Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?
Přidá se někdo???
Krásné ráno🙂 Včera teda byla buřka u nás, ale potřebovalo to už spláchnout
@martinan4 Jee moc gratuluju, poplivej prosím i mě a nešetři😀
@elvis12 Stejně se doporučuje spíš obden a spermijky v těle v poho vydrží. Takže to budete mít akorát 😉
@miky Já si říkala, že pokud MS nepřijde, zkusila bych v pátek ráno. Jdeme na svatbu, tak abych věděla, zda pít nebo nepít. Přijde mi to ale vzhledem k tomu, kdy byla ovu, docela brzo. Co myslíš? Kdy bys to zkusila ty?
dobré ráno snažilky, my dneska takto http://www.fertilityfriend.com/home/2b1b47 .Moc bych si přála, aby to byl pokles před ovu, ale mám takové tušení, že na ní je ještě času habaděj 😉
@alisi001 No tak to bych taky chtěla říct😀 Tento měsíc zkusím nic moc neřešit, ale tulinkovat se tak 3 krát týdně a tím bych nemusela řešit plodné a neplodné dny, tím že ta MS není pravidelná tak se to těžko určuje☹ Tak snad nebude manža stávkovat 😀
Všem novým těhu moc gratuluji🙂 a prosím pěkně nás všechny poplivejte a pořádně, nešetřete 😀
Dobre ráno Všem. Stále špiním již 4den, jak se do dvou dnů nerozjede asi zkusím test, a když bude poz. zajít k dr. co myslíte? jsem 26DC
@anabella_lee jak říkám je to možný 😉 každému to ukáže jinak
@elvis12 No tak to je super že máš takový pocit🙂 já ho měla taky a nevyšlo, ale nevadí snad příště🙂 Tak budu držet palečky ať zklamaná nejsi🙂 Ale to je každá když to nevyjde a příjde MS....
@alisi001 No to máš pravdu no, je to idividuální....
krásné dobré ráno všem...u mě to dnes vypadá na 1DC... ☹
@mihaji Přesně tak...Bohužel nějak nemám kladný vztah k alkoholu a on kdysi pil docela hodně...No a teď když chtěl svatbu a dítě myslela jsem si, že to bude jiné, ale od doby co jsme se zasnoubily je to pořád stejné někdy i horší...Pak když něco řeknu, je to normální,že se jde bavit..V poslední době skoro každý den a v pátky a soboty..No to nemluvím..Měla jsem jinou představu o vztahu dvou lidí a když to vidím kolem sebe, jak jsou k sobě pozorní atd...U nás to tak bylo teď ne...Já jsem ze začátku taky teda vyváděla a věřím, že to nebylo lehké vydržet se mnou...Jen teď už nevím jak dál....☹
@anabella_lee no jo, to je asi každá začnající snažilka tak nadšená,. že ten pocit má 😀 uvidíme. Zakázala jsem si myslet na to, že by to nešlo. Četla jsem knížku o tom,jak si správně přát, tak to aplikuju a uvidíme...
dilemma .................//.....................................................................................................KVĚTOSLAVA 23 let ..
karkulka_17.....4tt..//....( Femibion 800)....................................................................PETRA 29 let ..
sarana................//.........................................................................................................ŠÁRKA 29 let....
martinan4 ............// (Calibrum babyplan)......................................................... MARTINA 28 let ......
kammka...............6.9.2011 // listovka.................................................................Kamila 35 let
mishule12.................54DC (listovka a maliník)............................................................ MÍŠA 26
ninucha.......................44DC ( listovka)..............................................................................NINA 28 let
tumik............................39DC................................................................................................MARTINA 28 let
michala82...................36DC (Clostylbegyt a Prednison)
petulak1988................36DC (clostylbegyt a urogestan).................................................PETRA 23 let
makak32 .....................35DC.................................................................................................MARKÉTA 32 let
pajule ...........................34DC (femibion a kontryhelový čaj)..................................................PAVLA 29 let
chalotka .......................33DC...............................................................................................PAVLA 32 let
foaji ...............................33DC( Gynex a Kontryhel)..........................................................ALENA 21 let
kammka........................31 DC(listovka)...............................................................................................KAMILA 35 let
joeyne ..........................30 DC(listovka)...............................................................................IVANA 34 let
baptisia........................ 29DC(listovka,Duphaston,Befoli,Hořčík,Kontryhel kapky,pupalka ,E)....BARBORA 25 let
blazu..............................28DC............................................................................................................ZUZANA 25 let
nemo1985....................27DC.........................................................................................................PETRA 26
mihaji.............................27 DC(femibion, listovku, maliník )...............................................KAČKA 30 let
verik19.......................... 26DC (listovka,kontryhelový čaj)..................................................VERONIKA 24 let
helousek1.....................26DC (už nic)......................................................................................HELENA 30 let
peela ............................ 25DC
galigula .........................25DC
hopeful...........................25DC(listovka)..................................................................................LUCKA 30 let
kd23.............................. .24DC (listovka)............................................................................... KATKA 29 let
sarinkac.........................23DC
melliss...........................22DC(acidofolan (listovka, železo a B12) ..................................MELISA 23 let
veveruska0504.............21DC..................................................................................................VERONIKA 27 let
miky.................................20DC (listovka a kontryhelový čaj)...............................................MIRKA 30 let
stares..............................20DC(listovka)................................................................................MIRKA 27 let
pejullka............................20 DC...............................................................................................PETRA 26 let
carrynka..........................19DC ( listovka ).............................................................................KAROLÍNA 27 let
bujanda..........................18DC (Calibrum babyplan)...........................................................LENKA 27 let
ili08 .................................16DC (listovka)............................................................................. ILONA 28 let
hankamamka................16 DC (listovka)...............................................................................HANKA 31 let
meea...............................16 DC
alisi001..................... .....15DC (listovka a Calibrum babyplan).........................................ALENA 32 let
mochenkaa....................15DC (listovka a Calibrum Baby plan, )..................................GABČA 23 let
markitka ..........................14 DC.............................................................................................MARKÉTA 27 let
elvis12 .............................12 DC(listovka)...............................................................................EVA 27 let
beta.m..............................11DC(listovka)..................................................................................BĚTKA.22 le
luciesofi ...........................11DC(listovka)................................................................................LUCIE 25 let
kcvrcekz ...........................11DC(b-ekomplex)........................................................................KATKA 27 let
esila..................................11DC (listovka)...............................................................................ALICA 31 let
lucianas...........................11 DC...............................................................................................LUCIE 31 let
lovelylady...........................10DC...............................................................................................KLÁRA 28 let
hanulik88.................... ....9DC (listovka).................................................................................HANA 22 let
leni84................................9 DC (listovka)...............................................................................LENKA 27 let
lucik1986 .........................7DC(Femibion 800 )....................................................................LUCKA 25 let
baibies........................ ..6DC (Mamavit)....Snažení odloženo o měsíc na doporuč Mudr(po laparce).....IVETA 24 let
ange_de_la_morte.........6DC(Double X)..............................................................................LENKA 21 let
kucirlib...............................6 DC(kyselinu listovou a kontryhel.).........................................LÍBA 28 let
tynka89.............................5DC(listovka)...............................................................................KRISTÝNA 21 let
anabella_lee...................3DC (listovka, Calibrum baby plan)..........................................RENČA 27 let
mahonia...........................2DC (listovka, kontryhelový čaj)..................................................IVČA 27 let

@kcvrcekz Ahojky, mrzí mě, že máte takové problémy. Takže jestli dobře chápu, vadí ti, že chodí často do hospody a kvůli tomu se hádáte?
@elvis12 Ahojky, třeba je to blížící se ovulka. 😉