Slábne druhá čárka na testu. Myslíte, že ms dorazí?
Holky,minulý týden jsem pocitila příznaky tehu,ms také nedorazila,bt stále vysoká,na Digi testu v pátek +1-2.Ale test slábne.Myslim si,že už by měla být poradna dálnice a to není ani náhodou. 😟 Myslíte,že ms v nejbližších dnech dorazí?

@klokanka31 Hlavně, že to klaplo, ikdyž si občas říkám, at si to dítě dá chvilku oddech 😀
@tez83 já jsem měla už od ovulace do očekávané MS silné nevolnosti a večer pálení žáhy, nateklá prsa. Těhotenský test byl pozitivní, ale málo výrazná druhá čárka, za pár dní už byla čárka slabší až úplně bílo. Digi test jsem nedělala. Takže jsem věděla, že to bude nejspíš biochemické. Pila jsem malinik, nahrivala břicho, aby MS přišla.
Jinak k těm testům, myslím že je každého věc, kolik testů si udělá. Znám ženy, které testují i dvakrát denně až do první kontroly. Já bych si test udělala při zpoždění, pak asi po 2-3dnech a pak před návštěvou mudr. Pokud by to nedopadlo, tak vám přeju ať co nejdříve najdete na testu očekávané //🍀💞
@veroniquecz menstruace měla přijít ve středu.
@tez83 tak to bych na tu krev šla, to už je dost zpoždění.
@klokanka31 bylo to zamlkle tehu v 10tt,HCG klesalo,srdíčko nebilo.
@veroniquecz jenže já na tom odběru minule musela být na lačno,jestli se nepletu...Je to tak?🤔Já mám takové zaměstnání,že třeba zítra a pozítří nemůžu...a další dny si nepamatuji,co mám v pracovním kalendáři.😃🤦
@palja Já při samovolném potratu lezla na Sněžku, aby to odešlo samo, bála jsem se kyretáže...
@tez83 Aha. Já měla samovolný potrat, +-5 nebo 6 týden, tak to šlo ven samo.
@tez83 myslím ze ne, zkus se mrknout na webovky nejbližší laborky.

@tez83 Já měla příznaky ještě týden po revizi. Každé tělo je jiné.