icon

Snažení září 2019.

julinecka24
11. zář 2019

Ahoj holky otevírám novou diskuzi snažení o miminko v září ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme už bych byla ráda kdyby to konečně vyslo

doctusovka
2. říj 2019

Všechny v limitu, dneska 4 den vynechání MS, kdy myslíte, že mám zavolat k doktorce, vím, že objednává až tak kolem 8 týdne. Ale nevím jestli se třeba nejdřív nebere krev, nevím, jak to chodí. Bylo by to naše prvni🙏♥️

zizibou
2. říj 2019

@doctusovka ahoj, mám to úplně stejně jako ty, čtvrtý den po vynechání ☺️
K doktoru se chystám volat až 14.10. Ona by mi sama nabídla pozdější termín, pokud bych zavolala brzy. Ale ty klidně zavolej dřív. Já už jedno dítko mám, tak vím, že je pto mě lepší tam jít až později 😉. Gratuluji a držím palce 🌷

julinecka24
autor
2. říj 2019

@hanka858 nezkoušela počkám si jestli přijde nebo ne

ladunka111
2. říj 2019

@doctusovka gratuluji!

hanicka2310
2. říj 2019

Gratuluji všem. My se budeme snažit zase další měsíc. Ale za 14 dní mám kontrolu na gynde takže si s paní doktorkou popovídáme o možnostech.

kudelkabudouci
2. říj 2019

Holky prosím o radu, můj první graf na bt. Myslíte že ovu už proběhla nebo teprve proběhne?

levinstonka
2. říj 2019

@kudelkabudouci Pokud budou i dvě následující teploty vyšší jako ta dnešní 36.5, odhadovala bych ovulaci na 13 DC, max. 14 dc

kudelkabudouci
2. říj 2019

@levinstonka dělala jsem si i ovu testy a na 13dc a 14dc jsou čárecky na testu minimální 😞

levinstonka
2. říj 2019

@kudelkabudouci Tak když vidím ty ovulační testy tak ovulace by měla teprve dojít, já tento měsíc též takový zajímavější graf ovulací vím, že byla dle všem příznaků mezi 14-16 DC, ale fertility friend říká, že už 10 dc, nu tak uvidíme, počkala bych jak se budou teploty vyvíjet dál může znovu klesnout na par dní a pak teprve vyletí, určitě hodně napovi konzistence cervikálního hlenu 🙂

kudelkabudouci
2. říj 2019

@levinstonka no mám pocit že žádný hlen právě nemám 😮

levinstonka
2. říj 2019

@kudelkabudouci Tak pokud zatím není tak teprve bude 🙂 tak čekat a čekat my to tento měsíc prokoučovali ☹

ebak
2. říj 2019

@kudelkabudouci myslím že teprve bude, uvidíš, jak se vyvine teplota i hlen🙂

ebak
2. říj 2019

@doctusovka nádhera, gratuluji 😉

ebak
2. říj 2019

@kudelkabudouci a na grafy je dobrá tato diskuze, jsou tam odbornice, takže se můžeš poradit i tam: https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/grafy-bt-vlozte-sve-taky/

kudelkabudouci
2. říj 2019

@ebak
@ebak dekuju moc

zizibou
3. říj 2019

Tak jsem to nevydržela a ten digi test jsem koupila 😁🙈. Je to teda docela drahá srandička na to, že to tam ani nevydrží. Ale docela mě to pobavilo 😅

doctusovka
3. říj 2019

@zizibou a co ti ukázal? 😁

zizibou
3. říj 2019

@doctusovka 2-3 týdny od početí 😉

ladunka111
3. říj 2019

@zizibou super, stejně jako me..

hanka858
3. říj 2019

Tak já nevím holky, včera jsem dělala test (koupila jsem po praci a nevydržela do rána) a jen jedna čárka :(
Pořád mě bolí podbrisek a malinko mě začínají bolet prsa.. Do ms 6 dní.. Ikdyz ms nemám pravidelnou, ale zhruba 25-26dni..tak možná koupím ještě zítra a testnu v sobotu ráno nebo už počkám jestli přijde ms.. Jen je mi divné, že už mě týden bolí podbrisek a záda..
Když mě podbrisek bolel, tak max 2dny před ms a možná ani to ne a někdo to přišlo bez jakékoli bolesti..
Jak jste na tom vy?
Nějaká nová tehulka? 🙂

ebak
3. říj 2019

@hanka858 já myslím, že na příznaky a čárku na testu by bylo brzy...já teda měla příznaky ukázkové a byly vsugerovane😀 ale uvidíš, třeba čárka v sobotu bude😉

teplaka1
3. říj 2019

Hezký večer,co.myslíte je to tam?Jsem 12dpo.test modrý dnes a plastovy včera..Myslite ze muzu být klidná?MS mam mít za 3 dny a bolí mě teď v podbřišku..Mám strach..

nina004
3. říj 2019

@teplaka1 Ja si myslim, ze bat sa nemusis. Mas dve rozne znacky testov, kazdy moze reagovat inak. Ciarka je na oboch.

eliskaamichal
3. říj 2019

@teplaka1 ahoj ja si myslím že to tam je. Že se můžeš radovat. Mě taky bolelo v podbřišku. A bylo vše v pořádku 😊 tak držím pěsti 🍀

teplaka1
3. říj 2019

@nina004
@eliskaamichal děkuju,spíše bojím abych nedostala MS a neodeslo to..😔

eliskaamichal
3. říj 2019

@teplaka1 budu držet palečky aby bylo vše v pořádku... Mě se bohužel nezadarilo ale z jiného důvodu.... Ale první 4 měsíce byli úplně v pořádku. Pak bohužel ZP, už podruhé ale mě zjistili Leidenskou mutaci to byl ten důvod. Tak žádný stres, myslet pozitivně a uvidíš vše bude v pořádku 😘

ladunka111
4. říj 2019

Ahoj holky tak Hcg stouplo za 3 dny o cca 500 jednotek.. V pondělí 52 a ve čtvrtek pres 500 tak snad dobrý..

nina004
4. říj 2019

@ladunka111 Super 🙂 tak drzim prsteky nech je cele tehotenstvo bez problemov 🙂

nina004
4. říj 2019

@julinecka24 Ahoj, ako pokracujes? Skusala si este testovat? Alebo uz dosla MS?

ladunka111
4. říj 2019

@nina004 děkuji.. Uz mam dvě tehu za sebou bez problémů, tak tentokrát tomu určitě bude stejně!

Strana