Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
@snezenka123 chapu spravne, ze predchozi tehu bylo neplanovane a pritel ho nechtel? A pak zmenil nazor a uz mimi chce?
@snezenka123 spoléhám na jeho delší hnízdění...
Snad už brzy budeš i ty vědět na čem jsi
Ahoj holky .Tak se mi posunul termín kontroly na 13.3 .Mám strach,aby mimčo prosperovalo...No každopádně se budeme moct opřít o ultrazvuk z minulého týdne.
@minanek já třeba se snažím ovulaci tak nějak hlídat, ale vůbec ne kvůli načasování sexu, ale protože když jsem na podzim otěhotněla, tak jsem vůbec nevěděla kdy byla a pak mě zbytečně dr stresovala tím, že je to menší než by mělo být... Pak to teda stejně skončilo zamlklým, ale to s tim nesouviselo, prvních pár týdnů se vyvijelo dobře. No a teď jsem díky sledování ovu zjistila, že ji mám prostě jen až ve druhé půlce cyklu, takže tehu nikdy nebude velikostně odpovídat dle MS....
@moxha
@arevb
Holky držím pěsti 🙂 Mě v únoru doktor potvrdil těhotenství a další kontrolu mám až za dlouhé 3 týdny... naštěstí už teď ve středu. To bych měla být 8+2 a měli by zkoumat jestli bije srdíčko. Taky se strašně bojím, protože jsem před Vánoci samovolně potratila. Ale příznaky zatím mám... tak snad 🙂
@arevb řekla že si to myslela ( potratila jsem doma cca v 7 týdnu). Bylo to prý maličké v 6 týdnu jen dutinka s náznakem váčku a klesající hcg....Nyní opět neodpovídám.Podle ms bych teď měla být v 7 .ukončeném a podle UZ 6 týdnu.Minulé úterý na UZ žloutkový váček s naznačenou embrionální strukturou ( snad) .Zítra kontrola
@mischanov a jaké máš příznaky? Mě bolí prsa a občas lehká nevolnost
@moxha Taky mě bolí prsa, nevolnost mám snad permanentně, je to hrůza. Horší je to ještě když mám hlad, takže se snažím i přes nevolnost pořád něco zobat. Zatím jsem ale nezvracela. No a taky mě dost často pálí žáha, občas se mi motá hlava a nemůžu cítit česnek, i když ho normálně miluju 🙂
Ahoj holky, tak se po nejake dobe opet hlasim 🙂 ja prave cekam, mela bych byt dnes cca 9 DPO, MS by mela dorazit za cca 5 dni 🤔
Tak jsem dnes volala na gyndu, že mám pozitivní test a objednali mě na 21.3. To bych měla být 7+3...snad tam něco bude...
Ahoooj, potratila jsem 25. Září 2017,doma už máme 3 letou dceru. Otěhotnět nám trvalo půl roku a od té doby stále čekáme :( Každou menstruaci obrečím. Držím nám všem palce.

@moxha ach jo...ale ještě není všechno ztracené, tak se sanž myslet pozitivně. I když vím, že je to těžké, s našima zkušenostma..Mám tři děti a všechna těhu byla ok..tohle poslední těhu bylo úplně jiné...nejen že jsem krvácela před ms a pak // na testu, ale zažila jsem velký stres, protože mimi nebylo plánované a přítel to nějak nemohl rozdýchat..dr mi preventivně nasadil utrogetsan, ale i tak jsem po 14 dnech užívání stejně začala špinit a věděla jsem, že to není ok( nikdy jsem v těhu nešpinila..)
Já jsem odpoledne trošku víc zakrvácela, a zase nic. Už mě to nebaví, kdyby aspoň se ta mrcha rozjela a byl by klid a ulevilo by se člověku..břicho mám jak k prasknutí, pne a bolí, do toho psychika taky nic moc☹Chtěla bych, aby se to už nějak rozseklo..a mám strach, že kdyby to bylo těhu, že to zase bude v háji:-/
Ale rozdíl v jednom týdnu u tebe ještě není nic špatného, může to být třeba špatně proměřený, nekvalitní utz, nebo se mimčo mohlo zahnízdit až dýl...ovulka klidně mohla přijít až o pár dní déle, než s emimi zavrtá, taky to trvá..a pokud jsou náznaky plodu, je to na dobré cestě..
Já měla pořád jen prázdný gestační váček, bez žloutkového..bez plodu...☹
Moc držím palce