icon

Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?

baibies
29. črc 2011

Přidá se někdo???

miky
16. srp 2011

@alisi001 já to vidím na tu ovulku, takže dneska večer nevysedávat dlouho u TV a s manželem máte o zábavu postaráno 😀

baibies
autor
16. srp 2011

tak já mám taky ted ovu, ale doporučení od doktorky ještě měsíc počkat.. ale to uteče....

mautas11
16. srp 2011

ahoj, tak dnes jsem 14DC a normálně jsem začala dnes krvácet(nikdy se mi to v půlce cyklu nestalo) může to být třeba způsobeno pregnylem ale z minulého měsíce?? nebo taky z nějakých nervů??

alisi001
16. srp 2011

@miky no dělala jsem si testík a nic tak uvidíme zitra rano jestli se něco pohne 😀 každopádně sexík bude kdyby náhodou 😀 uvidíme jak na tom budu ráno s teplotkou 😉

mochenkaa
16. srp 2011

@baibies mě se zdá, že se to táhne jen od ovu po ms, jinak to hrozně letí 😀
@alisi001 hlavně to nepodcenit když by test kecal

miky
16. srp 2011

Holky dneska se s vámi loučím. Akorát jsem se vrátila z powejogy a jsem KO a co je nejhorší honí mě mlsná, takže to co jsem pracně vypotila na hodině cvíča teď doženu sušenkou 😀 😀
Ahoj zítra 😉

miky
16. srp 2011

@alisi001 možná je to tento měsíc nějaká maskovaná ovulka a hraje si s vámi na schovku 😀 😀 😀

hankamamka
16. srp 2011

dievcata a vasi muzi ochotne spolupracuju, ked mate ovulaciu? mne pride, ze to neviem naplanovat, aby sa nevytratila romantika, neha ... a aby sme si tiez pracovne a ine povinnosti naplanovali tak, ze mozeme a chceme obaja... ake su vase skusenosti?

alisi001
16. srp 2011

@miky to je možný 😀

miky
16. srp 2011

@hankamamka my se tenhle měsíc snažíme první a přiznám se, že ovulku jsem hlídala jako čert 😀 a přesně jak píšeš, pak se z toho stala spíš povinost než potěcha, takže v den ovu pomalu ani nic nebylo, protože na to prostě ani u mě ani u manžela nebyla nálada. Takže pokud se nám nezadařilo, tak příští měsíc musíme trošku "zvolnit" a ne až tak moc to hrotit. Je škoda si takové příjemné věci takhle kazit 😉

alisi001
16. srp 2011

@hankamamka můj manžel spolupracuje 😀 a rád až mě to překvapuje 😉

hankamamka
16. srp 2011

@miky suhlasim! toto sa musim naucit ... nehrotit to, zbytocne

alisi001
16. srp 2011

tak holky loučím se s váma zítra rano jsem tu ted si jdu užít hezký večer 😀 and toho nebude ráno moc na dočítání 🙂

mochenkaa
16. srp 2011

my jsme si řekli, že to necháme na přírodě (haha 😅 ), ale do ničeho jsme se nenutili. měli jsme štěstí, že jeho noční začaly až po ovu, takže toto bylo v klidu a hlavně já vždy v tomto období (minimálně poslední rok) měla největší chutě 🤐

bujanda
16. srp 2011

holky, ještě jsem se musela z večerního srazu s kámoškou vrátit a říct vám důležité info, hlavně pro @hankamamka aby byla v klidu.....takže ta moje těhotná kamarádka si udělala tt 3 dny po vynechání MS a byl negativní, prostě ani ň...no tak to nechala být a jelikož těhotenství neplánovala tak si další test udělala až asi za 10-14 dní po vynechání MS a až tehdy se jí objevily //, takže nic není ztracené...hlavně ať mrcha nepříjde 😉
tak ahojte a zítra zase tady

mochenkaa
16. srp 2011

holky zítra tu nebudu tak toho moc nenakecejte ať pak 2 hodiny nedočítám 😀

helousek1
16. srp 2011

@mautas11 no...tak po tom pregnylu si to nemyslím, já ho taky měla a žádné krvácení se nekonalo a dokonce i ovulace až o den později než měla.

leni84
16. srp 2011

@bujanda
Jj, to je klidně možné. Mně moje ségra říkala, že u prvního dítěte měla tři testy negativní i po týdnu vynechání ms..Ale to je spíš vyjímečný případ..Každopádně, někdy se to stát může..Takže naděje umírá poslední.. 😉 Dokud ms nepřijede, tak je pořád šance..🙂

anabella_lee
17. srp 2011

@hankamamka My se snažíme taky první měsíc, ale je fakt, že jsem si taky řekla že to nebudeme přeci hrotit, no a jak jsem si začala počítat možné plodné dny, tak jsem si je už zaznačila do kalendáře, a jelo se podle nich 😀 Je fakt že se mi třeba jednou nechtělo, či manželovi, ale to po chvilce přejde 😀 . Taky mi vadí že to není spontální a neplánované, ale bohužel, oba vstáváme brzy ráno do práce, manžel ještě dříve jak ja a to před 4 hodinou raní, a celý den lítá v práci, pak dorazí domu něco popracuje doma či jde na kolo a večer je rád když v 8 zapluje do postele. Normální bylo že tak dvakrát za 14 dní jsme se tedy mazlily, a s takovou bychom se toho miminka fakt nedočkaly 😀 😀 😀 Takže trošku řízený to být musí no, teda pokud někde není nějaký hormon, co zabraňuje početí když se jednomu z partneru tak moc nechce 😀 to by fakt potom snaha byla zbytečná 😢 😀 . Jak zvládám romantiku a to kolem? Tak snažím se pěkně obléct a pokaždé to je trošku jiné, když manžel vidí jak jsem oblečená automaticky už vstává z gauče od televize pokud tam teda zrovna je 😀 až jsem se včera musela smát že za chvili takové prádelko nebude mít asi rád ne???? 😀 😀 😀 No musí se to brát i s humorem, jinak by to nešlo. Ale baví mě to.-) Říkala jsem manželovi že kdyby se mu fakt nechtělo tak klidně řekne, že nemá cenu nutit. Nehcci to brát jako ,,honbu za miminkem,, ale připraveným je přáno no ne? 😀 Ale jinak příroda je mocná čarodějka a až to bude mít přijít tak to hold příjde......

alisi001
17. srp 2011

😀
mishule12................. 34DC (listovka a maliník)
miky............................ 34DC (listovka a kontryhelový čaj)
wer2........................... 29 DC
alisi001..................... 28DC (listovka a Calibrum babyplan)
luci_inka.....................28 DC
stares..........................27DC(listovka)
hankamamka............26DC (listovka)
bujanda..................... 25DC (Calibrum babyplan)
mochenkaa................24 DC (listovka a Calibrum Baby plan)
hanulik88.................. 21DC (listovka)
esila............................20DC (listovka)
leni84......................... 20DC (listovka)
karkulka_17.............. 19 DC
dilemma ....................18DC
anabella_lee..............17DC (listovka, Calibrum baby plan)
mahonia.................... 16 DC (listovka, kontryhelový čaj)
michala82..................16 DC (Clostylbegyt a Prednison)
mautas11.................. 16DC (Calibrum babyplan)
lucik1986 ...................14 DC
pajule...........................14 DC(listovka)
baibies....................... 14DC (Mamavit)
sarana........................ 12 DC (listovka)
martinan4 ................... 9 DC (Calibrum babyplan)
baptisia........................ 9DC(listovka,Duphaston,Befoli,Hořčík,Kontryhel kapky,Maliník čaj)
blazu..............................8 DC
verik19.......................... 6 DC (listovka,kontryhelový čaj)
peela ............................ 5 DC
galigula .........................5DC
helousek1......................5DC
kd23............................... 4 DC (listovka)
ili08 ...............................?? DC (listovka + bere ještě HA, snažení od září)
angels_woman....... ...?? DC
pajulevrtule .................??DC

alisi001
17. srp 2011

tak ja už fakt nevím 😒 dnes takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/alisi001/gra...

anabella_lee
17. srp 2011

@alisi001 No já bych nezvládla si měřit tu teplotu, za to vás holky obdivuju. Neměla bych na to nervy, a jen bych se nervovala ještě více...to už si pak raději zakoupím nějaký ten ovu test, jen o nich ještě moc nevím jak z nich něco vyčíst, moc jsem je ještě nezkoumala....

alisi001
17. srp 2011

@anabella_lee ja měřím teplotu a dělam si ovu testy ale stejně jsem ještě neměla ovulku a to jsem dneska 28 DC 😠 ale co zitra pujdu na vyvolávačku a začneme se znovu snažit

megy
17. srp 2011

leni 84 - já tam nešla jen tak. Já měla v pátek minulý týden potíže a oni si mě sami pozvali. Vím, kdy je vidět těhu na UZ 😀 a předpokládala jsem, že nic neuvidí , ale dr. měla udělat řádnou kontrolu, na kterou si mě sami pozvali - to je neomluvitelné

alisi001
17. srp 2011

@miky dnes se ukázal duch na testech za 1 kč v limitu ale po zaschnutí z něj neni nic 🙂

anabella_lee
17. srp 2011

@alisi001 ono to někdy po vysazení HA trvá než naskočí, jsem zvědavá kdy se ukáže u mě teda.....sice pobolívaní na vaječníkách mám občas, ale to může být i něčím jiným.

miky
17. srp 2011

Dobré ránko, tak my dneska takto http://www.fertilityfriend.com/home/2b1b47 , takže si myslím, že už je to jasné a já v nejbližších dnech očekávám MS
@alisi001 že by tedy konečně začali fungovat? A už jsi dneska zkoušela také klasický proužek? Tedy jak já si přeju, aby do večera na tebe jukly pořádný dálnice a nemusela být ta vyvolávačka 😉

alisi001
17. srp 2011

@miky ahoj psala jsem ti do IP DOTAZ 😉

dilemma
17. srp 2011

Dobre rano🙂

Chjoo holky uz se mi to zase blizi uz za par zase cekam ms:( ja se tak na to netesim az to neni mozny mam to zrovna dostat kdyz bude malicky slavit 2 roky:( chjoo preju si aby to konecne uz vyslo:( sem z toho naprasky:( posledni dobou jsem na to moc nemyslela protopze jsme mela uplne jinou zabavu mela jsme tady neter a moje rodice ale ted jsme zase zustala s malym sama a s pritelem a opet se myslenky stahuji na to ze to nejse:( chjooo

A co vy holky? jak se mate??? a co je u vas noveho?? dlouho jsme tady nebyla:(

alisi001
17. srp 2011

@miky A neboj třeba teplota ještě vyskočí přála bych ti to 😉 koukni na můj minuly graf taky jsem měla pokles

Strana