icon

Pozitivní těhotenský test. Je to?

paumerka
30. bře 2020

Dobrý den mám 9dni do ms a dnes jsme zkusila test s muzem jsme se snazili snažíme se druhý měsíc.beru léky na stitnou zlazu a mám dlouhe cykly někdy až 33dni ovulace byla teď dost dlouho cca 17Dc vidíte něco na testu?mozns je brzy ale dnes mám průjem a prsa mám takové divné na dotyk.sem tam mě pichne v podbrisku.nezlob te se vím je to tady denně.diky a hezky den

Pozitivní těhotenský test. Je to?Pozitivní těhotenský test. Je to?Pozitivní těhotenský test. Je to?
Strana
z4
agneska7
30. bře 2020

@paumerka a ještě něco proč testujes testem citlivosti 25 ?? Citlivější je 10 . Takže i ukáže dřív

fafetka
30. bře 2020

@paumerka promin ale nevidím nic. Což ale neznamená ze se pozítří ty čárky třeba nevyloupnou. Na techhle testech ale bohužel.

paumerka
autor
30. bře 2020

@fafetka na jskych?na tech fialovych?tady ještě po 20minutach cca vím neplatný asi. Tohle mi nikdy žádný test neukazal ani po limitu

fafetka
30. bře 2020

@paumerka na fialových i zelených. Tenhle poslední cos přidala sice ducha má, ale za mne bych mu po 20ti minutách nevěřila. Pokud by se stejný zopakoval i zitra nebo ideálně i silnější pak jo😉

paumerka
autor
30. bře 2020

Duch tam byl hned po minutě tak nevím zítra zkusím ještě jeden a uvidíme mám plastovy rosmann tak jsem zvědavá.diky

vendelinka08
30. bře 2020

@paumerka pokud máš dlouhé cykly, máš i později ovulaci, takže na test je ještě brzy. A 9dni před ms je fakt zbytečně testovat. Víš kdy máš ovulaci?

vendelinka08
30. bře 2020

@paumerka na zelených testech vidím slabého ducha, na modrých nic

vendelinka08
30. bře 2020

@paumerka mě ty zelené přijdou lehce pozitivní, mě tedy vždy tyto ukazovaly dobře.tak uvidis

paumerka
autor
30. bře 2020

@vendelinka08 vím byla před 7 dny měla jsem pozitivní ovulacni test vidím na zeleném krásně ale když jsem nebyla tehu tak test tuten nic neukazal at jsem to Naklonila či ne. Uvidíme zkusím zítra ráno a když nic nebude tak asi to nevyšlo.uz zelený nemám.mam jen rosman plastovy

ileni
30. bře 2020

@paumerka ale pokud byl před 7 dny pozitivní ovu test tak to neznamená, že i ten den byla ovulace

paumerka
autor
30. bře 2020

@ileni který den?

ileni
30. bře 2020

@paumerka pokud byl pozitivní ovulační test před 7 dny tak ovulace byla před 6 nebo 5 dny

kixi
31. bře 2020

Testy jsou negativni a je absolutne brzy cokoliv testovat

kuttu
31. bře 2020

@paumerka...vykašli se na testování,zbytečně vyhazujes peníze za negativni testy.Tohle je fakt strašně brzy a i s duchem na testu muze prijit MS a budes zklamaná...obcas si rikam,jestli to driv ženský nemely jednodušší ten život ,kdyz nebyli testy...

lenickamimi
31. bře 2020

@paumerka no tak já tam dušička vidím 👻♥️ tak hlavně ať je vše v pořádku a sílí 🍀

paumerka
autor
31. bře 2020

@lenickamimi děkuji moc ja nechápu jak tam nikdo nemůže nevidět.take vidím na zeleném ale teď jsem dělala ještě jeden a je negativní takže asi MS přijde

clo1
1. dub 2020

@paumerka na testování je brzy. Zkus další až v sobotu, dříve to nemá cenu

alilali
1. dub 2020

@paumerka Ahoj, na tom tmavým ducha vidím, ale to je jediný test. Jinak nevidím nic a brala bych všechny vc. toho s duchem za negativní - zatím. Testuj po vynechání MS nebo v den MS (ať nejsi zklamaná) a s nižší citlivosti testu.

paumerka
autor
1. dub 2020

@clo1 testy negativni úplně všechny i 10i 25takze MS za 7 dní dorazí 🙁

clo1
1. dub 2020

@paumerka 7dnů před ms dělat závěry? Je BRZY!!!!!! Počkej na termín ms, pak testuj. Klid, ještě je šance

1993sandra1993
1. dub 2020

@fialka444 vidím ducha 🙂 hodně štěstí 🍀

1993sandra1993
1. dub 2020

@paumerka na zeleném vidim slabého ducha na těch dalších bohužel. Ja měla ducha 6 dní po očekávané menstruaci. Za mě bych ještě chvíli počkala ale přeji hodně štěstí 🍀

paumerka
autor
1. dub 2020

@clo1 děkuji holky moc ale vím že to nevyšlo noo

kixi
1. dub 2020

@paumerka prece nemusi dorazit...testy takto brzo jsou ve vetsine pripadu negativni

veroniqess
3. dub 2020

Měla sem ducha 4 dny před MS, tady nic nevidim, ale protože jsem svůj test nefotila a nedávala na internet, tak nevim, jestli by to tam bylo vidět. Ale dnes je koukám o 3 později, tak už asi víš.

barborakrt
3. dub 2020

@paumerka Nic tam mometalne neni, urcite pockej do ocekavane MS a pokud ten den neprijde udelej test, uz by to tam melo byt videt 🙂 hodne stesti

paumerka
autor
4. dub 2020

@barborakrt už nedělám test prdim na to prsa mě bolí jako před ms takže ona dorazí

vendelinka08
4. dub 2020

@paumerka a proč teď netestujes? Prsa bolet můžou. Když jsi testovala brzy, tak tam byl duch a teď už bys věděla, jestli tam něco je nebo opravdu dorazí ms.

paumerka
autor
4. dub 2020

Protože mám ještě pár dni do ms a vím už že jsem o nevyšlo.takze asi tak

rickym
4. dub 2020

@paumerka na poslední fotce vidím, uvidíš za dva dny😉🍀

Strana
z4