icon

Snažení září 2019.

julinecka24
11. zář 2019

Ahoj holky otevírám novou diskuzi snažení o miminko v září ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme už bych byla ráda kdyby to konečně vyslo

bruva
1. říj 2019

@mimisef určitě!

julinecka24
autor
1. říj 2019

@mimisef je to oki

ladunka111
1. říj 2019

@mimisef gratuluji super.. Ja mela vcera jen 52 doufam ze se to zvedne mam z toho moc strach

julinecka24
autor
1. říj 2019

10 dpo a nic

mimisef
1. říj 2019

@ladunka111 zvedne zkus si tak zajít na krev ráno v 9 jsem šla a ve 13::00 výsledky 260.- korun

hanka858
1. říj 2019

@julinecka24
Mám to stejně :(
ale ještě nebudeme zoufat 🙂

julinecka24
autor
1. říj 2019

@hanka858 uvidíme no mám to dostat v sobotu tak snad mrska nepřijde zase testnu zitra

mimisef
1. říj 2019

@julinecka24 nic nevidím, počkej jestli dorazí ms... uvidíš třeba konečně nedorazí

ladunka111
1. říj 2019

Tak holky co myslite? Ještě před pár dny byl negativní

mimisef
1. říj 2019

@ladunka111 super minulej týden ti stejný i já tak teď už klid a těšit se ...

ladunka111
1. říj 2019

@mimisef no. Snad jo no.. Trápí me to hcg 52 ale preci jen jsem oficiálně den po zmeškane menses

ladunka111
1. říj 2019

Tak holky gyndar rikal at neresim nějaké číslo nízké hcg, jr brzo, důležité je stoupání hodnoty. Na ultrazvuku nic neviděl je brzy, videl jen zvětšenou dělohu jako pred menstruaci coz značí prý ze jsem bud opravdu těhotná nebo dojde menses. Takže ve čtvrtek krev a v patek vysledky.Nezbyva nic nez čekat 😣a doufat.. Ale zase si rikam. Ze kdyz mam silnější testy každým dnem, a v sobotu byl digitální negativní a dnes pozitivní ze snad hcg stoupá a těhotná opravdu jsem!

julinecka24
autor
1. říj 2019

@mimisef jj uvidíme doufám že ne

zizibou
1. říj 2019

@ladunka111 urcite jsi tehotna. Nevim, co vic bys na tech testech mela mit. A lekar ma pravdu, ze je to jen cislo, dulezite je, ze roste 😉. Tak pak dej vedet

doctusovka
1. říj 2019

Holky, tak já ještě testovala dnes, čárka sílí, měla bych být tedy 4+3, mám 3 dny zpoždění, že své jinak na hodinu přesně menstruace. Pořád ve mně hloda, jestli čárka nemá být silnější.. Tak snad to vyjde🙏. Přemýšlím, kdy se objednat k doktorce. Ptám se asi jak hlupka, ale je to pro mě nové.

kudelkabudouci
1. říj 2019

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Mám doma už 2 děti, 10 a 7 let. S manželem chceme ještě jedno děťátko 😊. Tak se začínáme snažit, jsem 13dc a už testuju od 9dc takhle vypadají me ovu testy, co říkáte? Myslíte že ovu ještě neproběhla? Bt měřím teprve chvilku a zatím jsou hodnoty stejně 36,2

mimisef
1. říj 2019

@ladunka111 já měla den před ms 77 a co jsem četla měli některé ještě míň a to o dost než ty...každá to má jiné....pro klid si zajdi na krev za pár dnů,tak jako já dnes....pokud ti bude sílit test tak HCG roste,ale rozumím ti dokud nebude to srdíčko na ultrazvuku pořád budem nesvé

ladunka111
1. říj 2019

@zizibou kdybych neměla tak nízké hcg tak uz vubec netestuji.. Je to přeci jen malinka.nadeje a klid pro me ze hcg snad stoupá

ebak
1. říj 2019

@kudelkabudouci vítej🙂 mám skoro stejně staré děti 10kluk a 6,5let holka a taky bychom chtěli 3. Jinak s BT nějaké zkušenosti mám, tak klidně poradím, když bude třeba;)

kudelkabudouci
1. říj 2019

@ebak 🙋‍♀️😊děkuji, začala jsem měřit 9dc a stále mám 36,2 ovulka by měla přijít ve čtvrtek ale nevím podle testu mě to moc nepřipadá 😒

julinecka24
autor
1. říj 2019

Hky vidíte jako ja

zizibou
1. říj 2019

@julinecka24 něco vidím 😁 ale hodně špatně

levinstonka
1. říj 2019

@julinecka24 něco vidím, další dny ukážou zda bude sílit, pokud je to mamatest něco takového mi udělal skoro vždy, i když to nebylo těhotenství, budu držet pěsti ať se hezky druhá čárka vybarví 😉

julinecka24
autor
1. říj 2019

@zizibou ahoj jinak to vyfotit nejde ale ráno nic a teď na vecir jo doufám že to není Ryska

ladunka111
1. říj 2019

@julinecka24 vidím ducha.. Držím pěsti

ebak
1. říj 2019

@kudelkabudouci tak uvidíme🙂 z teploty se ovulace určí vlastně zpětně, ale nevadí...

ebak
1. říj 2019

@julinecka24 promiň, já nevidím nic, možná je to kvalitou fotky...?

julinecka24
autor
1. říj 2019

@ladunka111 jjj já taky uvidime

marta_kovar
1. říj 2019

Já vždy nechápu jak tam na tom někdo něco vidí. Já neměla ani ducha pár dní před ms. Na testu jsem si toho všimla až 2 dny po zpoždění kdy to bylo již hezky vidět. 😊

hanka858
2. říj 2019

@julinecka24
malinkeho ducha vidím 🙂
Zkoušela si test dneska ráno?

Strana