icon

Snažení září 2019.

julinecka24
11. zář 2019

Ahoj holky otevírám novou diskuzi snažení o miminko v září ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme už bych byla ráda kdyby to konečně vyslo

ladunka111
29. zář 2019

@zizibou určitě nečekej! Budu čekat a držet moc palce! Me carka uz krásně zesilila od čtvrtka..

doctusovka
29. zář 2019

Ahoj, my jsme se zacalitaje snažit o první. Cyklus pravidelný 28 dní. Dnes 2 den zpoždění. Vidíte taky něco? V limitu.

007renda
29. zář 2019

@doctusovka Ahoj, vidím ducha. 🙂

ladunka111
29. zář 2019

@doctusovka gratuluji je to tam.. Nam to taky vyšlo tento měsíc na poprvé

doctusovka
29. zář 2019

@ladunka111 tak snad 🙏zatím se mi tomu nechce moc věřit. Den před MS bylo ještě snehobilo, a teď tohle. Podbrisek, ale poboliva jako před MS, tak uvidíme, co bude dal😊

ladunka111
29. zář 2019

@doctusovka ja to mam dostat zitra, a od čtvrtka mam krásně pozitivní testy, dnes je carka nejsilnější

ladunka111
29. zář 2019

@doctusovka nejde mi vložit fotka, pořád to tady zlobí, hrůza

linda_22
29. zář 2019

@doctusovka gratuluju, vypadá to moc pěkně 😍

linda_22
29. zář 2019

@ladunka111 aby to ještě nebyla dvojčátka 🙂

ladunka111
29. zář 2019

@linda_22 ježíš nestras.. Spousty holek ma pozitivní testy uz před menses 😄

zizibou
29. zář 2019

Ten horní je dnešní 😉

ladunka111
29. zář 2019

@zizibou juu tak jsme stejně spolu.. Alepson budu mit někoho tady kdo je stejně 😘kolikátý DC jsi? Ja 30

zizibou
29. zář 2019

@ladunka111 mám hodně krátké cykly, takže 25 dní dnes. Zatím to mám takhle pravidelně pořád, už od prvního porodu 😉

doctusovka
29. zář 2019

@ladunka111 jee, já taky dnes 30😊

ladunka111
29. zář 2019

@doctusovka super tak se můžeme o vse co přijde podělit společně.. Budu moc ráda.. Doma uz mam dvě deti.. Zitra zavolám na gyndu

ladunka111
29. zář 2019

Muj dnešní test.. 30DC jeden den do MS

eliskaamichal
29. zář 2019

Ahoj holky dlouho jsem váhala zda jsem napsat, ale za zkoušku nic nedám. V roku 2017 jsem měla samovolný potrat, letos v červnu ZP. Poslali mě na genetiku, kde se prokázalo že mám Leidenskou mutaci. Jsem z toho na dně. Tolik si s přítelem přejeme miminko 🙏🍀... Ale bojím se, že se prostě nedočkáme. Děkuji za jakoukoliv zprávu. Všem přeji krásný den a mnoho štěstí ❤️🍀

zizibou
29. zář 2019

@eliskaamichal doktoři si určitě poradí 😉
Já tedy nevím, o co jde, ale doufám, že když je příčina jasná, tak umí pomoc. Držím moc palce ❤️

zizibou
29. zář 2019

@ladunka111 není to příliš brzy? 😁 osobně se chystám tam zavolat až tak za dva týdny 😅
Stresovalo mě, že když jsem tam přišla brzy, nebylo ještě vidět srdíčko a do další návštěvy jsem z toho byla totálně rozmrzelá. Teď už mám doma tříletou slečnu, tak byl ten stres zbytečný, ale to jsem tenkrát nemohla vědět. No a v červenci jsem tam šla hned po MS, protože mě šíleně bolelo břicho a už to byl probíhajíci potrat 😞. Ale to bylo jiné, než teď. Ani test mi nesílil, naopak byl stále slabší..

eliskaamichal
29. zář 2019

@zizibou jde o to, že mám špatnou srážlivost krve, větší riziko plicní embolii a infarktu a tahle mutace zavinuje potraty a předčasné porody.

nina004
29. zář 2019

@eliskaamichal Ahoj, ja mam leidena heter.tiez. Ma to teraz vela zien, niektore o tom ani nevedia. Doktorka mi hned pri zisteni povedala, ze tehotenstvo by malo byt u mna planovane a do konca 12tt treba ist na hematologiu na krv, aby mohli nastavit injekcie na riedenie krvi. Po tvojich zlych skusenostiach, si myslim, ze by bolo namieste zacat s injekciami cim skor. Niektore baby ich maju doma pocas planovania babatka, aby si ich mohli po potvrdeni testu pichnut. Teda pokial ide o take zle skusenosti ako u teba. Urcite to skus vsetko prebrat s hematologom, najlepsie ti poradi.

eliskaamichal
29. zář 2019

@nina004 ahoj děkuji za odpověď na hematologii jdu příští týden tak uvidíme co mi řekne. Hodně jsem o tom četla. Jen ten strach tam je. Tak snad se teď už zadaří a budeme mít taky úsměv na tváři 😊

ladunka111
29. zář 2019

@zizibou rozmrzela budu cekat ještě min. 14 dni.. Též mám doma deti a to dokonce dvě.. A nikdo neříká ze tam zavolam a půjdu hned další den.. Myslim ze každého věc.. Přeji pěkný zbytek víkendu

zizibou
29. zář 2019

@ladunka111 jasný, však v pohodě 😉. Nemyslela jsem to nijak zle. Tak držím palce, ať těhotenství probíhá tak, jak má ❤️

ladunka111
29. zář 2019

@zizibou myslim si ze příští týden kdy budu 5 tyden by mohl vidět alepson dutinku😊a jelikož jsem na neschopence uz vic jak tyden kvůli nachlazení alespoň me prohlidne a budu klidnější, uvidím no.. 😏

ebak
29. zář 2019

@007renda už je u mě v plné polní, nevadí, zkusíme další cyklus-sedmy. První dítě je na 1.pokus, druhé dítě na 3. a třetí dá asi holt zabrat víc😀

007renda
29. zář 2019

@ebak 😔tak budu držet palečky✊ co nevidět se určitě podaří😊Já čekám pořád na to první mimi... Ty poslední dny vůbec neutikaji. Jsem nedočkava. A nutí mne to dělat test ještě před MS🙄 ale říkám si, že musím vydržet... Tak snad to dám 😁 a uvidím, zda přijde nebo ne...

ebak
29. zář 2019

@007renda já to zcela chápu🙂 jsem stejná a u dětí, co už máme to tak nebylo jen kvůli tomu, že první bylo zcela neplánované a u druhého jsme nechali volný průběh a vyšlo to opravdu brzy, teď když oba už vyloženě dítě chceme, tak to asi tou hlavou brzdime...hlava dělá divy, že? Kéž by to šlo úplně vypustit, přála bych to každé snazilce, pak by to šlo určitě mnohem líp🙂

ebak
29. zář 2019

@007renda a jinak zkus s tím testem opravdu vydržet, protože pak je zklamání o to větší, když je třeba na testu duch, začnou naděje a nakonec dorazí stejně ms:-/ já se rozhodla že si začnu měřit bazalku, už jsem měřila před lety, abych věděla, jak mi tělo funguje, tak bude možná fajn to poradit...

ebak
29. zář 2019

@ebak ne poradit, ale oprášit

Strana