První snažení a první bejbátko
Ahoj děvčata co se začínáte snažit o prcka,
spoustu diskuzí už je rozjetých a ráda bych se sblížila s některýma z vás a probírala vše co nás čeká v následujících měsících a včecko to kolem s váma prožívala.
S přítelem se snažíme o první bejbátko, takže jsem "nováček"..
Já to mám dostat taky 1.3., tak to si musíme dát vědět 😀 Změny moc necítím, jen mě bolí prsa, jenže si řikám, jestli si to nevsugerovávám 😀 A ty? Taky počkám na tu MS, ale nervuje mě, jak je to všechno na dlouhý lokte 🙂
Ja bych pockala do ocekavane ms. Ja uz pomale koncim a od soboty nedele na to ob den vlitnem a pristi mesic uvidime.
Tak snad nám to všem vyjde co nejdřív 🙂 Já ještě 5 dní a budu testovat 🙂
já jsem si nikdy nemyslela kolik budoucích mamin je úplně postiženo testovací horečkou.
Je mi jasné že po roce snažení budu taky vyšilovat a tak, ale mělo by to být období radosti a určitě příjde ve správný čas.
Testování dřív než po 3-4 dnech spoždění mi příjde jako vyhazování penízků a třeba když se mimi neuchytí a "potratím" tak si myslím, že by to pro mě bylo dost psychicky nanic. Vědět, že tam bylo a "umřelo mi".
Ale touha je silnější..
a když ne tenhle tak hned ten další pokus klapne uvidíš. Já bych měla mít ovu 5-6 března tak už se nemůžu dočkat.
juchcuchu ..první den snažení
tak ať se to povede ! 🙂
no první den po ms se asi nepovede, ale sexování není nikdy dost 😀
nejhezci na celem miminku je beztak jeho "vyroba" 😀 😀
taky myslím!!! hlavně těm chlapům se líbí nejvíc
Ahoj holky...já jdu k vám 🙂 Doufám, že vám to všem vyjde a pokud možno hned na poprvé 😀 My se s manželem snažíme už několik měsíců, ale nějak se nedaří, minulý týden jsem byla u nového doktora...a ten ihned zahájil zjišťování OVU a dalších věcí, tak jsem taky hrozně nedočkavá... 😅
ahoj, vítej. Je hrůza jak ti doktoři jsou neschopní. někteří. Hodně štěstí
@andrejkonellis ahoj a vitej 🙂 Nekteri doktori jsou na prd, je lepsi je vymenit. Takze snad budes mit s timto novym vice stesti 😉
@kabelitka hele ja si na svou doktor nemuzu stezovat. Je fakt mila, ochotna, odpovi na vse pokud vi, proste je to fajn zenska. Takovych kdyby bylo vice 😵
kéž by byli všici takový. On ten můj není zase tak hroznej, ale ta sestra teda píše
Holky tak já jsem to dostala :( ach jo..
nezoufej, alespoň se můžete snažit nanovo.
Se mnou to bude asi trošku na dýl, mám endometriozu, 9.3. jdu na nějakej zákrok a asi to nebude jen tak otěhotnět :(
Jinak ja zatim nic. Dnes rano BT 37,1 porad bolest bricha, zvetsene prsa, zada boli, hlava boli, spala bych i u rizeni. Jeste den ma ms cas, pokud by dorazila presne jako vzdy 🤐
Když to řeknu zjednodušeně, tak při menstruaci mi teče krev i jinde než má a tim mi tam vznikaj srůsty a pak k tomu oplodnění těžko dochází.. Ale na druhou stranu se těhotenstvim endometrióza právě vyléčí, protože neprobíhá menstruace. Začarovanej kruh..
Tak zatim to vypadá nadějně 🙂
Ivco: to je jasný že to tam bude.
Kacko: mimi bude brzo a ty zdravá
ivco nezoufej, příští měsíc nám to vyjde všem a budem těhulkovat spolu. Já bych měla ovulkovat ted v pondělí, úterý. BT furt neměřím, tak koukám po hlenu a pro jistotu to ob den sychrujem. Někdy i 2x 😀 .
Školu mám málo, práci/brigádu sháním, přítel neschopenkuje po úrazu a dopráce až tak za měsí, dva. Takže ideálka na dělání miminek.
Tak to máte fakt ideální podmínky 😀 to se určitě zadaří..

mě doktor řekl že většině mamin to test ukáže stejně až týden 14dní po vynechání ms, že dřív to prostě nejde a jsou to vyjímky, takže asi tak