Snažení o mimi - starší mamky. Je nás tu víc?
Holky je tu někdo kdo se snaží o Mimi kolem 40 tky
@verunkanatalka to paní určitě chtěla slyšet, když zakládala tuto diskuzi 😉
Koukni do skupinky Maminky kolem 40... https://www.modrykonik.cz/group/5944/
Já. Loni, v mých 37 jsme se rozhodli "nechat tomu volný průběh". Povedlo se hned první cyklus, bohužel v 10. tt jsme o miminko přišli. Od té chvíle jsme se začali skutečně snažit. Zadařilo se nám po sedmi měsících od revize, letos v lednu, týden po mých 38. narozeninách. Teď jsem ve 31. tt s dvojčátky 🙂 Prostě se asi nechtěl loni narodit sám, tak si počkal na ségru 😉
Snaži....jedna se o pritomny cas pro vsechny kdo nerozumi holky..pani asi hleda spriznene duse..ne tehule a ty co rodily
Ahoj, sic nemluvim za sebe, ale treba povzbudim, sestra ma letos 39 a je tehotna, bude rodit ted v zari (takze otehotnela letos v lednu).... Preji stesti at se taky zadari brzy 🙂
@vladimira_b_l nejmladší ne, ale ani nejstarší
Ahojky, my se snažíme rok a půl,,ted mi bylo 40. Říkala jsem si do 40, pak už nee,,ale když ono to furt nepřichází,,tak tu hranici posouvám..cítím se mladě, i když pro těhotenství už jsme" starý" ..no, ale co..Mám toho ohledně snažení dost za sebou můžeš napsat,,pokecáme.
@lajla Pochopila jsem to spíš tak, že paní chtěla povzbudit 😉

Aho j..já se ani nesnažila a nyní mám roční holčičku..Rodila jsem ve 38 letech...