Pozitivní těhotenský test. Je to?
Dobrý den mám 9dni do ms a dnes jsme zkusila test s muzem jsme se snazili snažíme se druhý měsíc.beru léky na stitnou zlazu a mám dlouhe cykly někdy až 33dni ovulace byla teď dost dlouho cca 17Dc vidíte něco na testu?mozns je brzy ale dnes mám průjem a prsa mám takové divné na dotyk.sem tam mě pichne v podbrisku.nezlob te se vím je to tady denně.diky a hezky den

Duch tam byl hned po minutě tak nevím zítra zkusím ještě jeden a uvidíme mám plastovy rosmann tak jsem zvědavá.diky
@paumerka pokud máš dlouhé cykly, máš i později ovulaci, takže na test je ještě brzy. A 9dni před ms je fakt zbytečně testovat. Víš kdy máš ovulaci?
@paumerka na zelených testech vidím slabého ducha, na modrých nic
@paumerka mě ty zelené přijdou lehce pozitivní, mě tedy vždy tyto ukazovaly dobře.tak uvidis
@vendelinka08 vím byla před 7 dny měla jsem pozitivní ovulacni test vidím na zeleném krásně ale když jsem nebyla tehu tak test tuten nic neukazal at jsem to Naklonila či ne. Uvidíme zkusím zítra ráno a když nic nebude tak asi to nevyšlo.uz zelený nemám.mam jen rosman plastovy
Testy jsou negativni a je absolutne brzy cokoliv testovat
@paumerka...vykašli se na testování,zbytečně vyhazujes peníze za negativni testy.Tohle je fakt strašně brzy a i s duchem na testu muze prijit MS a budes zklamaná...obcas si rikam,jestli to driv ženský nemely jednodušší ten život ,kdyz nebyli testy...
@paumerka no tak já tam dušička vidím 👻♥️ tak hlavně ať je vše v pořádku a sílí 🍀
@lenickamimi děkuji moc ja nechápu jak tam nikdo nemůže nevidět.take vidím na zeleném ale teď jsem dělala ještě jeden a je negativní takže asi MS přijde
@fialka444 vidím ducha 🙂 hodně štěstí 🍀
@paumerka na zeleném vidim slabého ducha na těch dalších bohužel. Ja měla ducha 6 dní po očekávané menstruaci. Za mě bych ještě chvíli počkala ale přeji hodně štěstí 🍀
Měla sem ducha 4 dny před MS, tady nic nevidim, ale protože jsem svůj test nefotila a nedávala na internet, tak nevim, jestli by to tam bylo vidět. Ale dnes je koukám o 3 později, tak už asi víš.
@paumerka Nic tam mometalne neni, urcite pockej do ocekavane MS a pokud ten den neprijde udelej test, uz by to tam melo byt videt 🙂 hodne stesti
@barborakrt už nedělám test prdim na to prsa mě bolí jako před ms takže ona dorazí
@paumerka a proč teď netestujes? Prsa bolet můžou. Když jsi testovala brzy, tak tam byl duch a teď už bys věděla, jestli tam něco je nebo opravdu dorazí ms.
Protože mám ještě pár dni do ms a vím už že jsem o nevyšlo.takze asi tak

@paumerka a ještě něco proč testujes testem citlivosti 25 ?? Citlivější je 10 . Takže i ukáže dřív