icon

Rady, tipy, zkušenosti jak na mimčo

princezsverunka
10. bře 2016

Ahoj holky,už je toho tolik tady,ale i tak chci založit novou debatu.Když se pridam do skupiny tak tam řeší par snazilek(mamin)a řeší jen své věci a co tam nepatří,pak tam přijdu já jako snažilka a nikdo mi neporadi a ani neodepisou,furt jedou v tom svém...Proto tohle!!!!
Chtěla bych nahromadit informace pro všechny snažily co dělat, nedělat co pomohlo některým atd..Já vim vše je v hlavě,ale kdo nepřestane nemyslet když něco chce????!!to nejde!!: D🙂)takže sup semka Vase zkušenosti a prosím jen snažení o mimco!!

Strana
z4
nadla
15. bře 2016

ahoj, já mám už přes týden bolesti v podbřišku, i když si jakože zmáčknu břicho na levý straně, přijde mi to jako vajčník. Zítra jdu k lékaři, tak uvidím, čim to je

nazka
15. bře 2016

ahoj holky, doktor mi řikal, že s jistotou vypočítat ovu nelze, tak jsem brala inofolic, aby aspoň byla někdy pravidelná. A zkusit na to nemyslet. A taky radil dát si pak polštář pod zadek 😀

g_m
15. bře 2016

@kettkav Já doporučím nechodit na koníka. Snažili jsme se rok a půl s jedním zamklým těhu a nejvíc mi pomohlo to tu prostě vypnout. Neviděla jsem tu spoustu miminek, pozitivních testů, nemusela číst o píchnutí tam a tam a bylo to super. Mnohem míň jsem na to myslela a možná i to pomohlo, vrátila jsem se až teď, když jsem zjistila, že jsem znovu těhu...
Jinak ten rok čekání je těžko říct, já teda rok počkat chtěla, ale třeba kámoška poslala po půl roce manžela na spermio a zjistili mu málo pohyblivé spermie, tak se musí léčit a díky tomu, že šli dřív, tak si ušetřili půl roku marného snažení... Ale to je podle mě velká výjimka, obě těhu mi trvala víc než půl roku, takže dle mě je ten rok ideální...
A babské rady - nevstávat, zkusit to tam prstíkem pošoupnout nebo orgasmus po sexu - jedno z toho pomohlo i mě ;)

petulibiii
15. bře 2016

@g_m gratuluji k početí 🙂

nazka
16. bře 2016

jo a zapomněla jsem dodat, že to bylo u mě účinné 😀 předtím jsme se snažili pár měsíců a bez výsledku, po inofolicu jsem měla // okamžitě.. (sakra by mi ta firma měla platit něco za reklamu 😀 )

gooldy
16. bře 2016

Zdravím Vas ženy. Jsem tu nová, tak se možná budu ptát jak blb, ale nikdy jsem se o to nezajimala az ted kdyz chceme mimi.
Menstruaci mam po 35dnech...snažíme se nejak od prosince a s tim, ze mame 3smeny, takze kolikrát na sex mame pomyšlení az o víkendu. Ovulaci mam a poznám krasne po ovulacnim hlenu a v lednu jsem zkoušela ovulační testy. No a otázka zní kdy do toho mame nejvic bušit 😄 Kolik dni pred ovulaci a kolik dni po...nekdo rika, ze kazdy den je blbost tak jednou za 4dny, ale kdyz mam plodné dny tak si myslim, ze je lepsi co nejvic v těch dnech...
Další otázka.co vsechno berete za prášky, čaje na podporu...ja zatim jen kyselinu listovou...
Dekuji 🙂

nazka
16. bře 2016

@gooldy každý den prý není dobré, že nejsou kvalitní spermie. Prý je ideální obden. takže kolem ovulace obden zkoušet 🙂

sedlakovasary
16. bře 2016

Holky a zkoušeli jste některá z Vás vitamínky Fertility blend případně Mimistar ??Uvažuji o tom po 7 měsíčním snažení podpořeném listovkou a teď 2 měsíce s kontryhelovým čajem 🙂

princezsverunka
autor
16. bře 2016

@gooldy říká se ob den někdo v období ovulky 2x za den ale my jsme rádi ze se doma vidíme večer a nejsme k.o z práce :D takže skoro vždy jen víkend a nebo po ranní :D...já beru zatím jen listovku,ale tento měsíc musíme aspoň ob den s podlozenxm zadečkem!!:D

gooldy
16. bře 2016

@princezsverunka jeeee tak Vy jste mlaďounka 🙂 mě už 28let a problemy s čípkem, takže já bych chtěla co nejdriv...Vy na to mate " času " 😉 ale tak uvidime. Zatim beru listovku a uvidime další měsíc 😀 musím jeste na operaci, tak uvidime kdy půjdu a pak na tom musime ležet 😀

petulibiii
17. bře 2016

@sedlakovasary baštim fertility blend asi měsíc k tomu kapky kotvicniku,měřim bazální teplotu a ovu testy..po víkendu by měl přijít den D snad to už vyjde!!!

kettkav
17. bře 2016

Já beru už od podzimu listovku,teď jsem přidala Jeřáb ptačí. Přemýšlím nad Nosifolem nebo něčím podobným,ale nevím jestli už to nebude moc velký mix?🙂

tehulka1167
17. bře 2016

@kettkav Ted je unikátní novinka Fertiprona s inositolem atd.

nadla
17. bře 2016

ahoj.. ta jsem včera byla u lékaře, protože se ta bolest v podbřišku nedala vydržet. Na levém vaječníku mam 3cm cystu. Dostala jsem antibiotika na 3 dny a ještě jedny prášky, na vyvolání menstruace. Takže po menstruaci už můžu zas začít zkoušet. 😀 My jedeme příští víkend na Velikonoce na wellnes.
Co vy, taky někam vyrážíte ?

olivie14
17. bře 2016

Ahoj holky, tak já beru listovku, a piju ženský čaj (obsahuje také kontryhel), jinak jsem po 9 neúspěšných měsících, začala měřit ovulačními testy, a v rámci toho se snažíme obden. No chtěla jsem i měřit teplotu, ale nejsem v tomhle schopná si na to ráno vzpomenout. Mám už jednu holčičku, která se zadařila takřka na poprvé,a vstáváme tak, že ona mě budí a na ten teploměr už prostě není čas. 🙂

sedlakovasary
17. bře 2016

@olivie14 s tou dobou snažení jsme na tom obdobně 🙂 ...snažíme se o mimi 8 měsíců, beru kyselinu listovou, piju do OVU kontryhelový čaj ( na růst sliznice), a poslední 2 měsíce i dle dr. Utrogestan 1-0-1....přemýšlím, že bych ještě najela na nějaké vitamínky ??Moc se v tom neorientuji - Fertility blend, Nosifol Forte, Inofolic ???Nevím, aby toho zase nebylo zbytečně moc ???? 😉

olivie14
17. bře 2016

@sedlakovasary utrogestan jsem brala při prvním těhotenství zpočátku, nevěděla jsem, že ho lze brát preventivně, a k těm vitamínům, já bych taky nějaké začala brát, ale nejsem schopná říci, co je lepší.

sedlakovasary
17. bře 2016

@olivie14 ona mi ho doktorka nasadila na lepší udržení vajíčka při otěhotnění..měla jsem nízkou sliznici ( 6 mm ) , tak asi i díky tomuto mi do dala...já právě taky nevím který preparát zvolit...Ovulace by měla dle UTR probíhat normálně cca v tom 14 - 15 DC... 😉

olivie14
17. bře 2016

@sedlakovasary no já jsem zatím k lékařce nešla, pořád čekám, říká se, že když se do roka nezadaří, že to máš začít řešit, tak doufám, že se do toho roka zadaří, i když už se to blíží :(

nazka
17. bře 2016

@olivie14 já když byla u dr, ptal se mě, jak dlouho už se snažíme a sám říkal, že se říká rok, ale že maličko "něco" nakopnout dopředu vůbec není na škodu..proto mi dal inofolic.. a říkal, že když nezabere do pár měsíců, dal by mi nějaké prášky místo doplňků stravy..

inga88
17. bře 2016

Nám sa zadarilo hneď ten mesiac, ako sme si kúpili lubrikačný gél na podporu otehotnenia Conceive Plus. Predtým som to ani netušila, ale normálne lubrikačné gély možu zabraňovať prieniku spermií - ťažšie sa im tam pohybuje.

sedlakovasary
17. bře 2016

Já jsem byla se svojí lékařkou domluvená, že mám přijít po 6 měsících, jelikož už mi je 33, tak říkala, že budeme případně řešit dříve...
@inga88 taky máme a doufám, že pomůže 🙂

olivie14
17. bře 2016

@sedlakovasary Tak to je vtipný to jsme stejně starý 🙂

@nazka tak já se objednám k doktorce, když vás tak poslouchám, aby na mě mrkla, zejména tedy na tu sliznici a něco mi doporučila, pořád jsem si říkala, že počkám, ale asi není na co.

nina8888
17. bře 2016

@adriankamarketa pisem ohladne ovulacneho hlenu, uz sa mi nekolik krat stalo ze som mala hlen jak vajecnej bilek ale ovu nebola naprt 6DC uplne pruhlednej par dni ale ovu testy aj bazalka stale dolu a stupla az 40den cyklu ccq

princezsverunka
autor
17. bře 2016

Tak tedka jsem našla Ovulacni mikroskop,nevypadá to vůbec špatně a cena je super 560 když srovnate kolik jste daly už za testy))je to i dobra antikoncepce 🙂)

olivie14
18. bře 2016

@princezsverunka Hele to je na to poznávání ovulace ze slin ?

nazka
18. bře 2016

jo a ještě mě napadlo, že mi doktorka říkala, že suché teplo je super.. že dřív když ženy nemohly mít děti, tak jezdily do lázní a tam se jim dovnitř dávalo "teplé bahno"..takže zahřát nějaký předmět a zabalit do utěrky, ručníku a nahřívat 🙂

princezsverunka
autor
20. bře 2016
puresin
21. bře 2016

Haha, nemyslet na to.. Jak?! My se snazime teprve 3 mesice, a ja uz si tim svym "nemyslenim na to" posunula (jindy na hodinu presny) cyklus o cele 3 dny, jak jsem telo presvedcila, ze jsem 100% tehotna. 🙂
A rodina na me kouka jako na blazna, "prosim te, uz mas dve deti, tak to snad nemusis tak prozivat", a nechapou, ze KAZDE miminko je to jedine a vytouzene.. 🙂

princezsverunka
autor
21. bře 2016

@puresin no my se snažíme s tymhle měsícem to budou 3mesice tak uvidíme,pokud to neklapne zkusim ty ovu testy za to nic nedam a aspoň budu vědět kdy je a jestli vůbec je!!!nemyslet da se ale.člověk.stejně mysli ;D

Strana
z4