Snaženíčko o mimi od února 2013
Ahojky,taky jste na tom jako já? Od února by jsme se chtěli začít snažit o druhé mimi.Máme doma už 4 chlapečka.Snad se brzo zadaří 🙂
Holky, moc díky za podporu! Zítra se určitě ozvu, co ukázal testík 🙂 J
á jsem si ovulaci nikdy nepočítala, jen jsem "hlídala" čas, kdy by to mohlo vyjít, věnovali jsme tomu každý druhý večer daného období a pak už jsme "jen" čekali, jestli jo 😉
Ale říká se, že normální je otěhotnět do půl roku, takže vám všem moc držím pěsti a nedělejte si z toho starosti, z okolí to znám- čím víc se na to dva soustředí, tím hůř to pak jde...
Takže pozitivní mysl a půjde to samo 🙂
Náhodou jsem objevila tuhle diskusi... Na konci ledna jsem vysadila HA a dnes podruhé pozitivní test 🙂 Jsem z toho ještě trochu přepadlá, nečekala jsem, že se to povede tak snadno a rychle vzhledem k mému věku (36). Ale při prvním těhu před 2 lety to bylo to samý. Dost se bojím toho, jak to s tím naším 16-měs. diblíkem budu zvládat.
@janul_iii Paní doktorka potvrdila těhotenství.. Fazolce je asi 4 - 5 týdnů (podle poslední menstruace). Příště ji uvidím až za měsíc.. neumím si představit jak to vydřím :o( :o))
A zakázala (nebo spíše nedoporučila) nám svatební cestu v teplých krajích (na počátku těhotenství je to asi opravdu risk), takže se budeme ruku v ruce procházet po českých horách :o)
@carolineg1 Ahojky!!!!🙂 Neboj se, vyjde to nebo nevyjde, pořád jsem tady ještě já😀 Já mám mít ovulaci za asi týden a něco a nebo dva týdny, minule jsem měla rozházený cyklus, tak jsem zvědavá, jaký bude tento🙂 Těším se!!! Dneska jsem už trochu trénovali, luxusní:-P
Holkám snažilkám, kterým se tady už povedlo, moc moc moc gratuluji, paráda, že to vyšlo tak brzo! <3
vlastně vy už snažilky nejste, jste nastávající maminky🙂
papa🙂
@sarriku no jo jsem ráda že tu nezbydu uplně sama🙂 ja trenuju pořád 🙂 ale s tím cyklem to mám taky různé...
@carolineg1 tak se budeme navzájem podporovat, ale jestli můžu doporučit, na modrýho koně choď co nejmíň, nebudeš na to tolik myslet, začneš si hledat jinou náplň času atd.. 😉. Třeba já jsem dneska vyšívala :D
@sarriku já byla na poledance :D trošku náročnejší ale zvládám to a baví mě to, viz foto v profilu 🙂
Holky, moc ještě jednou gratuluju, potvrzení od Dr. i k pěknému testu. Mně je dneska tak zle, na omdlení, že si ten test i s rozjetou menstruací snad ráno udělám. Co to sakra je? Ach joo. Včera jsem si zacvičila, ale proč mě bolí břicho?
Ahoj holky jsem zpět v plné síle! Zítra to bude už 3 týdny po samovolném potratu a tělo začlo už minulý týden fungovat. Jsem moc ráda, že jsem nemusela do nemocnice a můžeme se začít hned snažit a vlastně už se zase snažíme 😀 . Psychicky jsem víc v pohodě než před tím prvním snažením, asi tomu dopomáhá fakt, že vím, že jsem schopná otěhotnět 🙂. Neměřím, netestuju, tak snad moje tělíčko začne hezky spolupracovat a bude tento popotratový cyklus i ovulace.