Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?
Přidá se někdo???
jsem blázen a jdu zkusit uháčkovat dětskou čepičku. Holky z vedlejší diskuze povídají jak je to lehké a dá se jet přímo podle návodů na netu, tak to jdu zkusit. Nemám co dělat, tak se alespoň zabavím 😉
Holky, já jsem už fakt zoufalá. Dnes jsem 11DPO, 25dc - mrcha chodí kolem 30DC. Ráno jsem zkoušela testík a nic - nestihla jsem 1.ranní moč, musela jsem doběhnout pro testík do lékárny a testovala jsem teda o půl hodky později a testem s citl. 25. Sněhobílo 😢 Myslíte, že je ještě nějaká šance? 😖 Já už tomu absolutně nevěřím..
@karkulka_17 Moc gratuluju!! Ať je vše v pořádku! A šiř ty bacily prosím, jo? 😀
@alisi001 tak to bych asi neotěhotněla, kdyby byla v době ms 🙂 ale jinak si z nás děláš šprťouchlata s tou ovu 😉 nebo ona z tebe? 😉
@miky fakt to možné je. Když jsou pár hodin od sebe a obě vajíčka se oplodní, tak vzniknou dvouvaječná dvojčata. Takže když ve městě uvidíš maminku s dvojčaty holkou a klukem, tak ta měla dvojitou ovu 😀
@mochenkaa Jo, to co Leni 84 se mi bohužel stalo minulý cyklus 😢 A to jsem měla i náádherné těhotenské příznaky, jen tu druhou čárku pořád slabou. No těhotenské příznaky mám tento cyklus opět, už 5. den a čárku žádnou. Dnes mě bolí břicho jako bych to měla dostat, ale do ms je ještě daleko. Mrcha se mi hlásí většinou jen den předem..
Takže to by bylo, aby nebylo. Za 2,5 hodiny přijdu domů udělám OVU test a uvidím // 🙂 🙂 🙂 🙂
tak jsem začala pít ten grepový džus, takže 0,5 litru denně. Jak to tak vidím, tak ze snahy o mimčo si pěkně udržuju pitný režim. Ráno a večer 0,5 l kontryhelového čaje, pak ten džus a ještě si půjdu koupit ten maliníkový čaj. To abych z wc ani neodcházela 😀
@kd23
@alisi001
@leni84
@miky
Tak jsem holky byla u té dr. V děloze už tedy nic není,ale ve čtvrtek musím ještě na kontrolní HCG,jestli to leze dolů a v pátek znovu k dr. na ultrazvuk. Kdybych prý začala víc krvácet,nebo měla velké bolesti,tak mám pádit do nemocnice. Ty bolesti mám ale teď šílené,jak mi tam jezdila tou vaginální sondou ☹! Jinak jsem se jí hned ptala kdy se tedy můžeme znovu snažit o mimi a její odpověď mě docela zarazila 🙄,řekla mi že tak za 4 až 6 měsíců,až se pořádně vyhojí ta děložní sliznice. Tak to nechápu,když mi nemusdí dělat tu kiretáž,proč až tak pozdě,to rozhodně nevydržím po tak bolestné zkušenosti. ☹ ☹ ☹

@kd23 jé, to jsou dobré zprávy
na svatbu už se těším, snad nebude pršet v sobotu, ale takové počasí jako je dnes by mi bohatě stačilo 🙂
u mě MS už skončila mrcha jedna, takže teď čekám, jestli to bude jak minule tak ovu teda bude pátek - neděle, takže svatební noc by mohla vyjít....tak na mě myslete a držte palce.
Po svatbě frčíme na dovču, takže tu tak 14 dní nebudu, tak doufám, že až se vrátím, tak tu budou samé těhulky 😉
Zase musím na schůzku a dodělat tu spoustu věcí, takže se loučím a příště se ozvu už jako vdaná paní!! 😉
pa
@karkulka_17 gratuluju!!! a šup, plivej bacily na nás všechny 🙂
@leni 84 neboj se nic, září je přeci naše 🙂