icon

Snažilky prosinec. Podělíte se o své zkušenosti?

barusmackova
26. lis 2019

Ahoj hledala jsem nějakou vhodnou skupinku a na nic jsem nenarazila....je tu někdo kdo se snaží o miminko aktuálně a kdo by se rád podělil o své zkušenosti...
Já už jsem mámou tří dětí....
Holčina 10let a dvojčata kluci 6 a půl let

eliskaamichal
1. led 2020

@baarus21 určitě bude vše v pořádku... Dej pak vědět. Já bych na to strašně ráda nemyslela, ale......

baarus21
1. led 2020

@eliskaamichal chápu 🙂 ono to určitě vyjde neboj 🙂 ta psychika je mocná no....kolikrát to fakt chce se zaměstnat něčím jiným, ale chápu, že je to dost těžký. Kamarádi se snažili 5let..byli i dvakrát na umělém a nic....pak začali stavět barák, takže měli úplně jiné starosti a najednou bum...podařilo se přirozeně 🙂 ted v únoru mají rodit a vše je v pořádku 🙂 🙂

barunka1408
1. led 2020

@baarus21 ahoj a jak ti zatím je? Já si udělala jeste výlet na gyndu minuly týden trápila mě asi kvasinkova infekce. Tak jsem bublinku aspoň viděla
Zase. Jinak co počítám jsem asi stejně jako ty. Dneska jsem si říkala ze už se cítím fajn a odpo mi bylo zase mizerne. 🙄

eliskaamichal
1. led 2020

@baarus21 už jsem prisla o 2mimi teď je to půl roku co jsem měla ZP v 13tt... Dnes bych měla první termín porodu. 😢😢 Vím že se to povede jen to čekání je šílený, každá okolo mě těhotná. No ale snažím se myslet pozitivně 😉..

nat
1. led 2020

@baarus21 v 6 týdnů ☹ jsem ráda že si s tím tělo poradili samo a můžeme se zase snažit.Vim že to bylo brzy ale tak nějak mě to vzalo ☹

baarus21
2. led 2020

@eliskaamichal to je mi fakt lito 😔 ale hele asi pro ne jeste fakt nebyla vhodna doba 😊 jak rikas, to cekani je sileny, to jo (hnus) ale prave proto to chce jinou zalibu aby ses z toho prave uplne nezblaznila no

eliskaamichal
2. led 2020

@baarus21 to je pravda. Až to přijde budu šťastná. Jen teď to dost bolí

mzacikova
2. led 2020

Holky, jak jste na tom? Já asi dva dny zpoždění (každá aplikace to ukazuje jinak😁, ale většinou přijde 27. den, takže 2 dny by seděly), test nemám, nejdřív koupím zítra dopoledne. Jestli byla ovulace toho 18. netuším, vůbec jsem ji poprvé nepocítila. Bolesti žádné nemám, jen obličej jako ve 12. 😤😁

eliskaamichal
4. led 2020

Ahoj Holky tak jak se máte? Já jedu 24.1 na gynekologii jelikož jsem už druhý měsíc nějaká rozbitá. Ovulace žádná a opět jsem začala spinit 11 dní před MS.. Na vložce nic ale pokaždé na wc na papíře ano. Nikdy jsem to neměla až teď 2 mesice ano. Tak jsem na to zvědavá 🙏

piggy123
4. led 2020

@eliskaamichal přeji dobré pořízení! Děláš si ovulační testy či měříš teplotu? Jak si zjistila, že si neměla ovulaci?

eliskaamichal
4. led 2020

@piggy123 ahoj dělám testy a ani jeden pozitivní. Jen slaboucke duchy. A ani mě nebolel spodek jako jindy. 🤷‍♀️ Ani hlen nic. Jinak jsem to na sobě vždy poznala a test byl i pozitivní. A teď 2 mesice nic. A do toho ten MS no jsem z toho blázen

piggy123
4. led 2020

@eliskaamichal divný, divný 🧐 Snad ti dorazí menstruace co nevidět 🤞
Nedávno jsem měla taky cyklus hrozně dlouhý 45 dní a šla k doktorce, protože jsem taky nezaznamenala ovulaci. Mám nepravidelné cykly. A pak jsem začala pít kontryhel a hned první cyklus přišla ovulace 16dc a menstruace 32dc 😊 A teď mám druhý cyklus s kontryhelem a ovulace byla 15dc a na měsíčky čekám. Měly by dorazit (ale doufám, že nedorazí 😊 ) za týden.
Až ti dorazí menstruace, zkus taky kontryhelový čaj 🙂

eliskaamichal
4. led 2020

@piggy123 ja jsem měla do teď pravidelný cyklus 28dni +-2 dny což je normální. I po ZP jsem to dostala za 5tydnu a pak normálně. Ale tyhle dva měsíce 🤷‍♀️🤷‍♀️ a to jsem se radovala že mám dóm chlapa že to snad vyjde. No tak nic 😔. Tak uvidíme co mi řekne doktorka

piggy123
4. led 2020

@eliskaamichal aha. Tak pokud byly pravidelně, tak honem na gyndu! Čekat až do 24.1. to je dlouhá doba! Dřívější termíny nejsou?

eliskaamichal
4. led 2020

@piggy123 bohužel ne e.... Musíš vydržet

marketf
4. led 2020

@sweetyinka a ho ok, díky za podporu. Prosince byl vážně náročný a já neměla čas na to naše snažení myslet a výsledek se snad dostaví.. Mám 1 den zpoždění a hezkého ducha viz foto. Snad se mrcha zítra nedostaví 😇😑

baarus21
4. led 2020

@marketf to uz bych rekla, ze je pekna carka a zadny duch 😊 urcite bude silit a bude vse v poradku 😊😊🌷 gratuluju

marketf
4. led 2020

@baarus21 no zatím se bojím na to moc nemyslet dokud si nebudu jistá že MS nedošla a že čárka sílí.. Ale i tak mám vnitřně radost 😊

zarych
4. led 2020

@marketf Tak to se nenechte odbýt. Zkuste donutit dr. případně o hormonální profil. Mě, kdyby ho dr. po 7m snažení neudělala(to jsem chtěla už o 2měsíce dřív),tak bych doteď neměla dcerku. Neměla jsem ovulaci. A to se zjistilo právě hormonálním profilem.

eliskaamichal
5. led 2020

@zarych to asi mělo být pro mě. Teda myslím si. Vše mám teď zapsaný aby to viděla. Nikdy jsem to takhle rozházené neměla. Až teď ty dva měsíce. Jediné co byl problém 2x jsem otěhotněla. 2 roky zpět SP a minulý rok v červnu v 13tt ZP. A jediné co zjistili byla Leidenska mutace. A do teď jsem měla MS i ovulaci. Tak uvidíme co mi řekne. A zda mě někam pošle. Ale uz chci aby se mnou něco dělali přece jen je to první mimi a bude mi 32let 🙏😔

martib
6. led 2020

@marketf hezký, drzim palce 🙂 mě se dneska dostavila, tak treba příští měsíc už na tom budu stejně 🙃

piggy123
8. led 2020

Tak a je to v pytli. Dneska se mi v noci zdálo, jak si dělám 4 různé těhotenské testy a všechny byly pozitivní 😊 Menstruace by měla dorazit o víkendu. No, i když zásadně netestuji před termínem, tak ty sny mě vážně “přemluvily” a ráno jsem si udělala test. No a samozřejmě negativní 😔

baarus21
8. led 2020

@eliskaamichal
@piggy123 ahojte holky. Tak jsem byla v pondeli na utz. Nebilo nam srdicko 😔 revizi jsem odmitla, tak za 14dni kontrola jestli to vsechno odeslo samo. Zatim se teda nic nedeje no. Tak se k vam mozna zase pridam kvuli dalsimu snazeni.

piggy123
8. led 2020

@baarus21 to je mi moc líto 😔 Budu doufat, že vše odejde a proběhne bez problémů a hlavně bez bolesti a rychle 😉 Každá špatná zkušenost nás dělá silnějšími 💪

baarus21
8. led 2020

@piggy123 díky 🙂 já taky doufám....v srpnu jsem taky potratila, tak vím co čekat...na revizi se mi fakt nechce. Ikdyž popravdě pořád doufám, že za těch 14dní už doktor tlouct srdíčko uvidí no....takový poslední plamínek naděje

eliskaamichal
8. led 2020

@baarus21 to je mi moc líto. Vim já ti je. Snad bude vse v pořádku. A poslali tě na genetiku nebo někam ať se ví proč????? Myslím na tebe 😘

baarus21
8. led 2020

@eliskaamichal no doktor mi o te genetice rikal, ze by bylo dajn, kdybysme tam sli. Rekla jsem mu, ze to zkusime do tretice a kdyz to zase nevyjde, tak na tu genetiku zajdem. On s tim souhlasil a pokud bych pry neotehotnela do pul roku, tak by me tam poslal i tak....

eliskaamichal
8. led 2020

@baarus21 bylo by to lepší, vezmou vám krev a věděli by jste co a jak. Mě přišli na toho Leidena. Ale pořád nic stejně.. Teď pojedu na gyndu jelikož jsem nějaká rozbitá a už mi z toho hrabe 😡😡. Myslím na tebe.

piggy123
8. led 2020

@baarus21
@eliskaamichal
Já si myslím, čím dřív, tím líp - čím dřív udělají nějaké vyšetření, tím líp (a dřív) najdou řešení problému.

eliskaamichal
8. led 2020

@piggy123 mě poslali hned po ZT. A zjistili toho Leidena. Ale stejně zatím nic. No a teď mě čeká další vyšetření

Strana