icon

Pozitivní těhotenský test. Je to?

paumerka
30. bře 2020

Dobrý den mám 9dni do ms a dnes jsme zkusila test s muzem jsme se snazili snažíme se druhý měsíc.beru léky na stitnou zlazu a mám dlouhe cykly někdy až 33dni ovulace byla teď dost dlouho cca 17Dc vidíte něco na testu?mozns je brzy ale dnes mám průjem a prsa mám takové divné na dotyk.sem tam mě pichne v podbrisku.nezlob te se vím je to tady denně.diky a hezky den

Pozitivní těhotenský test. Je to?Pozitivní těhotenský test. Je to?Pozitivní těhotenský test. Je to?
Strana
z4
marta_kovar
10. dub 2020

@kixi Ano souhlasím. Muže se stát samozřejmě cokoliv ale nemá smysl se v tom utápět už od začátku. 😊

paumerka
autor
10. dub 2020

@kixi nevím že mě to bolelo a teď nic.

kixi
10. dub 2020

@paumerka v tehotenstvi je prece kazdy den jiny, jednou boli to, druhy den zas neco jineho, pak jsou nevolnosti, pak zas nejsou...podle toho se nelze ridit...mate pozitivni test ne?

zuzibuzi
10. dub 2020

Bohuzel taky nic nevidim

paumerka
autor
10. dub 2020

@zuzibuzi cooo a kde nic nevidíš

kixi
10. dub 2020

@paumerka pani asi reaguje na vase uvodni fotky, to ze jste pred par dny pridala fotku s duchem neni na prvni pohled viditelne....

paumerka
autor
10. dub 2020

@kixi aha já myslela na ten poslední je to možné

fialka444
10. dub 2020

@paumerka a jak teda dopadl ten test?

paumerka
autor
10. dub 2020

@fialka444 negativní bohužel

fialka444
10. dub 2020

@paumerka a dělala si ten digitální?

paumerka
autor
10. dub 2020

Ano je tam minus

paumerka
autor
11. dub 2020

Papírové testy jsou negativní a ms stále nikde prsa mě bolí víc .a přidalo se když se natahnu tak břicho mě strašně tahá jako kra.. Achjo myslíte že mám zkusit ještě krevní testik.

kixi
11. dub 2020

@paumerka ja bych pockala...pokud jsou testy negativni, vydrz...bud se dostavi ms nebo se jeste objevi carka pozdeji

paumerka
autor
11. dub 2020

@kixi jsem nedockavka pac nikdy mě to neudělalo abych měla zpoždění max den a teď 2 už.jsem hrozná ale myslím že z toho nic nebude když jeden pozitivní a druhý už negativní.ach jo

rickym
11. dub 2020

@paumerka já bych počkala, aspoň ještě dva dny. Pak zase test a ten by už fakt měl ukazat, jestli // nebo ne...

paumerka
autor
11. dub 2020

@rickym jaký test

rickym
11. dub 2020

@paumerka klasik těhotenský. Ale né mamatest, slyšela jsem, že je stahují z oběhu, že ukazovaly falešně...

kixi
11. dub 2020

@paumerka ja vim, ale prijde me zbytecne letet na krevni test, zvlast v teto dobe...klasicke tehotenske testy jsou spolehlive...pockala bych den dva a test opakovala pokud ms neprijde

paumerka
autor
11. dub 2020

@kixi nechci do nemocnice na test budu dělat krevní doma

paumerka
autor
11. dub 2020

Tak začínám hněde špinit jemně jen malinko po utreni na WC takže MS asi dojde

buterfly2
11. dub 2020

Holky myslíte že se nám konečně povedlo

rickym