Snažilky v roce 2018 - pojďme si povídat a podporovat se!
Ahoj holky.Najde se tu některá,která by se v tomto roce ráda dočkala svého vytouženého potomka? Chtěla se vzájemně podporovat,získávat zkušenosti a rady? Těším se na Vás
@snezenka123 chapu spravne, ze predchozi tehu bylo neplanovane a pritel ho nechtel? A pak zmenil nazor a uz mimi chce?
@snezenka123 spoléhám na jeho delší hnízdění...
Snad už brzy budeš i ty vědět na čem jsi
Ahoj holky .Tak se mi posunul termín kontroly na 13.3 .Mám strach,aby mimčo prosperovalo...No každopádně se budeme moct opřít o ultrazvuk z minulého týdne.
@moxha držím moc a moc palečky🍀určitě to bude dobré❤
Ahoj holky je lepší hlídat ovulaci nebo nechat volný průběh?
@minanek já třeba se snažím ovulaci tak nějak hlídat, ale vůbec ne kvůli načasování sexu, ale protože když jsem na podzim otěhotněla, tak jsem vůbec nevěděla kdy byla a pak mě zbytečně dr stresovala tím, že je to menší než by mělo být... Pak to teda stejně skončilo zamlklým, ale to s tim nesouviselo, prvních pár týdnů se vyvijelo dobře. No a teď jsem díky sledování ovu zjistila, že ji mám prostě jen až ve druhé půlce cyklu, takže tehu nikdy nebude velikostně odpovídat dle MS....
Je tu někdo kdo čeká přístí týden MS nebo // ???
@moxha
@arevb
Holky držím pěsti 🙂 Mě v únoru doktor potvrdil těhotenství a další kontrolu mám až za dlouhé 3 týdny... naštěstí už teď ve středu. To bych měla být 8+2 a měli by zkoumat jestli bije srdíčko. Taky se strašně bojím, protože jsem před Vánoci samovolně potratila. Ale příznaky zatím mám... tak snad 🙂
@arevb řekla že si to myslela ( potratila jsem doma cca v 7 týdnu). Bylo to prý maličké v 6 týdnu jen dutinka s náznakem váčku a klesající hcg....Nyní opět neodpovídám.Podle ms bych teď měla být v 7 .ukončeném a podle UZ 6 týdnu.Minulé úterý na UZ žloutkový váček s naznačenou embrionální strukturou ( snad) .Zítra kontrola
@mischanov a jaké máš příznaky? Mě bolí prsa a občas lehká nevolnost
@moxha Taky mě bolí prsa, nevolnost mám snad permanentně, je to hrůza. Horší je to ještě když mám hlad, takže se snažím i přes nevolnost pořád něco zobat. Zatím jsem ale nezvracela. No a taky mě dost často pálí žáha, občas se mi motá hlava a nemůžu cítit česnek, i když ho normálně miluju 🙂
Ahoj holky, tak se po nejake dobe opet hlasim 🙂 ja prave cekam, mela bych byt dnes cca 9 DPO, MS by mela dorazit za cca 5 dni 🤔
Tak jsem dnes volala na gyndu, že mám pozitivní test a objednali mě na 21.3. To bych měla být 7+3...snad tam něco bude...
@arevb určitě už bude🙂 já mám v plánu jít nějak v 6+5🙂
Ahoooj, potratila jsem 25. Září 2017,doma už máme 3 letou dceru. Otěhotnět nám trvalo půl roku a od té doby stále čekáme :( Každou menstruaci obrečím. Držím nám všem palce.

@moxha ach jo...ale ještě není všechno ztracené, tak se sanž myslet pozitivně. I když vím, že je to těžké, s našima zkušenostma..Mám tři děti a všechna těhu byla ok..tohle poslední těhu bylo úplně jiné...nejen že jsem krvácela před ms a pak // na testu, ale zažila jsem velký stres, protože mimi nebylo plánované a přítel to nějak nemohl rozdýchat..dr mi preventivně nasadil utrogetsan, ale i tak jsem po 14 dnech užívání stejně začala špinit a věděla jsem, že to není ok( nikdy jsem v těhu nešpinila..)
Já jsem odpoledne trošku víc zakrvácela, a zase nic. Už mě to nebaví, kdyby aspoň se ta mrcha rozjela a byl by klid a ulevilo by se člověku..břicho mám jak k prasknutí, pne a bolí, do toho psychika taky nic moc☹Chtěla bych, aby se to už nějak rozseklo..a mám strach, že kdyby to bylo těhu, že to zase bude v háji:-/
Ale rozdíl v jednom týdnu u tebe ještě není nic špatného, může to být třeba špatně proměřený, nekvalitní utz, nebo se mimčo mohlo zahnízdit až dýl...ovulka klidně mohla přijít až o pár dní déle, než s emimi zavrtá, taky to trvá..a pokud jsou náznaky plodu, je to na dobré cestě..
Já měla pořád jen prázdný gestační váček, bez žloutkového..bez plodu...☹
Moc držím palce