohužel mám k cystám sklony a bojím se, že mi je clostík podpoří :( Ale doktor mi je i přes to napsal. Tak nevím jestli brát nebo ne 🙈

absintka19
24. led 2017

@m.monica je tam riziko. No hold je to bud anebo, rozhodnuti je na vas.

veronikav31
24. led 2017

@m.monica riziko tam je,jako u všech hormonů,ale předpokládám,že Dr. ví co dělá.Nevím jak dlouho se snažíte a jaký je Váš věk.Jinak se clostilbegyt dává aby se podpořila ovulace

m.monica
24. led 2017

Děkuji za odpověď

@veronikav31
Je mi 31 let, příteli 45 let, snažíme se přes rok, u nej je vše OK. Já mám všechny výsledky dobrý, jen jsem byla před dvěmi měsíci na laparo. a vzali mi levý vejcovod. Oba vajedniky mám OK. Ale nemám moc ovulaci. Folikul prasknul jen snad jednou po pregnylu. Tak stále zvažují zda ano či ne... cysty mám často 🤔😒

veronikav31
24. led 2017

@m.monica Tady jsou možnosti 2 a to,že Clostilbegyt vyzkoušíte a nebo další možnost je Ivf.A přítel na spermiogramu byl?

m.monica
24. led 2017

@veronikav31
Ano přítel byl a je to šampion 👏 problém je u mě. IVF jsem chtěla jako poslední možnost... takže asi mám vyzkoušet clostik, že? 🍀😊 děkuji moc za rady.

veronikav31
24. led 2017

@m.monica Není zač 🙂 Já jsem teď Clostík brala taky a na výsledek čekám 🙂 Jinak bych jej doporučila vyzkoušet a chodit k doktorovi na ultrazvuky,kdyby se cysty tvořili tak bych zvolila Ivf(to již máme taky za sebou).

m.monica
24. led 2017

@veronikav31
A po jaké době snažení jste se rozhodli pro IVF? 👀 Jj doktor říkal ze 10 den mám přijít na ultrazvuk, aby vše zkontroloval. Ale cysty se bojím, nechci přijít o vaječník 🤔☹️

absintka19
25. led 2017

@m.monica cysty se daji odstranit i laparoskopicky.

brambora28
25. led 2017

Ja po prvním měsíci braní Clostilbegytu a Duphastonu otěhotněla 🙂 Bohužel to nedopadlo, ale nejspíš to u nás zabralo 🙂

veronikav31
25. led 2017

@m.monica u mě to bylo složitější,já vždy otěhotněla,ale bohužel to nedopadlo, 3x, pak jsme se rozhodli pro Ivf, po půl roce těhotnění a potratů

m.monica
25. led 2017

@absintka19 já vím ze ano, ale už na laparoskopii nechci 😞 A proto ani podporovat cysty. Ale asi lepší vyzkoušet clostík a věřit ze to vyjde 🍀 👏🏻

m.monica
25. led 2017

@veronikav31 Ou, to mě moc mrzí. A měla jsi prosím nějaké nevolnosti, bolesti atd. při užívání clostíku? V letáku píšou, že se nemá řídit auto, což je pro mě dost problém, když dojíždím do práce cca 100 km :(

maara87
25. led 2017

Ahoj holky, po vysazení antikoncepce jsem vůbec nedostala menstruaci, doktor mi dal injekci na vyvolání, nasadil mi Clostyl a napodruhé se zadařilo a teď v březnu čekáme holčičku 🙂 Jinak žádné nežádoucí příznaky jsem neměla, i když vyděšená jsem z toho byla pořádně, moc jsem si načítala na internetu :D Moc vám všem držím palce!

m.monica
25. led 2017

@maara87 Velká gratulace 👏 přeji hodně štěstí, je fain slyšet, že Clostilbegyt pomohl 🙂

lory303
25. led 2017

@kotito Ahojky, já taky ovuluji a dr. mi předepsala clostík + duphaston... Čekám, zda dorazí/nedorazí MS a když dorazí od příštího měsíce začínám s clostíkem i dusphastonem... Prej se předepisuje i když žena ovuluje, protože ovulaci můžes mít ,ale vajičko není spravne dorostene nebo tak neco rikala. Jak dlouho se snazis o mimi? ja 7.měsíc.

veronikav31
25. led 2017

@m.monica Poprvé jsem jej snášela dobře, teď jsem hodně zhubla, tak u mě vyvolával trochu návaly,ale jinak dobrý,auto jsem řídila a problém nebyl 🙂, bere se jen krátce,naštěstí ne celý měsíc

m.monica
25. led 2017

@veronikav31 já jsem četla diskuze kde holky psaly, že po něm nabraly a hodně 😨 tak se toho docela bojím, já jsem malá a jde na mě vidět každé kg 👎 (mám sníženou funkci štítné žlázy) A ty jsi zhubla díky clostíku? 😍 Tak aspoň že tak, myslím, že to řízení také zvládnu. Teď musím počkat na MS a pak začnu. Jen se asi střídají vaječníky v produkci folikulů co? Protože jsem teď měla na pravém a příští měsíc by měl být levý a tam nemám vejcovod 😖

veronikav31
25. led 2017

@m.monica Ne,já zhubla díky bezlepkové dietě,kterou mě moje gyn doporučila držet, jak se vynechá bílá mouka tak kila jdou dolů sama 🙂 No,u Clostíku je to šumák, při braní clostíku je potřeba aby tělo vyprodukovalo víc folikul. já měla vpravo i vlevo po jednom folikulu

m.monica
25. led 2017

@veronikav31 To znamená, že bych mohla mít folikul i opět na pravé straně 😉 to by bylo super, že bych nemusela čekat na další cyklus 👏 jj bílá mouka je zlo, taky se ho snažím omezovat, ale ne úplně 🙉

veronikav31
25. led 2017

@m.monica já už takhle jednou bezlepkovou dietu držela a Ket se nám povedl,tak teď to zkoušíme přirozeně s bezlepkovou dietou,Clostíkem a Pregnylem 😀

m.monica
25. led 2017

Takže máš zkušenosti, že ta bezlepková funguje na otěhotnění 👏 no to by bylo něco, asi bych měla také začít držet bezlepkovou a uvidíme 😉 Třeba se povede a zadaří 👏 Děkuji za radu 🌹 🌷

veronikav31
25. led 2017

@m.monica Alespoň u mě to tak funguje 🙂 Nicméně,buďme upřímný,lepek je humus a nic moc dobrého pro náš organismus a hlavně se cpe skoro všude-našla jsem ji i v jogurtu a dokonce někdo jej našel i v klasické mleté kávě...

m.monica
25. led 2017

No tak to je pěkný podvod, dneska si člověk myslím, že jí zdravý jogurt a jí lepek 😵 Já se snažím celoživotně stravovat dobře, ale někdy to prostě nejde 🙈 Ale vyzkouším jej vyřadit z jídelníčku a třeba se vším to bude ok a zadaří se 👏 Máš prosím zkušenosti s kyselinou listovou? Já jsem před operací vysadila Inofolic, ted jsem jej zase začala užívat, ale nevím jestli nevadí, že jsem měla asi 2 měsíce výpadek přísunu... 🙄

veronikav31
25. led 2017

@m.monica Je to podvod a největší je v restauraci,kde dávají lepek-mouku do rizota, ne všude,ale bohužel ve většině případů 😒 Však i nezdravé věci lze udělat zdravě, např.sekaná,hamburger nebo i svíčková 😀
Kyselinu listovou beru,ale štěpenou,někdo klasickou kyselinu listovou neumí štěpit a ta tzv. tělen proteče aniž by zůstala v těle,ideální je Acidub folicum-ten je na recept, má ji Femibion,Chytré miminko-nejsou na recept,ale jsou dražší,nejlepší by bylo kdy ti jej Dr.napsal.Někomu vyhovuje klasická kyselina listová,někomu ta štěpená.Já užívala něco podobného co je Inofolic,ale i do toho jsem brala tablety

m.monica
27. led 2017

@veronikav31 Je super, děkuji moc za doporučení listovky, hned jak budu u doktora, tak mu řeknu, aby mi ji předepsal 🙂 Slyšela jsem, že se dá i z testů zjistit, jestli ji je v těle dostatek, tak se na to poptám u doktora 🙂

lory303
9. únor 2017

Ahojky holky, zítra mám brát první tabletu Duphastonu, ale co tak čtu, tak většina holek píše, že blokuje ovulaci, je to pravda? Nevím, zda ho mám brát nebo ne. Dr.mi ho předepsala, protože jsem jeden cyklus špinila od 8 dne dříve a MS dorazila o 5 dní dříve... ale říkam si, že se to stalo jen jednou, tak zda není zbytečné ten duphaston, když blokuje ovulku?
Tento měsíc navíc beru clostík.

fandysek_1
9. únor 2017

@lory303 nechápu dnes doktory, že hned tyto léky předepisují, udělala ti hormonální profil? Třeba to je jen zakolísání a nic z toho nebude. To samé clostil. Pokud máš normálně ovulaci a máš vajíčka není nutné ho dávat. Potvrdila ti ovulku ultrazvukem? Od kterého dne cyklu máš ten duphaston brát?

lory303
9. únor 2017

@fandysek_1 to taky nechapu, hledam novou dr.,protoze ta moje je fakt neschopna. Clostik mi napsala uz v rijnu, kdy jsem ho brala jeden mesic. Ovulku mam i bez clostiku... teda aspon myslim, protoze folikul mi vzdy naroste i praskne... no a duphaston mam brát od 16DC.. včera jsem dostala injekci pregnylu, takze dnes rano byl sex a zitra jsem 16DC tak bych mela vzit prvni tabletu Duphastonu, ale nevím teda..jinak hormonalni profil mi nedelala... co by jsi mi doporucila ty?

Strana