Snažení září 2019.
Ahoj holky otevírám novou diskuzi snažení o miminko v září ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme už bych byla ráda kdyby to konečně vyslo
@ebak Ahojky dělá divy to můžu potvrdit sama .... také už mám dvě děti dřív jsem to neřešila a vždy se povedlo a teď třetí jsem chtěla tak moc že každý měsíc před ms tt testy,obrecena ms...v srpnu mi nedorazila ms pro mě neobvyklé... těhu to nebylo ale moje hlava,musela jsem dostat injekci vyvolávací ...a pak jsem se nestvala, řekla a dost! Vyhodila ovu a tt testy, neřešila, nechtěla o tom mluvit a řekla si že se budu věnovat svý kariéře....a ono ejhle...na pohotovosti jsem byla pro jiné problémy a tam mi z krve řekli že jsem těhotná říkám coo....to byla rychlost...teda..chce to vypnout a asi se i pořádně naštvat 😂😂😂
Ahoj holky,
Poslední ms jsem měla 14.-17.9. Cyklus mám zhruba 25dni.
26.9. Jsem si ráno na WC všimla, že mám hnědorůžový výtok, ale jen na papíře při utirani.. Během dopoledne to bylo pryč.. Den na to mě začal bolet podbrisek.. Už jsou to skoro 4dny co ho cítím.. Pocit jako kdyby měla přijít ms.. Ale podle všeho mám mít ms až za 11 dní..
Myslíte že by se mohlo jednat o těhotenství?
Děkuji vám 🙂
Pardon, tak koukám na menstruační kalendář. Mám tu 9dni do ms 🙂
Gratuluji všem u nás to bohužel nevyšlo :(
Zítra jdu na gyndu ale stejně nic neuvidí to je mi jasné 😔byla jsem tolik šťastná a ted nevim co si mam myslwt.. Dle testu se to zvyšuje, jsem cca 12 dni oo ovulaci
Dočetla jsem se ze některé holky meli treba na začátku jen kolek 20 ti jednotek, jiná dokonce pouze 7 a vyrostlo a vse bylo ok.. I tak se samozřejmě bojim 😣
@ladunka111 vůbec bych se tím nestresovala, vždyť jsi mohla otěhotnět později, čárka sílí, takže HCG roste🙂
@ladunka111 já měla v den ms 77 a co jsem četla někdo měl i 8 a vše Oki jsem tedy cca 5 týden ...a testy sílí a tobě taky ..neboj není to málo a pro tvůj klid do zajdi třeba za 2 dny na krev jako samoplatce ....jsou to nervy jdu poprvé k doktorce 8.10tak snad už bude vidět na ultrazvuku
@hanka858 tak jsem teda měla ovulaci a u ty mám vždycky hlen a bolest břicha
Pak z cca 5-7 dnů jsem měla bolesti břicha znovu a výtok s trochou krve přesně jak jsi psala ze sem šla na zachod a utrela si a měla jsem to na papíře, tak jsem hned proste věděla ze se to podařilo no a od toho momentu mne strašně moc bolelo břicho jakoze fakt moc ze jsem se i fakt bála jestli nepřijde ms anebo nepotratim
No a až když jsem měla tak 3-5 dnů zpoždění tAk se dostavili nevolnosti na vůně jakoze kafe a tak ale postupně ne najednou
No a co mne ještě napadlo tak při orgasmu jsem měla takovej úplně nový pocit kdyby mne tam uvnitř něčí zabolelo na sikundu nevím jak to popsat ale nebylo to hladký jako vždycky
No a další příznak ze jsem byla fakt precitlivela jakoze este před zpožděním jsem probrecela film který ani smutný nebyl tak jsem taky věděla ze se proste zdařilo
@ladunka111 není to málo u začínajícího tehotenstvi
Denně má růst o 2x takže kdyby si šla zítra a měla 104 tak je všechno super
Já jsem šla jako samovládce dva krát abych věděla ze se to zvyšuje jak má
Podle jednoho testu ti to v podstatě jen řekne ze ano vajíčko se ucchytilo
Ale šla bych i na druhy odběr
@ladunka111 určitě do bude v pořádku, vždyť testy sílí. Držím palce 😉🌷
Sestra na me hned no to je hrozne málo, ani mimodelozni by nemelo tak malé hcg.. Tak ale termín menses mam teprve zítra..
@ebak moc děkuji moc. Doufam
@mimisef a uz mas vyšší hcg? Byla jsi znova na odběru?
@ladunka111 nebyla, nějak na to nechci tlačit .... prostě HCG pozitivní testy sílí ...už netestuji a za týden k doktorce..... hlavně nemám ani čas si dojít .... možná zajdu zítra .... příznaky mám šíleně bolí prsa, únava, nechuť.....to beru že jsem tehulka a myslím pozitivně i když samozřejmě obavy mám,těším se až bude vidět srdíčko ❤️
@mimisef moc. Drzim. Palce
@ladunka111 myslím že HCG máš prostě pozitivní.... test ti sílí hezky....tak pozitivně a poklidně....🍀držím palce.... Těším se až si dáme první fotečky ultrazvuku ❤️
@mimisef zesilik během jednoho odpoledne, takhle silný test jsem ještě neměla, na to ze je dělaný večer si myslim ze mam naději ze bude vse ok.. Moc děkuji za pozitivní zprávu
@ladunka111 to víš že jo,vše bude Oki jsi tehulka v úplném začátku těhotenství...tak jako já....jakou citlivost testu si měla já 10 a před týdnem jsem udělala i digitální...

@ebak Máte pravdu, hlava opravdu dělá divy... Ja jsem si bazální teplotu nikdy nemerila (pro mne by to asi bylo ještě více stresující)... V srpnu jsme dala na aplikaci, která mi vypocitala plodné obdobi... No a teď v září se nehlidam (nebo spíš úplně nedávám na aplikaci) a máme pravidelný sex po celý měsíc. Do toho ještě piju malinovou směs, jeřáb ptačí a femibion... Teď už je jen na osudu, zda nám bude přát. 🙂