icon

První snažení a první bejbátko

kabelitka
15. únor 2012

Ahoj děvčata co se začínáte snažit o prcka,
spoustu diskuzí už je rozjetých a ráda bych se sblížila s některýma z vás a probírala vše co nás čeká v následujících měsících a včecko to kolem s váma prožívala.
S přítelem se snažíme o první bejbátko, takže jsem "nováček"..

Strana
z8
verunek7
16. únor 2012

ahojky,my se s manzelem taky rozhodli,ze zacneme pracovat na mimku...akorat,ze u nas to bude slozitejsi,jelikoz nemam pravidelny cyklus a stane se i ze mesic MS neprijde vubec.no my se zacali snazit na zacatku mesice,vlastne hned po MS...A jak jste na tom vy?

medi_ivca
16. únor 2012

Ahoj, taky jsme s manzelem na uplnem zacatku. HA uz neberu 2.mesic, ovu i MS pravidelne. Navic beru uz 4.mesic kyselinu listovou, ted jsem si koupila Calibrum babyplan. O vikendu ovuluju, tak to treba vyjde napoprve 😎
Jinak drzim pesti vsem 😉

kabelitka
autor
17. únor 2012

Ja dnes ms a pak na to vlitnem. Ha neberu od listopadu,listovku asi 2 mesice,ale nepravidelne. Cyklus 28 presnej jak hodnky s ovu si nejsem tak jista jestli jo ale zacnu merit at mam jistotu.

kabelitka
autor
19. únor 2012

tak ms nedorazila (od čtvrtka), test doma nemám a je to hrůza vydržet do zítra.. .afjo

medi_ivca
19. únor 2012

Drzim pesti 🙂

medi_ivca
19. únor 2012

Tak jsem zjistila, ze mam pekne nedockaveho manzela :D ... Uz se vyptava, za jak dlouho se da tehotenstvi poznat a kdy si udelam test a tak. No doufam, ze nebude moc zklamany, kdyz to nevyjde. I kdyz si to samosebou oba moc prejeme 🙂)

kabelitka
autor
19. únor 2012

to ten můj se moc nestará

medi_ivca
19. únor 2012

@kabelitka nevim, co je lepsi. Starat se az moc, nebo nestarat se vubec 😎

atevi23
19. únor 2012

Ahoj holky, my se snažíme 2. měsíc....od včerejška 10 DC dělám ovu testy, tak se snad zadaří 😉

kabelitka
autor
19. únor 2012

no já ms už 4dny nikde a ted jsem testovala a jen /
nevím co se děje

medi_ivca
19. únor 2012

Tak kdyz mivas ms presne jak hodinky, tak treba to znamena, ze tam co nevidet budou // 😉
Jen je mozna jeste brzo, testuj dal, drzim pesti!!

kabelitka
autor
19. únor 2012

To cekani je nejhorsi. Porad na to musim myslet. Hruza

medi_ivca
19. únor 2012

To verim. Nam kdyz zo nevyjde ted (napoprve), pristi mesic na tom budu stejne 😖

kabelitka
autor
20. únor 2012

To verim. My se vlastne jeste snazit nezacli (rikali jsme si kdyz se stane tak se stane) snazeni az po tech ms co uz 5 dni nikde. A uz pocitam pomale hodiny a minuty. Testnout zkusim znova zitra z rani moci. A pokud nebude // tak asi za dr. A tam se uvidi presne

medi_ivca
20. únor 2012

@kabelitka ms 5 dni nikde a priznaky taky nikde? Hmf, to je divny no. Tak ale snad to dobre dopadne 😉

kabelitka
autor
21. únor 2012

Test bilej. Odpo mi snad dr rekne lepci zpravy. Aspon tu ms at se muzem snazit dal. Ale tenhle stav je na hlavu!!!

medi_ivca
21. únor 2012

@kabelitka vydrz holka, snad ti doktor rekne vic! Ja to mam dostat 2.3., kdyz mrcha nedorazi, zacnu testovat. Po konizaci mi 1ms dorazila na minutu presne, 2 ovu probehly taky. Tak uvidime 😎

kabelitka
autor
21. únor 2012

Tak jdu od doktora. Rekl mi ze test tak potydnu a dyl neco ukaze. Prohlidl me a prej mam hodne narostlou sliznici. Pokud neprijdou do konce tydne mesicky,tak testnout. A preje mi brzke poceti,kdyby nic. Takze nic moc. Prestavam to resit a jdu uklidit. Sak ty dve carecky tam urco brzo budou

medi_ivca
21. únor 2012

@kabelitka A co znamena hodne narostla sliznice? 😕

kabelitka
autor
21. únor 2012

co já vím.. to mi vůl neřekl :D

medi_ivca
21. únor 2012

@kabelitka 😀 😀 hmmm, ale zminit se musel

kabelitka
autor
22. únor 2012

Tak mrska dorazila. Zklama na jsem,ale nadruhou stranu mam radost. Budu to mit za sebou a muzem hupsnout na to planovane poceti. A miminko bude delane s laskou. Ne ze nahoudou se stalo. Ikdyz natom samozrejme nezalezi. Budem praktikovat tuleni ob den a podle chuti a urco se dockame!

medi_ivca
22. únor 2012

@kabelitka no tak to smele do toho 😉 drzim pesti
Me je od vcera vecera nejak divne. Boli me v podbrisku, me nejoblibenejsi vino mi prislo kysele. Dnes navic bolest zad. Neco se deje. Ted jen otazka co 😀

kabelitka
autor
22. únor 2012

Holka zlata nebumbej! V zacatku je to jak jed!!! Ja teda co planujeme tak nepiju a nejak mi to nechybi.

medi_ivca
22. únor 2012

Nevypila jsem ani decku. Fakt mi to nejelo. Taky nepiju a taky mi to nechybi. 😎

kabelitka
autor
22. únor 2012

no už sem se lekla skoro mamino :D:D

medi_ivca
23. únor 2012

@kabelitka vcera bolest vecer, jak jsem byla doma v klidu silila, sla jsem spat v pul desate a uz hltam informace, co se to asi muze v tomto tydnu dit 😀 😀

kacenka14
23. únor 2012

Ahoj holky,
taky se teď s manželem snažíme o první mimi, tak bych se k vám přidala, jestli to neva 🙂 My jsme se snažili už před nějakou dobou asi půl roku, to nic.. ale bylo to po tom co jsem brala asi 6 let antikoncepci, takže jsem ani nedoufala. Pak jsme se snažit přestali, páč jsme měli svatbu, no a teď jsme zase začli.. první 2 měsíce to nevyšlo a teď čekám, jak dopadne třetí. Tenhle měsíc jsem si poprvý dělala ovulační testy a tulili jsme přímo v ty dny, takže jsem taková natešená, že by to třeba mohlo vyjít. Ovulaci jsem měla minulý týden, takže teď musím počkat, jestli se dostaví MS, ale to čekání je strašný!! 🙂

medi_ivca
23. únor 2012

Ahoj, vitej 😉
Kolikaty jsi DPO? Samozrejme drzim pesti 😉

kacenka14
23. únor 2012

Teď mám teprve týden po ovulaci.. a vy? Neznáte nějakej testík kterej by zjistil těhotenství dřív než všechny ostatní? 🙂 Asi se musí vždycky čekat až do MS že..

Strana
z8