Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?
Přidá se někdo???
holky tak včera večer jsem měla děsnou bolest hlavy ted mě to chytá znovu a k tomu je mi divně od žaludku myslela jsem že je to z hladu tak jsem se ted najedla a je to ještě horší ☹ asi to bude tlakem nebo co žalude na vodě jako bych celou noc pařila 🙄
@mihaji no u nas nikdo zadny nema jen maly chitil chvilkovy nejaky no sme rada ze uz jje za nami a kocky my bylo lito:( ale tak vzala si ji prababi a je na zahrade takze je ji lip vzdy rikama le bylo mi to lito protpoze kdyz sme se pristehovala do vyskova za pritelem tak sme tu nikoho neznala a po dvou mesicich sem otehotnela a poridila si kocku a ta semnou byla porad doma kdyz byl pritel v praci ve 4 mesici tehuleni sem musela zustat na marodce az do konce kvuli komplikacim a abyl to jedinej kdo byl vzdy semnou pritel robil od rana az do vecera a tak vzdy rikam kocku bych nevimnenila za nic na svete a pak kdyz sme ji davala pric mi to srdce rvalo a kdyz byl malej uplny miminko tak nase kocka porad u neho lezela a tychyne taky mela plno kecu a kdesi cosi sem ji vzdy rekla svoje a byl klid no od ni je klid vlastne furt bo dela mrtveho brouka:D
ten kun mi prosad blbeneeeee 😠 😠 😠 ☹
@alisi001 Prosím tě a ta zelená čára v případě proběhlé ovulace se vyznačuje automaticky? Minulý cyklus mně to zeleně nic nevyznačilo (viz odkaz), a to si myslím, že ovu proběhla. Nebo to mám nějak nastavit na womenzone????Díky moc.

@miky No tak to máš úplně ideální, protože ji znovu už nechytneš. To je lepší, než když ji člověk nikdy neměl, takhle ti už nebezpečí nehrozí vůbec.