Snažilky, jaro 2012
Ahoj holky. Které se chystáte začít se snažením o potomka na jaře roku 2012, přidejte se. Můžeme si navzájem radit, podporovat se, a tak celkově sdílet snad jedno z nejhezčích období v životě. 🙂
Ahoj holky, tak jsem se dnes dozvěděla že mi smlouvu neprodlouží, takže fakt super. Ten rok začal fakt skvěle.
Jinak vítám nový snažilky 🙂
@leni13 Tak jsem byla dnes poprvý a super, bavilo 🙂 je to strašně přirozený pohyb. ve středu se chystám zas.
Také vítám nově předchozí. 🙂 se začínáme pěkně rozrůstat, jen tak dál...
Ahoj holky, koukám, že tady řešíte cvičení, já chodím občas do fitka, párkrát jsem byla na spinnningu a tam už mi nikdo nedostane nikdy 😝 Za boha jsem to nemohla ušlápnout a nejhorší bylo, když jsme musely ject ve stoje. Normálně se mi z toho začala točit hlava 😠 Nechápu, jak to ty ostatní můžou v pohodě ušlápnout. Docela často chodím na Zumbu - ta je úplně skvělá a na ten H.E.A.T už jsem taky koukala, docela mi to láká, tak to asi prubnu. Potřebuju nějak dostat ze sebe ten stres z toho našeho zlobidla 😀 Nejhorší je, když přijdu z nějakýho cvičení, tak si říkám, že už bych pak neměla jíst a buch!, narvu se pomalu vším, co mi pod ruku přiijde 😠 🙂 Jojo, mám hotl slabou vůli.... 😅
cauky holky, chci se zeptat, s pritelem se snazime o miminko, dnes jsem si delala tehotensky test, mam spozdeni 2dny, a vysel mi pozitivni, teda jedna carka byla slaba, myslite si ze by uz konecne usmalo stesti? 🙂
kdy jsi měla poslední menzes?
janek83@ 😅 😎 já vím... Ale aspoň starat se o sebe člověk musí...myslím tím, že je dobré se na těhotenství pomalu připravovat a nehuntovat tělo alkoholem a cigaretami, nebo já nevím...špatným stravováním 😉
tady je to hezky vypsaný, mrkni
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
tak to už si dovolím gratulovat😀
tak to potom dekuju 🙂 klidnejsi budu az mi to rekne doktor osobne ve ctvrtek 🙂 🙂
ahoj holky, taky se k vám přidám, snažíme se asi od prosince, ale to bylo jen jednou asi v půlce měsíce, ted už je to trochu víc, tak uvidím, kolem 17. to mám dostat
mezi svátkama jsem byla u dr. a těhu jsem nebyla, ale potom jsme to zkusili dvakrát take uvidím, ale dneska jsem byla na kontrole(chodím kvůli cystám) a dr. nic neříkala, ale možná, že ještě nebylo nic vidět, měli jsme sex 5. a 8. tak si myslím, že kdyby něco tak je to ještě brzy na to aby to šlo poznat
Ahoj holky, tak už to je týden... a menzes pořád nikde. Jen trošku špiním. Nevim jestli si mám jít pro test, nebo se to ještě nějak srovná a byl by to jen planý poplach. Žádný změny na sobě nepozoruju....

@leni13 nazdárek🙂 A jo, už bych taky měla něco začít zobat, u Fífy jsem brala Femibion, tak se ještě musím rozmyslet do čeho půjdu....