Snažení o dítě: Jak na úspěšné snažení v říjnu?
Tak bohužel ani tento měsíc se nezadařilo, tak pojďme spolu do dalšího cyklu snažení.
@carolineg1 děkuji 😊 uvidíme jak se to bude vyvíjet dále ale tiše doufám že vše bude tak jak má 🙏 jak si na tom ty??
@marketan2 já byla v práci a jela domů s šílenou bolesti žaludku říkám si a jaj už jsem to dostala...a doma nic
@carolineg1 a zkoušela si test dnes?
@marketan2 ne protože jsem letěla domů s tím že jsem to dostala
@carolineg1 já budu asi zítra, pokud nedorazí
Já dneska zase sněhobílo, podle posunuté ovulace bych to měla dostat dnes, podle předchozích delších cyklů ve čtvrtek, tak uvidím 😌
@lipline ty to už si myslím že by tam něco bylo
@spygy tak já měla mýt má 20 takže u mě to rozhodně pokud tam nebude nic i kdyby duch tak je to negativní
Tak já asi už nic...už bolí břicho a začínám špinit...chce se mi hrozné brečet...
@spygy mě bolelo břicho ráno jela jsem domů z atasu že to dostanu a jediný co je že mám kruté návaly horka 😥 a každý den musím mít vlasy, teď jsem na cestě s dětma do kroužku a koupim digital asi
@carolineg1 to jsem měla dnes ráno, takový nával vedra, až mi z toho začalo být špatně 🙈
@carolineg1 jj digitální je nejlepší
@carolineg1 nijak se neupínám na to že by to byla velká šance, ale vím že u prvního jsem měla slabounkýho ducha viditelného až po uschnutí až 15 DPO ;) tohle mám schovaný z prvního těhu 😍
@marketan2 myslíš že to může být ju? Já si každý den musím mýt vlasy jsme šli na výšlap v neděli a přišla jsem jak kdyby na.me nikdo vylil kabel vody
@carolineg1 u mě to trvala asi cca hodinku, takový nával horka, až jsem pak musela vylézt na balkon jen v tričku. Jak jsem psala bylo mi z toho až špatně, tak jsem to musela jít pořádně rozdýchat, a hlavně bylo venku chladněji. Pak už to bylo dobrý.
@marketan2 boží si jasná
@spygy ahojky jak si na tom testujeme dnes?
@carolineg1 já doufám 🙏🙏🙏
@marketan2 krásné, gratuluju!
@katerinaaa87 děkuji 😊💓
@marketan2 bude dnes další i pokochani?
@spygy jak jsi na tom ms došla?
@carolineg1 ano došla jsem 3 DC
@lipline já dnes 37 DC

@marketan2 ty jo tiše gratuluji a zatím závidím