Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
@snezenka123 v cem vlastne pomaha kontryhel?
Ja mam posledni dobou tendenci porad myslet na to, jak daleko by tehu uz bylo a ze bych uz i vedela, co to bude... marne... snad se podari brzy i neco jineho nez biochemicke (ktere se po potratu taky podarilo). Tehdy jsem si rikala, ze ok kojeni me vystavilo, ale ted? Ted by to melo byt ok a nic, max biochemicke, ktere trochu opozdi ms a pak akorat bolestivejsi ms skoro v terminu.
@priefi já ho pila hned po potratu..posiluje dělohu po potratech, porodech..pomáhá nárůstu sliznice, aby bylo miminko hezky zavrtané..je to ženská bylina, od pradávna používaná právě na podporu otěhotnění..někde se udává, že zamezí potratu..někde zase píší, že se v těhu nesmí..ale já ho pila i na začátku těhu, kdy jsem týden před ms krvácela a myslela jsem si, že je to ms..tak jsem pila kontryhel(při ms tiší bolesti a snižuje krvácení)a když skončilo to týdení slabší krvácení tak dva dny před ms..//A sliznici jsem měla krásně narostlou...určitě pomůže a neuškodí🙂
Já jsem teď, než jsem zjistila, že jsem těhu objednala kontryhel kapky, jeřáb ptačí a drmek...ale potom to hned rušila🙂taky jsem si řekla, že tomu pomůžu přírodní cestou.
u mě naštěstí ovulka funguje, otěhotním bez problému..ale i v tomto těhu jsem začala před ms slabě krvácet..zase ten týden...a i když v sobotu byl termín ms špiním občas pořád:-/a strach mám. Jelikož jsem potratila doma, nebyla histologie po tom potratu minulém...tak doufám, že to byla jen hloupá náhoda a teď už bude všechno ok.
Holky tak kontrola za mnou.odpovídáme 6+2 a srdíčko bylo a bilo.Jsem neskutečně šťastná a snad to doklepeme do konce.
Všem ostatním snažilkám přeji brzké nalezení //.
@horvathova3 drzim palce at mas krasny darecek pod stromek 🙂
@snezenka123 mi taky histologii nedelali. Dr.jen zkontrolovala, zda je vse ciste a kdyz jsem ji rekla, ze test je uz bily, tak neresila
@cinam tak to je super.Gratuluji í tobě
@horvathova3 třeba to vyjde...držím pěsti...
@cinam
Děkuji 🙂 to čekání je nekonečný
@mischanov gratuluji a vím , co prožíváš, já jsem taky ted těhotná po potratu a strach tam je a bude celý život..já jsem teda n aúplném začátku..takže tiše závidím a přeju se srdce takové krásné zprávičky a foto z utz
@snezenka123 Moc ti děkuji 🙂 Přeju moc moc zdravíčka a sil, ať jste oba v pořádku 🙂
My se snažíme dva roky a pořád nic :( koupily jsme kapky gynex protože jsem četla hodně dobrejch recenzí tak snad to vyjde , už by SME rádi ,i když tomu už moc nevěřím
@saja13 když se snažíte tak dlouho bez úspěchu,proč už jste nenavštívili nějakou carovou ordinaci?
Jinak mi vymizely všechny těhotenské příznaky. Nevolno už mi nebylo pěkných pár dnů a dnes už nebolí ani prsa.Měla jste to a nebo máte taky tak? Já měla celkem znatelné příznaky tak do toho 5 týdne a pak postupně zůstávaly a teď už nic.Furt jsem čekala že se budou stupňovat...Jsem nyní v 7 týdnu.
@moxha Psala jsi, ze ti vymizely tehotenske priznaky. Posledni dva dny mam to same. Zmizela nevolnost, prsa o 90% prestaly bolet, bricho jsem mela ,,pevně nafouklé" jako ve 4.mesici, ted to napeti povolilo. U dcerky jsem nikdy nic takoveho nepozorovala. Na kontrolu jdu 19.3. Tak snad bude vse ok 😀
Holky, kazda zena ma tehu jine, nektere vedi, ze jsou tehu, pozdeji jen diky pohybum a rostoucimu brisku a prsum. Na zacatku tehu jsou priznaky jen u nekterych a pak pomalu mizi a muzou se pak objevit zase jine priznaky. Zalezi, jak vase telo reaguje na hcg a jeho vykyvy. Postupne si telo na hcg zvyka a hcg se stabilizuje. Nekdo ma nevolnosti jen uplne na zacatku, nekdo ani nepozna, ze je tehu, jen ms nedorazi a az na konci 1.trimestru pozna, co jsou to nevolnosti atd., ale taky nemusi. Nekdo diky hormonum je na zacatku tehu ucurany, nekdo zase ne (pozdeji ucuranost je podle polohy mimca a jak moc tlaci na mocak). Takze prosim nemyslete na ty nejcernejsi scenare a verte tem mrnouskum. Ony potrebuji Vasi viru a klid, stresy jim nepomahaji. A jeste jedna vec, kazde tehu stejne zeny je jine, takze pokud neco bylo v jinem tehu nejak, neni to smerodatne. Vzdy neco muze nedopadnout, to bohuzel tak je, ale nesmite na to myslet, musite verit, ze to je ok, myslet pozitivne. To mimisko to z Vas citi a ma pak taky stresy.

@zetpee určitě se brzo povede🙂 zkus kontryhel, je zázračný🙂ten správný čas příjde..chce to na to nemyslet,a el vím, že po potratu to moc nejde:-/držím palce ať se brzo zadaří❤