"Snaženíčko", říjen 2011 a dál
Ahoj holky,
s manželem jsme si řekli, že bych mohla vysadit antikoncepci a začali bychom se "snažit" o miminko. Pojďte se přidat a popovídat si, ať nám ten čas rychleji utíká.. 🙂.
@gabuli202 Gabi, zajima me stejna otazka, ale mam pocit, ze jo..
Gabi, vykuryruj se, jeste je cas..cajicek, teploucko...a co delas, skolu nebo praci? A muzes zustat par dni doma?
@harley26 myslis, ze uz v nedeli? To je brzy, ne? Mne urco dorazi mrcha, takze je jeste jedno misto volne 🙂)
@gabuli202 s tim pedrem je to fakt mile 😵 😵 Velice originalni!
@heaven_angel mnam, ja take nemam rada maslove kremove, ale po tvarohu se muzu utlouct. Ukazala jsem ho pro inspiraci memu manzovi 😉
@efficenka Evi, jak pokracuje situace s praci? Oni jsou na palici, nemuzou si udelat jasno a sjednotit nazor? >Clovek je jak sasek pak, chvili doma, chvili v praci, nevi, co ma kde ppotvrdit, atd atd
Diky za flusanec, ten byl krasnej!!
@harley26 v nedeli jsme teoreticky 9 DPO, to je brzy... ja nevim, kdy mrcha otravna ma vlastne prijit..
@zzaneta pekne seznameni, jak dloho jste spolu<' <vis, co mi dela radost? Ze to jde i po internetu a vyjde to!
Budu tento mesic drzet palce 😉 A jsi v praci?
@sedivka Díky za uklidnění...🙂 Uklidnilo by mě to víc, kdybych si tím dnem ovulace byla jistá🙂 V pátek jedu na víkend na hory, tak možná udělám poslední pokus s testem v pátek a pak až v pondělí, kdyby náhodou MS nedorazila. Akorát se na těch horách půjde i do sauny, tak to holt budu muset risknout🙂 A třeba mrška dorazí a bude vymalováno.
@evik19 pribeh dava smysl, je nadherny a velmi poucny, ten by patril zverejnit nekam do casopisu, aby si to lide uvedomili, proste jsi to presne napsala. Clovek si neuvedomuje nekdy, co je blbost a co je dulezite, souhlasim, preji vam jen to nej nej a hodne zdravicka a malyho prdolku co nejdriv!
Rozdávají se fusance? Tak to já chci taky 🙂 My se s manželem známe odjakživa. První kontakt byl ve školce, kdy jsem ho neměla vůbec ráda a přitom... já nevím, byla jsem malá 🙂 a pak to tak nějak přicházelo samo, hrozně se mi líbil. Ale začli jsme spolu chodit až mi bylo 16. Prostě jen náhodou jsme si začli povídat na diskotéce, když jsme u stolu zůstali sami dva. Zasnoubili jsme se v květnu 2010 a v červnu 2011 jsme měli krásnou svatbu. Teď ještě dodělávám školu a pak bych ráda co nejdřív na mateřskou 🙂
@sedivka No ta už tu měla být...ale mám to celé jaksi rozhozené:-/ Nevíte, jestli dostanu MS, kdyby byl třeba tenhle cyklus anovulační?
@kora1 Díky, to stejný přeju i já vám...Však taky od té doby, co byl můj nemocnej tak, že jsem se bála, že mi umře, taky skoro nic jinýho lidem nepřeju, jenom zdraví, zdraví a zase zdraví...To ostatní vždycky přijde🙂 Tak pa, musím letět k té zubařce...
@zzaneta Super příběh, můj bratranec se se ženou seznámil taky na inzerát na netu a fakt bych těžko hledala lidi, co by se k sobě hodili víc...Mně je hrozně sympatický, jak jste se holky nebály a hned se sestěhovaly, to jste si musely být hrozně jistý....Já bych to po měsíci známosti nezvládla asi vůbec s nikým...Ale znám spoustu takových párů, kterým to pak klape celej život, takže nač to odkládat, že?🙂
@evik19 Právě, spousta lidí nám říkala: Tak brzy? a ťukali si na čelo, ale proč to odkládat. Kolikrát se páry nastěhují společně po 3 letech a krachne jim vztah protože spolu neumí žít. Navíc my to ani neřešili, byli jsme oba u rodičů, chtěli jsme od nich, bylo nám hezky (byli jsme strašně zamilovaní) a tak jsme šli do toho 🙂 Nemuselo to vyjít, ale vyšlo a já jsem moc ráda. Vždycky když někomu řeknu že manžel je pražák tak se leknou, ale on je takové zlatíčko. Je hodný a k tomu i Hodný 🙂
Tak my jsme se seznámili na inzerát přes internet před 6 lety a poměrně brzo se teď už manžel nastěhoval k nám,bydleli jsme u našich,nechtěla jsem se stěhovat dokud nedostuduju. No a po škole jsem se odstěhovali do podnájmu,po roce koupili byt,po dalším byla svatba....tak doufám,že na mimčo nebudeme čekat rok 🙂
My jsme taky známost na inzerát přes internet 🙂 před devíti lety jsem byla chvilku sama po jednom rozchodu a nějak ne a ne narazit na někoho v mém okolí, kdo by mě zaujal, tak jsem si dala inzerát a shodou náhod a osudu jsem si vybrala právě svého budoucího manžela 😀 . Chodili jsme spolu 3 roky, než jsme se sestěhovali, pak byla trošku krizovka - právě, jak jsme se spolu učili bydlet (manžel je jedináček) a pak po dalších 5 letech mě požádal o ruku a loni jsme se v červnu vzali 🙂
@petanevesta jé, promiň... tfuj tfuj tfuj 😵
@heaven_angel v nedeli budu 9 DPO - takze je to asi brzo, ale manzel ma ten den narozeniny, tak si rikam, kdyby nahodou 🙂 Jak sem videla obrazek toho dortu, tak me slo hlavou, jeee, to je fotka z ultrazvuku :D jak to bylo v malem ten dort .))
@kora1 🙂)) neboj, uz na tebe nezapomenu!!!! Ja sem taky v praci, dneska tu mam velikou pohodu, prave sme meli s klukama z prace svacinu 🙂 Krasne tu snezi, jak v pohadce. Co planujete na vikend? My to budeme mit narocne, chystame se v patek i sobotu plesat, mam v planu nepit - kdyby nahodou, tak doufam, ze v nedeli nebudu nastvana, ze sem nepila zbytecne, jestli jo, tak si otevru v nedeli flasku na zklamani 😀 a co delas v praci?
@petanevesta Jééé, já taky zkoušela vyloženě seznamku ale to byla tragédie 😀 Koukám že už jste spolu pěkně dlouho. A je fajn že jste se naučili jak spolu žít, spousta párů na to ztroskotá. My měli svatbu v červenci 🙂 Kde jste to měli?
holky, myslíte že vadí v těhu i bomboniéra - ta čokoládová s višněma a alkoholem ? mám na ni strašnou chuť, ale je tam 5%alkoholu 😠
Ahoj holky, tak se zase hlasim 😉 Vcera jsem si konecne koupila tu listovku - jedna tabletka ma 400mg a ma se brat jeden denne - na krabicce je napsane - kyselina listova pro tehotne zeny na prvni 3 mesice...je tam tedy 90 tabletek a stalo to 7 euro, byla jsem celkem mile prekvapena, cekala jsem palku asi jako za ten tehu test 😀
@heaven_angel teda mas manzele sikulu, takovej krasnej dort co upekl! Jak chutnal?
@evik19 drzim pesti at MS nedorazi! Na testovani je asi brzy, tak jeste vydrz!
Ty jo @holky cetla jsem kolik z vas se s manzelem/pritelem poznala pres internet, to je neskutecny 🙂 Ja zadny par seznameny pres net osobne neznam 😉 A i dneska posilam vsem snazilkam velky tehu flusance 😀
@zzaneta jeee my se taky poznali na chatu 😀 akorát my spolu začali bydlet "víkendově" až někdy po třech letech, protože jsem byli oba na VŠ...jinak jsme byli u rodičů, neutáhli bysme to finančně i když jsme měli každej práci na půl úvazku....pak když už skončil manžel tak to šlo...no a já dostudovala teprve předloni na podzim...
Prave jsem se docetla, ze by se v tehotenstvi nemel jist tunak v konzerve 😲 Je to pravda? Ja tunaka miluju a jim ho celkem casto....

@gabuli202 pamatujes 🙂