Snažení září 2019.
Ahoj holky otevírám novou diskuzi snažení o miminko v září ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme už bych byla ráda kdyby to konečně vyslo
@ladunka111 i já což je nejcitlivější tak že super....tak se těším na naše první fotečky....🙏už cítíš nějaké příznaky?
Ahojky holky já jsem dneska 10 dpo a přemýšlím jestli máš už testovat ms má přijít doufám že nepřijde v sobotu tak uvidíme
@bruva
Uvidím, dnes ráno jsem si dělala test a nic... Třeba to opravdu byla jen ovulace.. Ale přijde mi to divné, když jsem ten tahlej hlen měla 21.9.
Břicho pořád trochu bolí, přijde mi i divné, že by mě takhle bolelo už 5den, kdyby to byla ovulace.. Uvidím.. Počkám do ms jestli přijde nebo ne.. Ale ty nervy 🙂
@julinecka24 Ahoj, podla mna by tam uz nejaky naznak mohol byt. Ak si velmi nedockava, tak vyskusaj 🙂
@julinecka24
Ahoj 🙂 a máš nějaké příznaky? Myslím bolest břicha a tak? 🙂
Já si dnes zašla na krev jako samoplatce... jestli to roste jak má,pro lepší pocit v 1 hoďku budu vědět 🙏🙏🙏🙏
Holky, možná blbá otázka, ale kam chodíte na krev a co mám říct? Tři dny meškám s MS (27DC), ale nezdá se mi, že by mi testy nějak sílili. Bolí mě dost často břicho, každou chvíli lítám na záchod, jestli jsem to náhodou nedostala. Nevím, co si o tom mám myslet 🤔. Přikládám foto tří těhu testů, dělané ob jeden den..
@hanka858 pýchani na pravé straně jinak nic vic
@mimisef tak potom dej vedet
@nina004 děkuji za tip 😉 a ten test koupim v jakékoliv lékárně?
S první dcerou jsem toto vůbec neřešila, na testu mi v podstatě vyšel duch a další už jsem nedělala. Ani mě nenapadlo, že by to nemělo vyjít. Ale pak jsem získávala postupem času tolik informací, že teď, o tři roky později, blázním 🙈. Někdy je ten internet a dostupnost informací spíš ke škodě..
@julinecka24
Já jsem měla ve čtvrtek slabé spineni a od té doby bolest v podbrisku.. Uprostřed.. Jako kdyby se měla rozjet ms.. Ale mám do ms ještě 8dni..dnes ráno jsem zkusila test a nic.. Vím, že je ještě brzo, ale měla jsem asi ovulaci hodně brzo, tak jsem myslela, že by mohlo.. Podle všeho bych měla být 10dpo...
@julinecka24
držím moc palce 🙂
@julinecka24 dám jsem úplně nervózní jen aby vše bylo jak má
@mimisef prsa nality a šíleně zilnaty.. V podbřišku me poboliva a tahá po celou dobu, v prsou pocity jako kdyz jsem drive ležela v porodnici a cítila jak se mi tam tvoří mléko 😄
@ladunka111 prsa bolí jako čert a podbřišek také... užíváme si to 😍😂
@zizibou sílí... At je vse ok
@ladunka111 ano, taky mi přijde tvoje dnešní čárka nejtmavší, bude to v pořádku 🤗. Kdy nakonec jdeš k tomu dr?
@nina004 přemýšlela jsem o tom celé dopoledne a rozhodla jsem se, že to nechám být. Další test už si kupovat nebudu, neb z toho akorát blázním. Počkám ještě týden a pokud nepřijde krvácení, objednám se k dr. Stejnak to testem nezachráním 😁. Buď je to těhotenství povedené a nebo není a s tím nic neudělám..
@zizibou dnes ve 14 hod ale jen kvůli tomu nízkému hcg a neschopence.. Je mi jasné ze nic neuvidí 😔
Tak 18.9 HCG 77 a dnes 3233 co myslíte??? Je to oki

@mimisef mam 10 citlivost