Poraďte holky.. Měla jste to některá podobně? Negativní test, ale příznaky ano?
Ahojky, snažíme se s přítelem o mimi. Dnes je to 11DPO curat chodim co hodinku a půl a to ani nic nevypiju.. ze zvědavosti jsem si udělala test a negativní ale se zvláštním duchem. Je asi brzy. Jediné co tak před MS jsem většinou prave skoro necurala, spis sem se zavodnovala. Hlava mě bolí a prsa jsou na prasknutí. Ale to mám vždy před MS. V břiše to ale pracuje až bublá. Píchá mě dost pravý vaječníky. Občas zácpa občas normální. Což je ale taky běžné před MS. Jak jste to mely vy holky? Poznala jste to některá fakt takhle z řeči těla bez testu? Předem díky za odpovědi. 🙂
@alen23 A jak vyšel?
Mě se včera přidaly větší bolesti bradavek a dnes od rána prsa těžké jak kameny a na nich jsou strašně vidět zvětšené žíli.
@kacenka69 vyšel negativní ale MS furt nikde 😁 prsa jak kameny mám vždy před MS i žíly, mi pretykaji z podprdy 😂ale jinak mám MS přesnou jak hodinky.. tak uvidime 😁 někde rady jsem četla, že test pozitivní mely holky klidně až 7-10 dní po vynechání.. ale řeknu ti jak včera nepřišla tak jsem měla dnes ráno strach ze se vzbudím a bude tu.. hele a ono nic😁 co tvůj test? 😊
Ještě mě teda tahne pod pupikem, prava strana podbrisku mě boli více.. a ta plynatost😂 tu jsem měla vždy až s MS 😁
@alen23 já vždy po limitu nějakého duchaproste vidím, ale fakt mini. Vždy se nastvu a vyhodim ho 😂 že prostě přece nebudu zkoumat duchy neustále. Každopádně mě prsa neboli nikdy před MS. Opravdu se cítím dost zvláštně. MS zatím nikde a nějak to dle mého ani nevypadá. Nemůžu si pomoct je to něco jiného než normálně.
@alen23 štve mě to, řekla jsem si že nebudu takhle saskovat, ale prostě to nejde. Jsem nervózní jak pes, že nevím co je 🤦♀️ navíc má kamaradka měla to samé minulý měsíc. Test s duchem pak negativní. MS nikde bolesti strasne jako já ty záda s břicho. Nakonec se na to vyprdla a řekl si že když testy ještě týden po vynechání jsou negativní tak nic. Nakonec to prostě nedostala a zašla další měsíc na gyndu a tam ji potvrdily tehu. Tak blbej, aby se v tom vyznal🤦♀️🤷♀️
@kacenka69 no tak to budu držet palečky nám oboum❤️Jsem rada ze to mas stejně i když si takhle ještě víc pleteme hlavu 😁jsme trubky! Ale jsem rada ze to aspoň s někým mužu probrat.. kdybych to probírala s kamarádkama tak už by to nebylo žádné překvapeni potom🙈
Tak aspoň byla kamarádka ještě víc prekvapena. 😁
Moje kamarádka teď byla taky prekvapena.. řekli Jo ze nikdy nebude mít děti nebo ze je hodně malá šance. MS měla naposled v červnu a teď v prosinci zjistila ze je ve druhém měsíci. 😁taky překvapeni. Tak teď už jen doufáme aby to vše dobře dopadlo. 😊
Asi jsme fakt každá jiná😁
@alen23 no já už asi 5. Jenže nemůžu přesně říct, jelikož jsem vysadila v rijnu antikoncepci. Měla jsem vždy cykly kolem 30-32 dní. Dnes už jsem 37 DC. Minulý měsíc MS přišla normálně 31DC a žádné takovéhle věci kolem jsem neměla. Jen břicho, které mě bolí klidně týden než to dostanu- což je u mě úplná klasika, ale teď je to od začátku úplně jinak.No je to bordel 😂🤷♀️
@kacenka69 někde jsem tu četla že holky měli i třeba až sedmý den meškání pozitivní test, tak máme stále naději. 😁už si testovala? A beres kyselinu listovou? Já ji začala brat prave hned po asi “oplodnění” a nevím jestli jsem si to nerozhazela tím.. ale prej by to na to nemělo mít vliv 🙈

@alen23 přesně 😁 dokud MS nedorazí, šance je 🤗