icon

Poraďte holky.. Měla jste to některá podobně? Negativní test, ale příznaky ano?

alen23
21. led 2021

Ahojky, snažíme se s přítelem o mimi. Dnes je to 11DPO curat chodim co hodinku a půl a to ani nic nevypiju.. ze zvědavosti jsem si udělala test a negativní ale se zvláštním duchem. Je asi brzy. Jediné co tak před MS jsem většinou prave skoro necurala, spis sem se zavodnovala. Hlava mě bolí a prsa jsou na prasknutí. Ale to mám vždy před MS. V břiše to ale pracuje až bublá. Píchá mě dost pravý vaječníky. Občas zácpa občas normální. Což je ale taky běžné před MS. Jak jste to mely vy holky? Poznala jste to některá fakt takhle z řeči těla bez testu? Předem díky za odpovědi. 🙂

Strana
z4
kacenka69
22. led 2021

@alen23 přesně 😁 dokud MS nedorazí, šance je 🤗

kacenka69
Autor odpověď smazal
miskatus
22. led 2021

@kacenka69 ja vidím na obou teda🙂

kacenka69
22. led 2021

@miskatus děkuji, tak třeba jo🙂 počkám do pondělí. Když to nedostanu tak testnu znova.

alen23
autor
22. led 2021

@kacenka69 Kačí já jsem ve skupině lidÍ co duchy nevidí, takže já nevidim nic ale je možný ze tam je 😊držím palečky! Napisem si a budu na tebe myslet! 😊

kacenka69
22. led 2021

@alen23 děkuji. Nápisem si v pondělí 🤗🤗

alen23
autor
23. led 2021

@kacenka69 tak já to nevydrzela do pondělí a test jsem dnes zase zkusila.. 😁

klokanka31
23. led 2021

@alen23 A jak vyšel?

kacenka69
23. led 2021

@alen23 v klidu já též 😂 a jak vyšel?

kacenka69
23. led 2021

Mě se včera přidaly větší bolesti bradavek a dnes od rána prsa těžké jak kameny a na nich jsou strašně vidět zvětšené žíli.

alen23
autor
24. led 2021

@kacenka69 vyšel negativní ale MS furt nikde 😁 prsa jak kameny mám vždy před MS i žíly, mi pretykaji z podprdy 😂ale jinak mám MS přesnou jak hodinky.. tak uvidime 😁 někde rady jsem četla, že test pozitivní mely holky klidně až 7-10 dní po vynechání.. ale řeknu ti jak včera nepřišla tak jsem měla dnes ráno strach ze se vzbudím a bude tu.. hele a ono nic😁 co tvůj test? 😊

alen23
autor
24. led 2021

Ještě mě teda tahne pod pupikem, prava strana podbrisku mě boli více.. a ta plynatost😂 tu jsem měla vždy až s MS 😁

kacenka69
24. led 2021

@alen23 já vždy po limitu nějakého duchaproste vidím, ale fakt mini. Vždy se nastvu a vyhodim ho 😂 že prostě přece nebudu zkoumat duchy neustále. Každopádně mě prsa neboli nikdy před MS. Opravdu se cítím dost zvláštně. MS zatím nikde a nějak to dle mého ani nevypadá. Nemůžu si pomoct je to něco jiného než normálně.

kacenka69
24. led 2021

@alen23 štve mě to, řekla jsem si že nebudu takhle saskovat, ale prostě to nejde. Jsem nervózní jak pes, že nevím co je 🤦‍♀️ navíc má kamaradka měla to samé minulý měsíc. Test s duchem pak negativní. MS nikde bolesti strasne jako já ty záda s břicho. Nakonec se na to vyprdla a řekl si že když testy ještě týden po vynechání jsou negativní tak nic. Nakonec to prostě nedostala a zašla další měsíc na gyndu a tam ji potvrdily tehu. Tak blbej, aby se v tom vyznal🤦‍♀️🤷‍♀️

alen23
autor
24. led 2021

@kacenka69 no tak to budu držet palečky nám oboum❤️Jsem rada ze to mas stejně i když si takhle ještě víc pleteme hlavu 😁jsme trubky! Ale jsem rada ze to aspoň s někým mužu probrat.. kdybych to probírala s kamarádkama tak už by to nebylo žádné překvapeni potom🙈
Tak aspoň byla kamarádka ještě víc prekvapena. 😁
Moje kamarádka teď byla taky prekvapena.. řekli Jo ze nikdy nebude mít děti nebo ze je hodně malá šance. MS měla naposled v červnu a teď v prosinci zjistila ze je ve druhém měsíci. 😁taky překvapeni. Tak teď už jen doufáme aby to vše dobře dopadlo. 😊
Asi jsme fakt každá jiná😁

kacenka69
25. led 2021

@alen23 tak jak? Pořád nic nového? U mě pořád nic. Ani tak ani tak. Pořád bolesti - ráno jsem myslela že už sem to dostala jaké jsem měla bolesti, ale zase nic 🤷‍♀️

alen23
autor
25. led 2021

@kacenka69 Haha, no já taky nic😅bolesti mám taky stejný.. kolikrát si myslím ze jsem to dostala a je to vždy výtok. Dnes jsem koupila primo mamatest tak nevím jestli zkusit odpo nebo pockat až na ráno. 😁

kacenka69
25. led 2021

@alen23 zkus to vydržet do rána.😁 Já už to vzdávám. Žádný test doma už nemám a pokud nepřijde ms do konce týdne tak si zkusím další.

alen23
autor
25. led 2021

@kacenka69 prave nechci byt zase zklamaná tak vydrzim do rána 😬

alen23
autor
26. led 2021

@kacenka69 tak já nevím, ale myslím ze nic. Každopádně MS taky nikde 🙈 asi počkám do pondělí a pak zajdu k doktorovi.

kacenka69
26. led 2021

@alen23 taky nic nevidím 😔 achjo. O kolik ti mešká MS?

alen23
autor
26. led 2021

@kacenka69 teď tři dny ☹️ Co ty?

kacenka69
26. led 2021

@alen23 no já už asi 5. Jenže nemůžu přesně říct, jelikož jsem vysadila v rijnu antikoncepci. Měla jsem vždy cykly kolem 30-32 dní. Dnes už jsem 37 DC. Minulý měsíc MS přišla normálně 31DC a žádné takovéhle věci kolem jsem neměla. Jen břicho, které mě bolí klidně týden než to dostanu- což je u mě úplná klasika, ale teď je to od začátku úplně jinak.No je to bordel 😂🤷‍♀️

kacenka69
Autor odpověď smazal
alen23
autor
26. led 2021

@kacenka69 někde jsem tu četla že holky měli i třeba až sedmý den meškání pozitivní test, tak máme stále naději. 😁už si testovala? A beres kyselinu listovou? Já ji začala brat prave hned po asi “oplodnění” a nevím jestli jsem si to nerozhazela tím.. ale prej by to na to nemělo mít vliv 🙈

kacenka69
26. led 2021

@alen23 jojo naděje stále je 🤗 já neberu nic. Řekli jsme si s partnerem, že tomu nechame volný průběh. Nijak jsme se nesnazili a nesnazime, ale jak jsem se začala cítit divně a ne klasicky jako před MS, tak mi to začalo srotovat v hlavičce, že co kdyby se to povedlo.🙂

kacenka69
26. led 2021

@kacenka69 jinak dnes netestovala a testovat nebudu. Nebaví mě to😩 nechám to teď být třeba do pátku.

alen23
autor
26. led 2021

@kacenka69 my to taky nijak nehrotili.. jenže pak prave jak rikas něco divně 😀a začala jsem to hrotit jen já, ale o zpoždění jsem mu ještě ani neřekla 😁🙈

kacenka69
26. led 2021

@alen23 no 😂 a proto to teď na pár dní vzdávám. Opravdu jsem si připadala jak magor už 😂 ale u dcery jsem byla stejný testovací cvok 😂

alen23
autor
26. led 2021

@kacenka69 noo to ti závidím 🙈naše by to bylo první.. tak asi už chápeš 😁

Strana
z4