Pozitivní těhotenský test. Je to?
Dobrý den mám 9dni do ms a dnes jsme zkusila test s muzem jsme se snazili snažíme se druhý měsíc.beru léky na stitnou zlazu a mám dlouhe cykly někdy až 33dni ovulace byla teď dost dlouho cca 17Dc vidíte něco na testu?mozns je brzy ale dnes mám průjem a prsa mám takové divné na dotyk.sem tam mě pichne v podbrisku.nezlob te se vím je to tady denně.diky a hezky den

Stale je jeste nadeje, ne? Ja bych treba 2 dny pred ms mela na testu bilo...
@paumerka Kup si Clearblue digitální a budeš vědět zda jsi a popřípadě kdy došlo k početí. Za tu cenu je to super věc. 😊
@marta_kovar já vím ale vůbec nevím co si myslet.zitra zkusím co myslíš ty o tom
@paumerka Já si myslím, že tam naděje je. Já měla u prvního těhotenství sněhobílý test i v den vynechání menstruace a až po 3 dnech od vynechání tam byla čárka. Takže musíš věřit a doufat. ❤️ budu samozřejmě na tebe myslet aby bylo všechno v pořádku.
@marta_kovar děkuju moc ale ten benu mě dostal ze tam skoro nic není.ach jo ja u prvního měla už 3 dny před ms ducha slabého.uz se nemůžu dočkat a vůbec nevím co si myslet.
@paumerka Asi to chce čas. Já by jsem udělala ten clearblue a pak budeš vědět. 😊ale držím palce.
@marta_kovar ale moc času není když už mám zpoždění.ms pořád nic bolí mě břicho teď jsem se oblekala a manžel mi říka nenarostli ti prsa máš je jak balvany 😀.snad MS nedojde zítra musím dojet pro test a zkusím hned
@paumerka Tak to by teoreticky mohlo vyjít. Taky mám bolesti prsou, mám je nateklá a bolest podbříška. Ale každá jsme v tomhle jiná no. Tak pak dej vědět!
@marta_kovar jasně dám ale teď si říkám že je zítra lékárna asi zavřená tak nekoupím asi nikde uvidíme a ty jsi dělala testik

@paumerka tak co jak jste na tom? Opravdu je to už ztracené?? Držím pesticky ať se postesti 🍀🍀